1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Online áruház crumbs arrow
Franchise. 102 tétel

Franchise. 102 tétel

firstKezdeti díj: 1400 $
moneyBeruházás szükséges: 880 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 20
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Online áruház, Áruk boltja, Online áruház franchise katalógus, Áruk online áruháza, Kínai áruház

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Franchise-ajánlatunk akkor megfelelő az Ön számára, ha: Ön olyan személy vagy szervezet, amely passzív jövedelemre vágyik, ráadásul az Ön képességeitől függően változhat, és legalább 20 000 rubelt, gyakran havi 333 000 rubelt meghalad; ha növelni kívánja a fogyasztás szintjét, javítja életét, akkor ajánlatunk az Ön számára megfelelő; arra törekszik, hogy a válságon kívül olyan vállalkozást hozzon létre, amely nincs szezonális hatásnak kitéve, és amelyet még a világjárvány sem fog károsítani, mivel sok vállalatot érintett; érdeke a szükséges keresleti cikkek népszerűsítése, ráadásul az Orosz Föderáció területén fog működni.

Miért a szervezetünk? Mi vagyunk a leggyakoribb franchise az Orosz Föderáció területén, nem valószínű, hogy találna hasonlót. Márkánknak 102 termékneve van, és nagyon érdekel minket, hogy franchise-saink sikeresek legyenek; kiváló tapasztalattal rendelkezünk. A projekt alapítója nagyon tisztességes tapasztalattal rendelkezik a franchise megvalósításának irányában, több mint 6 éves sikeres munka; őszintén közelítünk a felelősségünkhöz. Nem ígérjük, amit nem tehetünk meg, nem leszel azonnal milliomos, ugyanakkor jól kereshetsz. Csak valós projektekre mutatunk be példákat, csak azokkal az esetekkel léphetünk kapcsolatba, amelyeket a valóságban valósítottunk meg; teljesen nyitott a forgalmazónk előtt. Az Orosz Föderáció franchise-adományozóinak 80% -a csak pénzt akar keresni rajtad, ugyanakkor mi is pénzt akarunk keresni; lehetőséget kap arra, hogy teljesen új szinten végezzen irodai munkát, hatékonyan megbirkózzon bármilyen formátumú feladattal. Végezze el ezeket oktatási formában, személyes fiókján belül; megkapja a lehetőséget, hogy a Getcourse nevű platformmal dolgozzon; 45 órás képzésre tervezett anyagot kap, amely 5 blokkból áll; nem függ semmilyen csoporttól, nem kommunikál az információkkal a saját módjában, ráadásul négy előadóval kell megküzdenie, akik mindegyike rendelkezik az adott szakterület kompetenciájával, ez lehetővé teszi az üzleti folyamatok magas szintű elsajátítását profizmus.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz