1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kölcsönzők crumbs arrow
Franchise. Chargex

Franchise. Chargex

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 315 $
royaltyRoyalty: 25 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 2000
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Kölcsönzők, Bérlés

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A terminál telepítésének alkalmazása bankok bérlésére. Ez a funkció különféle nyilvános helyeken (éttermek, mozik, színházak, tornaterem, bevásárlóközpontok, gyorséttermek, szállodák stb.) Használható.

Miért van egyáltalán szükség terminálokra áramforrásokkal: Az okostelefon töltésének elérhetősége a munka és az ügyfélhűség egyik fő elve. A probléma az, hogy nem minden létesítmény rendelkezik ilyen lehetőséggel.

Az LG kutatási bűnbánatai alapján: a 10 telefon közül 9-nek problémája van, az emberek attól tartanak, hogy az okostelefon lemerülhet, és az akkumulátor töltési fázisában 86% -uk naponta 1-3 alkalommal tölti fel a telefont, 33% -uk kihagyhatja az órákat és az alkalmasságot a mobilitás hiánya, a várakozás teljesen feltöltve.

A statisztikák alapján a felhasználók 22% -a kifejezetten étterembe vagy bárba megy tölteni a kütyüt, miközben rendel valamit.

Ennek alapján nyilvánul meg a vállalat Chargex terminálokon elért jövedelme: Ha terminálokat telepítünk a bejáratnál vagy egy jól látható helyen, akkor nagyobb lesz az igény, valamint konzultáljon a vendégekkel erről a szolgáltatásról, és növekedni fog az ügyfelek száma. A látogatók elveszik az energiabankokat, hogy a helyszínen feltöltsék az okostelefont, vagy kölcsön is kölcsönözhetik egy ideig, és egy másik, legközelebbi helyre, ahol terminálok találhatók, visszaküldhetik. A powerbankok bérleti díjait átutaljuk Önnek - 25% -os jutalék levonása után. Az elhatárolást hetente egyszer hajtják végre. Szolgáltatás. Vállaljuk az energiabankjukat kiszolgáló kidolgozott alkatrészek szervizelését, karbantartását, szoftverfrissítését és cseréjét újakkal. Garanciális feltételek. Ha valamilyen oknál fogva valami nem elégíti ki Önt, akkor egy negyedéven belül visszaküldjük a terminált.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz