1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Pénzügy crumbs arrow
Franchise. ProTrading

Franchise. ProTrading

firstKezdeti díj: 4000 $
moneyBeruházás szükséges: 700 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 10
calendarA társaság alapításának éve: 2017
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Pénzügy, Pénzügyi társaság, Pénzügyi szolgáltatások

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Miért kellene kapcsolatba lépnie velünk?

Az az előny, amelyet akkor kap, ha a "PRO" nevű franchise disztribútorává válik, egy teljesen egyedi és teljesen automatizált algoritmus, amellyel nagyon gyorsan megtalálja a szükséges tételeket, ami nagyon kényelmes.

Abszolút egyedi és bevált rendszerünk van, amelynek köszönhetően az interakció kezdetétől a végéig vezetjük a partnereket. Jelentkezhet a segítségünkkel, valamint szükség esetén újra eladhatja az üzletet egy másik vállalkozónak.

Számíthat arra, hogy megkapja tőlünk a lehetőséget, hogy támogassa a jogi terv tranzakcióját, ráadásul az egyes tételeket erőink ellenőrzik a végrehajtás gyakorisága szempontjából. Saját ügynökhálózattal rendelkezünk az Orosz Föderáció területén. Ez gyors és hatékony folyamatot biztosít minden olyan objektum ellenőrzésére, amelynek javát választotta. Segítünk egy évig regisztrálni az elektronikus digitális aláírást, amely jelentős terhelést jelent. Van akkreditációnk, amely az ETP 66 helyszínén található. Szinte teljesen megszabadul a kockázatoktól, ha kapcsolatba lép cégünkkel. Nagyon kényelmes és praktikus, ezért ezt a lehetőséget nem lehet elhanyagolni. Segítünk a szoftver telepítésében a rendelkezésre álló személyi számítógépekre, valamint segítséget nyújtunk a partnereknek abban, hogy megtanulják, hogyan kell interakcióba lépni az interfésszel.

Miért kell partnerünkké válnia, és üzleti projektet valósít meg a PRO márkanév alatt?

Abszolút egyedi és teljesen automatizált algoritmust kap, amellyel gyorsan megtalálhatja a szükséges információkat, beleértve az összes szükséges tételt. Tökéletesen kidolgoztuk ezt a rendszert, amely szerint vállalkozókat vezetünk. Ez azt jelenti, hogy nagyon jelentős versenyelőnyt kap.

Olyan cég vagyunk, amely jövedelmezően megosztja a sok éves munka során összegyűjtött tapasztalatokat, a kezünkben összpontosított tudást, valamint a kiváló minőségű technológiákat. A velünk szinkronban üzleti projektjét teljesen új szintre emelheti a szakmaiság mellett, emellett lehetőség lesz egy olyan szövetségi projekt létrehozására és méretezésére, amely a legrövidebb időn belül magas jövedelmet eredményez. lehetséges idő.

Meg fogja találni a legtehetségesebb és legprofibb szakembereket, akikkel részt vesz a kereskedelemben a jelenlegi orosz piacon. Ezenkívül lehetőség lesz a kereskedelem bővítésére és a forgalom növelésére, a csúcsok elérésére és a maximális jövedelmezőség elérésére.

Vállalkozásunkat úgy hoztuk létre, hogy önállóan részt vegyünk a jelenlegi aukciókon. A kereset azon a tényen alapul, hogy szinkronizálási tevékenységeket folytatunk a partnerekkel. Tehát mi az a franchise, amely a csőddel foglalkozik, és hogyan tudja megszerezni az eladásából származó pénzügyi hasznot?

A PRO teljes védjegy alatt a szervezet teljes jogú felhatalmazott partnere leszel. Vásároljon tőlünk egy franchise-t, amellyel végrehajtja a csődeljárást. Ez egy nagyon jövedelmező projekt, amely abszolút újítás az Orosz Föderáció területén. A törvényesség keretein belül pénzügyi forrásokat keres az aukciókon való részvétellel, miközben érdekes eszközöket, üzleti vagyont szerezhet, amelyet az adós biztosítékként zálogba adott, és elveszítette birtoklásának jogát. A rendelkezésére álló ingatlant saját belátása szerint tovább eladhatja.

Mindenki tudja, hogy azok a vállalatok, amelyek csődeljáráson mennek keresztül, ugyanez vonatkozik a vállalkozókra is, aukciók útján szabadulnak meg a vagyontól, ahol vagyonukat tényleges tételként adják fel. Sőt, az aukción az árak szinte mindig alacsonyabbak, mint a piacon feltüntetettek, ami lehetőséget ad arra, hogy nagyon jelentős pénzt keressen. Sőt, gyakran nagyon jelentős különbséggel lehet megbirkózni egy eszköz piaci értéke és az az érték között, amelyért az aukción megvásárolható. Ez az a követelmény, amely az adósokra vonatkozik, mivel kötelesek az ingatlant a lehető leghamarabb eladni, és az ebből kapott pénzeszközöket át kell irányítani a keletkező adósság teljes megfizetése érdekében. Különböző tételekkel kölcsönhatásba léphet, ha például háztartási gépeket vagy bármilyen ingatlan komplexumokat, vállalkozásokat, berendezéseket, járműveket és bármit vásárol. Nem is kell vállalkozást vezetnie és irodát bérelnie, nem is kell nagyszámú alkalmazott az ilyen tevékenység végzéséhez. A csődeljárással kapcsolatos összes interakciót teljes körű online módban hajthatja végre, és nem kell elvonnia a figyelmét a hatalmas számú alkalmazott fenntartásától és a nagy mennyiségű bérelt helyiségtől.

Mit kell tenni annak érdekében, hogy csatlakozzunk sikeres csapatunkhoz?

Ha magánszemély, vállalkozó vagy jogi személy, akkor lehetősége van részt venni a csődeljárásokkal foglalkozó franchise-onkban, és havonta elkezdhet nagy összegeket keresni. Önnek 18 évesnél idősebbnek kell lennie, ez a követelmény, ráadásul az Orosz Föderáció állampolgára kell, hogy legyen, és ellenállhatatlan vágya, hogy rengeteg pénzt keressen és új üzleti projekteket sajátítson el. Vásárolhat nálunk egy franchise-t, és akkor az aukció keretein belül tevékenységeket végezhet, miután akkreditációt kapott, amelyet 66 releváns webhelyen terjesztenek, és különféle tételeket kínál Önnek a tényleges beszerzéshez. eszközök, ingatlanok, gépek, gyártási komplexumok stb.

Bizonyos cselekvésekkel fog dolgozni, miközben a franchise-adó szinte minden felelősséget vállal az aktuális ügyletek figyelemmel kísérésétől és a megfelelő lehetőségek kiválasztásától kezdve a dokumentumok elkészítéséig és kitöltéséig, és megbízhat bennünket azoknak az eszközöknek az értékesítésével is, amelyeket sikerült megszereznie. Nagyon szorosan együttműködünk forgalmazóinkkal. Mi a csődeljárásokkal foglalkozó franchise lényege? Mi vagyunk az első érdekelt fél annak biztosításában, hogy magas jövedelemhez jusson, és ugyanakkor a tranzakció összes többi résztvevője sem marad veszteséges. Pontosan ez a megkülönböztetés a szervezetünktől, amelyet felhasználhat üzleti projektje érdekében, mivel nem végezünk további képzést, képzést vagy valami mást, ami arra utal, hogy önállóan végezze el. Éppen ellenkezőleg, arra törekszünk, hogy Ön profitálhasson know-how-junkból és szolgáltatásainkból. A velünk való együttműködés nagyon jövedelmező, és magas szintű biztonságot nyújt.

A jogi formátum teljes körű támogatásának köszönhetően a tevékenység minden szakaszában nem találkozhat a jogi formátum különféle nehézségeivel, éppen ellenkezőleg, minden rendben lesz az Ön számára. A PRO márkanév alatt álló szervezetnek egy szűk osztályú ügynökök állnak rendelkezésére, akik az Orosz Föderáció területén, minden régiójában képviseltetik magukat. Ezek az alkalmazottak folyamatosan foglalkoznak a tételhez felhasznált eszközök ellenőrzésével, ami azt jelenti, hogy minimálisra csökkentik az anyagi kockázatokat, és Ön egy már teljesen tesztelt terméket kap az Ön rendelkezésére.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz