1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Bukméker crumbs arrow
Franchise. Stoloto

Franchise. Stoloto

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 7000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 24
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 60000
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Bukméker, Fogadások

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az Orosz Föderáció területén a legnagyobb, Stoloto nevű szervezet az állami eredetű lottó közvetlen terjesztője. A Stoloto kereskedelmi hálózatán belül hatalmas számú terjesztési pont található, amelyek közül több mint 60 000 van, ráadásul hatalmas országunk minden régiójában. Ez a szervezet ügyfélorientált és magas színvonalú, átfogó technikai segítséget nyújt a partnereknek, valamint támogatást nyújt marketing és promóciós tevékenységek keretében.

A Stoloto nevű franchise kiváló minőségű franchise-szolgáltatásokat kínál Önnek.

Segítségünkkel rengeteg típusú oroszországi állami sorsjátékot terjeszthet, ráadásul a terjesztést automatizált és engedélyezett értékesítési pontokon, valamint "Stoloto" nevű lottógépeken keresztül, 43 hüvelykes érintőképernyőn hajtják végre. képernyőn nyújt széles körű sorsjegyet az elektronikus formában egy rajz típusú, ezen kívül ott is megjelenik egy nagy választéka nem forgalomban lottó, hogy van egy díj alap fokozott minta. Ez az eszköz lehetőséget nyújt különféle lottók megtalálására, lejátszására és magas jövedelem megszerzésére anélkül, hogy elhagyná a terminált.

A Stoloto franchise-on belüli lottógépnek rengeteg előnye van a különféle sorsolások terjesztése szempontjából, először is, nem kell a helyiséget megjavítania, csak egy 220 voltos konnektorra és zavartalan internet-hozzáférésre van szüksége; nem kell támogatnia az eladókat, ami azt jelenti, hogy jelentősen csökkenti a költségeket, és emellett nem kell gyenge emberre támaszkodnia, mivel az automatizálás minden szükséges műveletet automatizált módban nyújt; ez a terminál a nap 24 órájában, a hét minden napján működik, egyáltalán nem pihen, nem zavarja el magát és soha nem hibázik, ami nagyon praktikus.

A Stoloto nevű franchise-zal folytatott együttműködés részeként lehetőséget kap arra, hogy lefedje az egész orosz lottópiacot, amely még mindig nagyon lenyűgöző potenciállal rendelkezik és tovább fog növekedni. Ezért az állami lottó a terjesztés részeként nagyon stabil és ígéretes jövedelemforrás azoknak a vállalatoknak, amelyek úgy döntenek, hogy kizárólagos forgalmazóinkká válnak; magas szintű bevétel-növekedést fog elérni, ami szintén nagyon kényelmes. Nagyon magas többletjövedelmet fog kapni, mivel képes lesz olyan hűséges ügyfelekből álló csoportot létrehozni, akik folyamatosan részt vesznek a folyamatban lévő sorsolásokon. Ezenkívül a Stoloto szövetségi reklámja az a mágnes a fogyasztó számára, amelyet felhasználhat az értékesítési pontjain belül, ezért a lottó szerelmesei ismét megfordulnak, és közülük minden bizonnyal az Ön állandó ügyfelei lesznek, akik továbbra is ajánlják a céget barátok és rokonok. és a rokonok.

Tanulmányoztuk a statisztikákat, és rájöttünk, hogy az esetek 89% -ában visszatérnek hozzánk az emberek, hogy ellenőrizzék, nyernek-e, vagy szeretnének-e újra szerencsét próbálni, és szerencsét próbálni azzal, hogy állami lottókra szóló jegyeket vásárolnak tőlünk. A Sportloto márkával való együttműködés részeként Ön olyan franchise-vevő lesz, aki képes lesz nagy számú vásárlót vonzani, és magas színvonalú szolgáltatása vonzza őket, és folyamatosan felveszi Önnel a kapcsolatot, és pénzt fizet.

Dolgozzon együtt a Stoloto márkával, amely nagyon rangos és magas jövedelmet eredményez. Nem csinál semmit újból, csak kész vállalkozást kap, és ugyanakkor nincs szüksége további beruházásokra. A szervezet számos releváns információt és technológiát biztosít Önnek az értékesítési ciklus elindítása és a profit termelése érdekében.

Velünk együttműködve megszabadul a további alkalmazottak bevonásának szükségességétől, mert egyszerűen állami sorsolásokat hajt végre, és ez nem igényel különösebb koncentrációt. Magasan képzett képzési központunk kidolgozott egy speciális módszertant, amelynek segítségével megtanulhatja megtanulni az áruk és szolgáltatások értékesítésének sajátosságait kereskedelmi szervezetünkön belül. A Stoloto franchise-val való kapcsolattartás során számíthat teljesen ingyenes hirdetési anyagokra, éjjel-nappal technikai segítségre, valamint arra, hogy önállóan részt vehessen a releváns promóciós akciókban.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz