1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Cukrászda crumbs arrow
Franchise. szláv

Franchise. szláv

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 8500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 7
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 150
calendarA társaság alapításának éve: 1932
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Cukrászda, Ételgyártás, Cukrászda boltja, Pékség-cukrászda, Édességbolt, Kávézó-cukrászda, Vásároljon cukrászokat és pékeket

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A legjobb pénzügyi feltételek a fülkében. A legalacsonyabb árak a szervezet teljes választékára. Egy további formátum finanszírozása a fejlesztés során, és ennek eredményeként a kumulatív hatás annak a ténynek köszönhető, hogy elérted a magas profitarányt és az elvárt eredményeket.

Olyan személyes menedzsert biztosítunk, aki állandó és magas színvonalú segítséget nyújt. Ezen felül támogatást nyújt minden szakaszban, a felkészüléstől kezdve a munkáig, operatív formában.

És megtanítunk egy üzleti projekt ingyen vezetésére. Hatékonyan működő promóciós anyagokat fogunk biztosítani, ráadásul ezek a teljes választékra vonatkoznak, ráadásul szakembereink magas színvonalú tanácsokat kapnak szakmai szinten; hatékony hirdetést hajtunk végre, segítve az ügyfelek vonzását.

Támogatás a reklám területén, egyedi formátumú tervezési megoldások biztosítása, mindez akkor lehetséges, ha kapcsolatba lép szervezetünkkel. A szabad formátumú promóciós anyagok segítenek az üzlet megtervezésében, egyedi tervezési megoldásokat alkalmaz.

Rugalmas árpolitikát alakítottunk ki, ez sokat segít, ez is egy pozitív pillanat az Ön számára. Ön a hivatalos képviselőnk. Egyedi megoldás a projekt indításához az egyes régiókban. Elmélyülünk a helyzetedben. Hatékonyan és hatékonyan optimalizált vállalkozás, ez az a megoldás, amelyet intézményünkkel való kapcsolattartás során kap.

Egyéni menedzsert csatolunk a megvalósítási pontjához, marketingtámogatást is kap szakembereinktől, üzleti coach felügyeli Önt, mindent megtesz annak érdekében, hogy projektje a lehető legmagasabb szintű jövedelmet hozza.

Lehetőséget adunk arra, hogy egy projektet a legmegbízhatóbb és legelismertebb partnerrel valósítson meg, nevezetesen a következő lépéseket hajthatja végre:

1. lépés: Töltsön ki egy pályázatot, nyisson pénzügyi tranzakciós adót;

2. lépés: Egy kérdőívet tölt ki egy partner számára, fényképes jelentést nyújt be, tanulmányozzuk az objektummal kapcsolatos dokumentumcsomagját;

3. lépés: Megállapodást kötünk Önnel, ott tárgyaljuk a „Slavyanka” nevű KO-val folytatott további együttműködés minden feltételét:

4. lépés: Beruházást vásárol, telepít az értékesítési terület területére;

5. lépés: Segítünk egy tábla elhelyezésében, amely az épületen, a homlokzatán lesz;

6. lépés: a cukrászda termékeinek megvásárlása, számítások elvégzése, árcédulák elhelyezése az áruk költségével kapcsolatos információkkal;

7. lépés: Gratulálunk, most fejezte be a Slavyanka nevű márkás értékesítési pont megnyitását. Kezdhet hasznot húzni.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz