1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó alkatrészek crumbs arrow
Franchise. Kantspark

Franchise. Kantspark

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 24500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 9
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 460
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Autó alkatrészek, Olcsó üzlet, Irodaszer, Áruk boltja, Üzletlánc, Autóalkatrész üzlet, Autóalkatrészek online áruháza, Autóalkatrész -tároló külföldi autókhoz, Vásároljon olcsó árukkal, Gazdaságos üzlet, Helyhez kötött üzlet, Írószer bolt, Áruk online áruháza, Kínai áruház, Hálózat, Áruházlánc

Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás
Nyisson meg egy franchise üzletet
Nyisson meg egy franchise üzletet
Üzletek olcsó árukkal
Üzletek olcsó árukkal

Kantspark.

szövetségi szinten működő szervezet márkaneve. Az írószereket árusító kiskereskedelmi üzletek megnyitásának elősegítésével fejlesztjük ezt a projektet, Oroszországban vásárolunk alkatrészeket nagykereskedőktől, akik irodai oktatási és kreatív termékeket értékesítenek a Segélyközpont szervezet által.

A rendelkezésre álló típusú piaci résen dolgozunk.

Szakmai tevékenységünket rendkívül versenyképes résen belül végezzük, ahol irodai kellékeket értékesítünk, ezért hatékonyan fejlesztjük projektünket és teljes mértékben kihasználjuk a felkínált lehetőségeket annak érdekében, hogy tovább növekedjünk és fejlődjünk a terjeszkedés irányába.

Olyan aktuális termékekkel kereskedünk, amelyekre kereslet van, ráadásul ezek állandó, nem szezonális termékek, amelyeket kedvező feltételekkel értékesítenek. Ezenkívül minden értékesítési helyet külön-külön választékkal töltünk meg, tanulmányozva annak helyét és a készletek elhelyezéséhez rendelkezésre álló területet.

Széles és jól megválasztott választékunk van. A kereskedelem a következő cikkek keretein belül zajlik: irodai cikkek, kreativitásra szánt cikkek, oktatási cikkek, mindezt nagyon sokáig tárolják, ráadásul magas a forgalma, ami nagyon jövedelmező és lehetővé teszi a keresetet jó pénzt és egyúttal minimális erőforrást költenek. Számíthat ránk, mivel folyamatos támogatást nyújtunk exkluzív disztribútorainknak az indulástól kezdve és azon túl is, végigvezeti Önt az összes tervezési folyamaton.

A KantsPark márkanév alatt működő szervezet folyamatosan fejleszti és új értékesítési pontokat nyit az egész Orosz Föderáció területén. Minden évben több mint 120 értékesítési pontot nyitunk meg, amelyek a franchise keretében működnek, és segítik az új vállalkozókat a projekt elindításában.Fotók

Franchise. Kantspark. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz