1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Grúz étterem crumbs arrow
Franchise. Khinkalych öreg

Franchise. Khinkalych öreg

firstKezdeti díj: 13000 $
moneyBeruházás szükséges: 90000 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 13
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 20
calendarA társaság alapításának éve: 2000
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Grúz étterem, Egy étterem, Étterem és kávézó

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

"Khinkalych öreg".

egy kis méretű, de nagyon lelkes kávézó, amely a grúz eredetű konyhára specializálódott. Fő termékünk a khinkali nevű hús- és tésztatermék.

A távoli 2016 óta működünk a piacon, amikor teszteltük ötletünket: a khinkal megnyitása és rájöttünk, hogy van igény. Tovább népszerűsítettük a megfelelő légkörű, magas színvonalú szolgáltatást és elfogadható árakat kínáló kávézót.

Khinkalnaja.

- ez a legjobb megoldás azoknak a fogyasztóknak, akik a közétkeztetésben szeretnének enni, különösen azok számára, akik értékelik a minőség és az ár ideális arányát.

Franchise-junk neve "Old Man Khinkalych".

és az értékesítési pontok egész hálózatát képviseli, amelyeket nagyon jó megfizethető árak jellemeznek, ráadásul teljes mértékben átvettük a grúz vendéglátás hagyományait és átültettük azokat a gyakorlatba.

"Khinkalych öreg".

nem csak márka, hanem érthető és látogatóink számára elérhető értékek is. Finom khinkalit készítünk, miközben a várakozási idő minimális, és a minőség megfelel a legjobb paramétereknek. Mi magunk szobrozzuk meg a termékeket, főzzük őket anélkül, hogy elbújnánk tőled, mivel a nyitott konyha formátumát valósítjuk meg, miközben a legjobb és eredeti recepteket közvetlenül Grúziából alkalmazzuk!

Partnereink a franchise megvalósítása során teljes körű segítséget kapnak a szervezettől, támogatjuk Önt bármely szakaszban, és az üzleti folyamat nem okoz Önnek nehézségeket, miközben többféle formátumot kínálunk, például élelmiszer-bíróság vagy utcai kiskereskedelem. Kifejezetten alacsony átalánydíjat és egyéb beruházásokat szabtunk meg, így a hasonló formátumokkal való összehasonlítás mindig nyer a forgalmazók szemében, ráadásul maguk a khinkalnaja népszerűsítésére irányuló beruházások is nagyon mérsékeltek, és a megtérülési szint rekord magas, amely további előnyöket nyújt számunkra. Megbeszélheti velünk a megvalósítás egyedi feltételeit is, ha jelentős beruházásokat hajt végre, és egynél több franchise-t nyit meg a városában.

Összeadjuk a franchise költségeit a beruházásból, amely 4,5 és 6 millió orosz rubel között mozog, valamint azt a hozzájárulást, amelyet tőled várunk a projekt megvalósításának kezdeti szakaszában, az egyösszegű levonás 700 000 orosz rubel. Van jogdíjunk is, amelyet várhatóan havonta kapunk Öntől az első nyereség után.Fotók

Franchise. Khinkalych öreg. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz