1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kölcsönzők crumbs arrow
Franchise. Jachtok kerekeken

Franchise. Jachtok kerekeken

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 123500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 36
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 20
calendarA társaság alapításának éve: 2011
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Kölcsönzők, Bérlés

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Yachts on Wheels márka olyan szervezet, amely ebben a pillanatban a lakóautók megjelenésével hatalmas számú oroszt hozott magához, akik igénybe vették a szervezet szolgáltatásait, miközben az ügyfelek többsége ismét hozzánk fordul, rendszeressé válva. ügyfelek, akik rendszeresen használják a szervezet magas színvonalú szolgáltatásait. Ezek az aktív turisták már nem tudják elképzelni szabadtéri kikapcsolódásukat lakóautóink nélkül. Közülük sokan már rendelkeznek schengeni vízummal, mobilházaink segítségével ellátogatnak az európai államok tájaira, és ott aktívan pihennek, városnéznek.

Szervezetünk ma az Orosz Föderáció legnagyobb kempingező parkjával rendelkezik, amelyet bérbe adunk, jelenleg 20 járművünk van, amelyeket aktívan használnak. Még a fogyasztók sorát is felépítettük, mivel az ilyen szolgáltatás iránti igény nem szerepel a listán, az emberek akár 2 hónapot is várhatnak, amíg igénybe vehetik szolgáltatásainkat. Együttműködünk egy orosz eredetű filmstúdióval, ráadásul ezt folyamatosan tesszük, emellett megállapodást kötünk zenei csoportokkal, ami szintén nagyon praktikus és jó lehetőségeket kínál a megvalósításra. Lakóautóink aktívan részt vesznek a forgatásban, ezek különféle koncertek, művészi filmek, különféle események, látványos fesztiválok stb. Szervezetünk mobilházai az építőiparban is keresettek, mivel különféle tisztviselők és nagy üzletemberek választják őket mobil irodának vagy akár mobil központnak. De ügyfeleink listája nem korlátozódik erre, mi horgászokkal, vadászokkal, a sportesemények rajongóival is kapcsolatba lépünk. Ezért nincs kétségünk afelől, hogy ezekre a járművekre kereslet lesz bármely, az Orosz Föderációban található város területén.

Ha kereskedői megállapodást köt velünk, akkor a regionális kirendeltség rendelkezésére áll egy teljes, naprakész dokumentáció, amelynek segítségével hatékonyan végezheti az irodai munkát. Ingyenes alapon az üzleti projekt megvalósításának első évében jár el, ami nagyon jövedelmező, és ráadásul teljes mértékben kihasználhatja a Yachts nevű védjegyünk nevében végzett tevékenységek folytatásának jogát. kerekek, továbbá kap egy teljes készlet összes hirdetési van szüksége termékek, valamint a nyomtatás eszközökkel, de ez nem csak a mi szolgáltatást, mert a gazdaság hirdetési kampány része lesz egyenlő partnerként. Ennek eredményeként a fogyasztók bármilyen keresőmotoron keresztül megtalálhatják az Ön leányvállalatát, például a Rambler, a Yahoo, a Google, a Yandex és így tovább. Felkeresik vállalati weboldalunkat, amelynek neve www. autoyahta. ru.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz