1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. kávézó crumbs arrow
Franchise. TESLA BURGER

Franchise. TESLA BURGER

firstKezdeti díj: 2800 $
moneyBeruházás szükséges: 14000 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 10
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2014
firstKategória: kávézó, Egy étterem, Gyors kaja, Családi kávézó, Önkiszolgáló kávézó, Étterem és kávézó, Gyors kaja, Gyorsétterem kávézó, Gyorsétterem, gyorskaja

Tesla Burger márka.

a Tyumen régió legnagyobb hamburger kávézóinak láncát képviseli. Tevékenységünket még 2013-ban kezdtük, amikor hamburgereket kezdtünk gyártani, és létrehoztuk a késztermékek szállítását a falu határából is. Szisztematikusan hoztuk létre a hamburgerüzletek láncolatát, és ennek eredményeként képesek legyünk a legsikeresebb és legnépszerűbb szereplői az élelmiszerek terén a magas színvonalú társadalom számára.

Ajánlatunk ismertetése franchise keretében.

Partnereink kiváló minőségű segítségre számíthatnak a kiskereskedelmi üzlet helyének kiválasztásakor. Ezenkívül elvégezzük Önnel a technológiai terv előkészítő tevékenységét, segítünk Önnek egy tervezési projekt elkészítésében. Számíthat arra is, hogy tőlünk kap egy kiváló minőségű márkanevet, egy marketing tervet, amely teljesen használatra kész. Ön is kap egy teljes listát, amely felsorolja az összes szövetségi szintű partnerünket. Ezenkívül akadálytalanul hozzáférhet saját webhelyünkhöz és az adatbázisban található információkhoz.

Tesla Burger.

Előkelő franchise, előkelő éttermek láncolata, ahol finom hamburgereket főzünk. A franchise egyik jellemzője a befektetett pénzügyi források működési megtérülése. Ez egy nagyon jövedelmező üzleti projekt. Versenykörnyezetben dolgoztunk, amikor meglehetősen súlyos válság volt az udvaron. Következésképpen koncepciónk megnövekedett túlélési rátával rendelkezik, és lehetővé teszi, hogy ezt nagyfokú hatékonysággal valósítsa meg, még akkor is, ha hatalmas számú versenytárs van a piacon.

Javaslatunk az, hogy váljon a Tesla Burger márka teljes jogú partnerévé.

... A helyiség területe eltérő lehet - 15 és 200 négyzetméter között. Minden a képességeitől és a preferenciáitól függ. Legalább 1 millió rubelt fektethet forgalomba az Orosz Föderáció területén és így tovább. Legalább 200 000 orosz rubel összegű egyösszegű hozzájárulást biztosítunk, valamint a forgalom vagy jövedelem legalább 3% -ának megfelelő jogdíjat. A megtérülési idő valóban rekordméretű - körülbelül 10 hónap múlva megtérülhet a projekt. A jövedelmezőség valóban egyedülálló - százalékos aránya 25 század.

Tehát mi a javaslatunk?

Először is, amint elkezd egy üzleti projektet, megkapja a következő eszközöket: egy teljes és nagyon részletes útmutató, amely segít megnyitni a hamburgerek értékesítési pontját. Ezenkívül tanácsot fog kapni tőlünk, hogy melyik helyet érdemes jobban választani. Kommunikálhat vállalkozóinkkal, akik lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy a megvásárolt berendezésekre, valamint a lakberendezésre a legmagasabb szintű kedvezményeket biztosítsa; A bútorlista lehetővé teszi, hogy vállalati stílusban tervezzen egy szobát. Számíthat egy teljes listára is, amire szüksége van, beleértve a berendezéseket, a berendezéseket. Számíthat azokra a vázlatokra is, amelyeket mi átadunk Önnek. A belső tér a magasan profi tervezőink által létrehozott tervezési kódnak megfelelően is kialakításra kerül. A műszaki terv tervezetét is megkapjuk Önnek. Segítünk a termelési területek megtervezésében, lehetőséget biztosítva a személyzet helyiségeinek teljes elrendezésére a szükséges követelményeknek megfelelően. Ezen felül rendelkezésére áll egy teljesen kidolgozott menü, az összes szükséges recept, fénykép, amely lehetőséget nyújt arra, hogy megértsük, hogyan néz ki velünk. Sőt, alkalmazkodunk az Ön helyéhez. Ha franchise-szerződést köt és teljesen megismétli vállalati identitásunkat, akkor teljesen használatra kész márkakönyvet kap tőlünk. A menedzsment csapata mesterkurzuson vesz részt Tyumenben, és ezt követően képes lesz teljesen másolni márkánkat. Ha éttermet nyit, akkor szervezetünk alapítója eljön hozzád és dolgozni fog, jelen lesz, jó tanácsokat ad.

A szövetségi forgalmazók közvetlen beszállítóink. Tőlük vásárolunk termékeket. Ugyanakkor egyáltalán nincsenek extra jelölések: minden irodai munkával megbirkózik. Sikeresen dolgozunk üzleti tevékenységünkben, és számíthat tantermi képesítéseinkre. Válságban jártunk el, legyőztük a súlyos versenyt. Ezért a hálózatunk évente megduplázódik, ami szintén nagyon praktikus. Használja ki ezt a hihetetlenül felhasználóbarát alkalmazást. Ön is hozzáférhet a hűvös webhelyhez. Segítünk számlák létrehozásában és fenntartásában a modern közösségi hálózatokban. Mindez egy komplexumban lehetőséget ad Önnek arra, hogy hatékonyan működő marketing eszközök egész sorozatával dolgozzon, rengeteg fogyasztót vonzzon és kommunikáljon velük, valamint remarketinget is folytasson.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz