1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Pénzügy crumbs arrow
Franchise. Konkrét tanácsadó

Franchise. Konkrét tanácsadó

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 31500 $
royaltyRoyalty: 50 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 3
calendarA társaság alapításának éve: 2009
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Pénzügy, Pénzügyi társaság, Pénzügyi szolgáltatások

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Bankrupt Consult márkanév alatt működő szervezet aktívan fejleszti saját hálózatát. Ha franchise-kérelmező vagy, rangsorolj a térségedben az egyik leggyorsabban növekvő úti cél között ebben az évben.

A franchise-nál végzett tevékenységek elvégzéséhez nem is kell speciális jogi végzettséggel rendelkeznie. Nincs szükség speciális képességekre sem. A Bankrupt Consult az irodájában végzi az összes fő papírmunkát. A bevételt szoktuk kettéválasztani. Csak egy kis irodával és néhány alkalmazottal kell rendelkeznie. Székhelyként átvesszük a jogi részt, elkísérjük az ügyfeleket, a marketing területén dolgozunk. Az üzleti automatizálást magas szakmai színvonalon is elvégezzük. Mindez a mi felelősségünk területe. Az Ön feladata a beérkező kérelmek feldolgozása, amelyeket Önnek megadunk. Ezután aláírja a szerződést, és a mi további felelősségünk az ügyféllel a mi felelősségünk. Csak meg kell szereznie a keresett pénzt.

Siessen, hogy megtudja, hogyan kezdhet meg egy hónapon belül legalább 400 000 orosz rubelt keresni a szervezetünkkel való kapcsolattartással.

Lehetősége van megnyitni irodáját a Bankrupt Consult márkanév alatt, és egy hónap alatt hatalmas összeget, legalább 400 000 pénzt kereshet. Sőt, olyan franchise-zal fog dolgozni, amely segíti a csődeljárást, és erre a városod területén is sor kerül.

Miért szükséges kapcsolatba lépni szervezetünkkel.

Először is az irányon belül végzünk tevékenységeket, amelyet ebben az évben a szolgáltatások iránti megnövekedett igény jellemez. Meg kell fontolnia, hogy mi a jelenlegi helyzet az egész világon, különösen az Orosz Föderáció területén. Ez az az idő, amikor csődeljárást kell lefolytatni. A lakosság adósságterhe szerte a világon és Oroszországban növekszik, és minden embernek átlagosan két vagy három hitele van. A kereslet magas, ezért szükséges egy tapasztalt szervezet segítségével felajánlani a csődeljárást. Figyelembe kell venni a piac rendkívül gyors fejlődését, ezért a legelőnyösebb pozíciók megszerzése érdekében már most el kell kezdenie a franchise értékesítését.

Kulcsrakész csődöt hajt végre: a fő közönség egyének lesznek. Szakterületünk a hitelfogyasztók megszabadítása. Mikrohitelekkel is dolgozunk, a lakhatási és közüzemi fizetési hátralékokkal kapcsolatos tevékenységeket végezünk. Ezen felül adókkal dolgozunk: a franchise-vevő vállalja, hogy kommunikál azokkal a gyűjtőkkel, akik elfogadják a pénzüket, vagy biztosítják a folyamat gyors áramlását. Garantált adósságkönnyítés a mi feladatunk. A kulcsrakész szolgáltatás költsége változó és a helyzettől függ, azonban havonta legalább 8000 rubelt számítunk fel. Részletesen szabadulhat meg a csődtől, ez 12 hónap. Az Orosz Föderáció összes városának területén dolgozunk, a lefedettség nagyon jó.

Mi történik a csőd kihirdetése után? Az adósnak már nincs adósságterhe, a hitelekkel és kölcsönökkel kapcsolatos adósságokat leírják. Ugyanez vonatkozik az adókra, a közüzemi szolgáltatásokra, a bevételekre, a kötbérekre és a bírságokra is. Abszolút minden adósság megszűnik. A szervezetünkkel való kapcsolat során a magas szintű biztonság megkülönböztető jellemző és fő jellemző. Az ügyfeleket már nem zavarják a behajtók, és nincsenek hívások sem a banktól, sem más szervezetektől, ahol az adósságot bemutatják. Megszűnik a választás szabadsága, az letartóztatás, amelyet egy személy vagy tulajdonának szabad mozgására szabtak. Ha valaki csődöt mond, akkor ez a fenyegetés már nem releváns. Jelzálogkölcsönökkel, fedezetekkel dolgozunk, megoldunk minden nehéz helyzetet. Ha az ügyfél már nem léphet kapcsolatba a gyűjtőkkel, akkor a törvény keretein belül haladéktalanul segítséget nyújtunk. Szervezetünk közvetlenül kommunikál a bankokkal. Minden tárgyalást az ügyfél helyett folytatunk, ugyanez vonatkozik a hitelezőkre is. Igényeket és követeléseket elfogadunk, ez a mi felelősségünk. A fogyasztónak nem kell magának pert indítania. Szakmai ügyvédünk képviseli a fogyasztót a bíróságon, sokkal jobban csinálja, és a jó eredmény garantált.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz