1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kommunikáció crumbs arrow
Franchise. Wireless.ru

Franchise. Wireless.ru

firstKezdeti díj: 3000 $
moneyBeruházás szükséges: 175 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 1
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 10
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Kommunikáció, Kommunikációs szalon, sejtes

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Szervezetünk több mint öt éve hatékonyan működik a piacon. Tevékenységünk középpontjában a mobil jel erősítésének képessége áll, ugyanez vonatkozik a mobil internet kapcsolatra is. Kommunikálunk magánszemélyekkel és jogi személyekkel egyaránt. A következő problémák megoldását vállaljuk. A magánszektoron belül nem mindig létezik magas színvonalú és költséghatékony internet. A vállalkozásoknak hatalmas előfizetői adósságot kell fizetniük. Ez veszteséges, miközben kénytelen alacsony sebességet is használni, ami kétszeresen veszteséges. Segíteni fogunk: szervezetünk lehetőséget biztosít a celluláris jel felerősítésére, még akkor is, ha a minősége nagyon gyenge. Mi biztosítjuk a szükséges segítséget, és az állampolgárok bármely kategóriája - szervezetek és magánszemélyek is igénybe vehetik intézményünk szolgáltatásait. Ha gyenge a mobilkapcsolatod, akkor ajánlatunk is releváns. Ezenkívül a szervezet a CCTV kamerák telepítésére szakosodott. Interaktív televíziós és műholdas kommunikációs formátumokkal dolgozunk.

Jó internetes kapcsolatot biztosítunk egy magánházhoz, együtt dolgozunk külvárosi településekkel is. Szervezetünk előnyei: korlátlan ebben a formátumban. Mindig fix áraink vannak, nincsenek váratlan változások. Hétnapos tesztidőszak, magas színvonalú technikai segítségnyújtás, amely a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Garantált egyéves karbantartás és garancia a telepítésre, amelyet szervezetünk végez. Magasan képzett szakemberek, magas szintű tapasztalattal. Dedikált formátumú IP-cím. Szükség esetén télire lefagyaszthatja a szolgáltatást. Ha kérelmet nyújtanak be, az ügyfél várhatóan már másnap megkapja a szolgáltatást. Ha jelenleg nincs elég pénz, kamatmentes részleteket biztosítunk.

Hogyan működik a szolgáltatásunk.

A fogyasztó kérést hagy, majd szakemberünk elmegy. Méri a jel minőségét, és a szolgáltatás kifejezetten nyaralókhoz, külvárosi területekhez, falvakhoz és kistelepülésekhez alkalmas. Továbbá, ha megállapodás születik, elvégezzük a berendezések telepítését. Ha javításra van szükség, akkor időpontot egyeztethet maga. Ezenkívül az internetes berendezések telepítése közvetlen formátumban történik. Ezt követően úgy állítottuk be a berendezést, hogy a fogyasztó számára kényelmes legyen használni, Wi-Fi-vel dolgozunk, a szükséges eszközt egyetlen hálózathoz kötjük.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz