1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kismama üzlet crumbs arrow
Franchise. Anya egyensúlya

Franchise. Anya egyensúlya

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 850 $
royaltyRoyalty: 50 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 1
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 30
calendarA társaság alapításának éve: 2019
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Kismama üzlet, Áruk boltja, Kismama ruházati bolt, Áruk online áruháza, Kínai áruház

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az 5 az 1-ben kötést árusító Instagram-üzletek franchise-t kínálnak. Eladjon kismama-kellékeket, mivel ez egy gyorsan növekvő szervezet, amely megfelelő részvényekkel kereskedik. Már lefedtük az Orosz Föderáció 12 városát, több mint 20 franchise-tulajdonosunk van, akikkel kölcsönösen előnyös együttműködést alakítottunk ki.

Forgalmazóink számíthatnak a legjobb informatikai technológiák megszerzésére a szervezetünktől, és marketing osztályunknak képzésekkel és információkkal tudunk segíteni. Ennek az információs eszköznek a használatával képes lesz kompetensen népszerűsíteni termékeit és irányítani az üzleti folyamatokat, végrehajtva a menedzsment funkciókat. Szervezetünk partnerei: értékesítésre kész termékeket szállítanak, amelyeket egyedi márkanév alatt értékesítünk; segítünk egyéni vállalkozás bejegyzésében, korlátolt felelősségű társaságot is nyithat, és segítséget kaphat a könyvelésben; természetesen kaphat tőlünk egy márkakönyvet, amely tele van fontos információkkal, emellett marketing készletet is biztosítunk; támogatást is kap, amikor eladási fiókot hoz létre az Instagram hálózaton, mi is segítünk a webhelyen; Az ügyfelek és a pénzügyi tranzakciók nyomon követésére szolgáló ügyfélkapcsolat-kezelési rendszer franchise-on belül is elérhető lesz Ön számára; természetesen képzést, minden szükséges anyagot és tartalmas tanfolyamot biztosítunk. Támogatjuk és tanácsot adunk a franchise bármely szakaszának megvalósításában, a létrehozástól a folyamatmenedzsmentig.

Az általunk forgalmazott fő termék egy univerzális kötés, a MOM'SBALANCE márkanév alatt. Az Amerikai Egyesült Államok területén fejlesztették ki, ahol gyártják; kivételesen jó és jó minőségű anyagokat használnak ezeknek a zenekaroknak a létrehozására. Ezt a kötést az Orosz Föderáció Szülészeinek Szövetsége ajánlja. A kötés segítségével rengeteg problémát oldhat meg, például: ha hátfájdalmai vannak, és járás közben hihetetlen nehézséget tapasztal; bőre szülés után megereszkedett, és nagyon rosszul áll helyre; ha császármetszést kapott; terhesség alatt gyakran vannak striák, kötszerünk segít megszüntetni őket. Sokoldalú, szülés előtt és után is, amikor aktív felépülésre van szükség.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni
arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz