1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Rúd crumbs arrow
Franchise. KillFish diszkont bár

Franchise. KillFish diszkont bár

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 42000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 16
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 60
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2014
firstKategória: Rúd, Alkohol, Söröző, Bárbolt, Sörbár bolt, Borozó, Friss bár, Egy kocsma, Sör, Sör étterem, Alkoholbolt, Alkohol függő

Killfish diszkont bár.

Kitaláljuk, hogy ezek a rácsok milyen különlegesek és rejtélyekkel teliek.

Valójában ebben egyáltalán nincs semmi érthetetlen és bonyolult, mivel nyíltan dolgozunk. A Killfish márkanév alatt működő létesítményeink fő gondolata.

az a lehetőség, hogy a fogyasztóknak ízletes ételeket, valamint italokat kínáljanak élvezet céljából, és ugyanakkor a fogyasztó megfizeti a minimális árat. Ugyanakkor mindent megteszünk egyedül, hogy a fogyasztók elvárásai teljesüljenek, ezért arra törekszünk, hogy csökkentsük az árakat, és biztosítsuk, hogy a városban ne legyen jobb ár-érték arányú ajánlat, mivel mi is megfelelünk a magas szabványok és soha feláldozni termék jellemzőit. javára az arány.

Mi tehát a szervezetünk legfőbb jellemzője? Végül is az ilyen árak nem határozhatók meg a termékek minőségének károsítása nélkül.

Valójában sikerült fenntartani az alacsony árakat, és ugyanakkor nem rontani az áruk minőségét, mivel erre céltudatosan mentünk, több irányt fejlesztve. Először is kapcsolatba lépünk azokkal a szállítókkal, akik jó minőségű árukat kínálnak jó áron, ráadásul hozzáértően közelítjük meg az alkalmazottak toborzásának folyamatát, teljesen automatizáltuk a folyamatokat is, amelyek lehetővé tették azok optimalizálását, ezáltal csökkentve a költségeket, de ez nem korlátozódott a sikerhez, hiszen menteni szinte mindent, ha lehetséges, de nem a minőség, ami a mi sorozat ideális választás. Ezek mind a fenti tényezők, amelyek befolyásolták az árcsökkentés képességét, miközben nem veszítettek a szolgáltatásnyújtás szintjéből.

És miért csinálod ezeket az ingyenes akciókat, és fizetsz azért is, hogy az emberek barátokat hozzanak?

A válasz erre a kérdésre a következő: megalkottuk a minimális árakat, ennek azonban következményei vannak, mivel magas szintű részvételre van szükség, különben az alacsony árak nem lesznek indokoltak, és veszteségesen kell dolgoznunk. Ezért arra törekszünk, hogy állandóan hozzánk jöjj, minél több barátodat elhozva, akik szintén érdeklődni fognak, és az úgynevezett szájról szájra működni kezd, aktiválva az állandó látogatások láncolatát. Ugyanakkor maga is kereshet jó pénzt, mivel lehetőséget kap arra, hogy még alacsonyabb árakat alkalmazzon azok számára, akik barátokat, barátokat és ismerősöket hoznak magukkal.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz