1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Termelés crumbs arrow
Franchise. POLYFASAD

Franchise. POLYFASAD

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 8500 $
royaltyRoyalty: 80 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 80
calendarA társaság alapításának éve: 2008
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Termelés, Építőanyagok gyártása, Építőanyagok, Gyártás, Mini gyártás, Kisvállalkozások gyártása, Üzleti termelés, Építőanyagok gyártása, Építőanyag -bolt

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Információk a franchise-adásról.

2008-ban a vállalat magas színvonalú újítások fejlesztésével foglalkozott az ipari termelésben, amelyek lehetővé teszik a lenyűgöző eredmények elérésének új módját, a homlokzatok burkolatának technológiáját, hogy ezt a technológiát homlokzatok burkolásához használják hogy a rendelkezésre álló épület, ráadásul ez a fajta munka egyesíti önmagában egy nagyon egyszerű, de jó minőségű alkalmazás, valamint egy meglehetősen olcsó összehasonlítva versenyképes analógok.

Szervezetünk rendelkezik egy saját tulajdonú gyártókomplexummal, amely Szimferopol és Szevasztopol városokban található, és az építési terv keretében aktívan népszerűsítjük a technológiákat, és Oroszországban, külföldön is értékesítünk termékeket.

Történelmünk 2009-es évét egy olyan szabadalom beérkezése jelezte, amely hasznos modellt adott számunkra, és az Orosz Föderációban és Ukrajnában a POLYFASAD logóval társult. Ez a POLYFASAD elnevezésű rendszer 12 éve működik, amelyhez franchise-t alkalmaznak, ráadásul Fehéroroszországban, Kazahsztánban, Oroszországban, valamint Lettországban és Ukrajnában, ráadásul ezek már több mint 80 teljes értékű vállalkozás. A fogyasztókat egyszerűen azért érdekli termékünk, mert a homlokzati rendszer megfizethető, demokratikus áron, valamint nagyon magas fogyasztói jellemzőkkel és teljesítményjellemzőkkel rendelkezik.

A franchise-t nyújtó vállalat fogalma.

Lehetősége van arra, hogy teljesen saját homlokzatgyártást (az egész rendszert) megszervezze, a POLYFASAD márkanév alatt!

Teljesen felkészült és tesztelt üzletet biztosítunk az Ön számára, hogy csatlakozzon, ha egy franchise-hoz pályázik POLYFASAD néven.

Engedélyt kap egy csomag részeként, amely feljogosítja a homlokzati rendszer gyártására a szabadalom, a 16 9086 177 130 számú használati minta szerint, valamint a POLYFASAD védjegy használatát, amelyet TK szám 503 09, a gyártási technológia, amely hatékonyan lehet is alkalmazni berendezés, amely létrehoz egy hozam legalább 100.000 négyzetméter. egy műszakban, és mi is kínál képzést a személyzet, hogy azok teljes mértékben készen áll a végrehajtása a technológiai folyamat, Ön is kap reklámanyagok, valamint összesítve is számíthat technológiai támogatást és technikai segítséget.

Megkapja az összes szükséges felszerelést, amelyet mi magunk gyártunk, magas színvonalú technológiát, kísérő információkat, az alkalmazottak képzését, és készen állunk a sok év alatt felhalmozott, nagyon gazdag és kiterjedt tapasztalatok átadására is.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz