1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kismama üzlet crumbs arrow
Franchise. Anya egyensúlya

Franchise. Anya egyensúlya

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 850 $
royaltyRoyalty: 50 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 1
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 30
calendarA társaság alapításának éve: 2019
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Kismama üzlet, Áruk boltja, Kismama ruházati bolt, Áruk online áruháza, Kínai áruház

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az 5 az 1-ben kötést árusító Instagram-üzletek franchise-t kínálnak. Eladjon kismama-kellékeket, mivel ez egy gyorsan növekvő szervezet, amely megfelelő részvényekkel kereskedik. Már lefedtük az Orosz Föderáció 12 városát, több mint 20 franchise-tulajdonosunk van, akikkel kölcsönösen előnyös együttműködést alakítottunk ki.

Forgalmazóink számíthatnak a legjobb informatikai technológiák megszerzésére a szervezetünktől, és marketing osztályunknak képzésekkel és információkkal tudunk segíteni. Ennek az információs eszköznek a használatával képes lesz kompetensen népszerűsíteni termékeit és irányítani az üzleti folyamatokat, végrehajtva a menedzsment funkciókat. Szervezetünk partnerei: értékesítésre kész termékeket szállítanak, amelyeket egyedi márkanév alatt értékesítünk; segítünk egyéni vállalkozás bejegyzésében, korlátolt felelősségű társaságot is nyithat, és segítséget kaphat a könyvelésben; természetesen kaphat tőlünk egy márkakönyvet, amely tele van fontos információkkal, emellett marketing készletet is biztosítunk; támogatást is kap, amikor eladási fiókot hoz létre az Instagram hálózaton, mi is segítünk a webhelyen; Az ügyfelek és a pénzügyi tranzakciók nyomon követésére szolgáló ügyfélkapcsolat-kezelési rendszer franchise-on belül is elérhető lesz Ön számára; természetesen képzést, minden szükséges anyagot és tartalmas tanfolyamot biztosítunk. Támogatjuk és tanácsot adunk a franchise bármely szakaszának megvalósításában, a létrehozástól a folyamatmenedzsmentig.

Az általunk forgalmazott fő termék egy univerzális kötés, a MOM'SBALANCE márkanév alatt. Az Amerikai Egyesült Államok területén fejlesztették ki, ahol gyártják; kivételesen jó és jó minőségű anyagokat használnak ezeknek a zenekaroknak a létrehozására. Ezt a kötést az Orosz Föderáció Szülészeinek Szövetsége ajánlja. A kötés segítségével rengeteg problémát oldhat meg, például: ha hátfájdalmai vannak, és járás közben hihetetlen nehézséget tapasztal; bőre szülés után megereszkedett, és nagyon rosszul áll helyre; ha császármetszést kapott; terhesség alatt gyakran vannak striák, kötszerünk segít megszüntetni őket. Sokoldalú, szülés előtt és után is, amikor aktív felépülésre van szükség.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz