1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Pékség crumbs arrow
Franchise. Igazi Pékség

Franchise. Igazi Pékség

firstKezdeti díj: 6000 $
moneyBeruházás szükséges: 33000 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 11
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 385
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Pékség, Ételgyártás, Pékség, Mini pékség, Pite

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

- Igazi pékség.

- ez nem csak egy márka, ez egy fogalom, sőt, otthonokat nyitunk formában, ami azt jelenti, hogy részlegünkön mindig vásárolhat friss, ízletes kenyeret, édes és forró péksüteményeket, pitéket, amelyeket helyesen sütünk fekszik, és eladni több meleg. Sőt, kizárólag természetes termékeket használunk főzéshez, áraink pedig demokratikus formában vannak. De az előnyeink felsorolása sem korlátozódik erre, minden ételhez eredeti recepteket is használunk, ami szolgáltatásunkat még vonzóbbá teszi a fogyasztók számára.

Telephelyünk kora reggel nyit meg, nagyon későn zárunk be este, ezt azért tesszük, hogy a fogyasztók mindig hozzánk jöhessenek és vásárolhassanak, számukra fontosak az igényeik, és ki akarjuk őket elégíteni. Emellett folyamatosan dolgozunk a pékáruk választékának bővítésén, jó választási lehetőséget biztosítva a fogyasztók számára. A helyiségek kialakítását illetően az európai eredetű hangulatos cukrászdák stílusában készítettük el. Természetesen a friss pékáruk aromája vonzza önmagát, mivel nagyon kellemes, az arra járók nem tagadhatják meg maguktól azt az örömet, hogy meglátogattak minket és vásároltak valamit. A "Real Bakery" márkánk otthonos légkör, minőségi színvonal, jó ízű termékek, természetes alapanyagok, kiszolgáló és gondoskodó személyzet, amely figyelmes ügyfeleink igényeire.

Ma magabiztosan állíthatjuk, hogy az elvégzett elemzések alapján a piacon nagy az igény a jó, megfelelő, természetes élelmiszerekre, valamint az ártalmatlan cukrászda iránt. Éppen ezért a választék bővítése vezet az egészséges táplálkozás irányába, már ebben az időpontban 46 pozíció van, amely megfelel a meghatározott kritériumoknak. Például a táplálkozási program részeként a következő termékeket forgalmazzuk: Finom tojással és hagymával töltött quiche, kokoriki, amelyet rozsliszttel, élesztő nélküli kenyérrel és sok más finomsággal főzünk, amelyek nem károsítják az egészségét. Emellett létre ízletes és egészséges édességek, mint: muffin természetes körte töltelékkel, csokoládé cupcake cseresznye töltelék, mindez lehet a végtelenségig sorolni, mivel van ötvenhárom több elem finom pékáruk, míg mi folyamatosan a kínálat bővítése.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz