1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kölcsönzők crumbs arrow
Franchise. ENERGIÁT KAPNI

Franchise. ENERGIÁT KAPNI

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 8500 $
royaltyRoyalty: 20 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 50
calendarA társaság alapításának éve: 2017
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Kölcsönzők, Bérlés

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Városi szolgáltatási franchise a töltőeszközök kölcsönzésén alapul.

HASZNÁLATI ELV ENERGIA FELHASZNÁLÁSA: Leült az okostelefonja? Telepítse az alkalmazást az App Store-ba vagy a Google Playre. Fizessen a kiválasztott szolgáltatásért. Vegyen egy töltőt a kényelmes helyre. A visszatérítés az Ön számára kényelmes fiókban történik.

MIÉRT ENERGIÁT KAPNI: Modern és legújabb aktívan fejlődő piac. Ügyfelek száma 59 519; Ez a típusú szolgáltatás csak mi érhető el! ; Egyáltalán nincs átalányfizetés; Az ügykezelés egyszerűsége és elérhetősége; Csak az állomásokat kell bemutatnia, és meg kell adnia egy második segítséget; Elérhetőség a nagyvárosokban; Az állomásokat már telepítették Moszkvában, Szocsiban, Novoszibirszkben, Krasznodarban, Adlerben, Don-Rosztovban; Valóban exkluzív képviselővé válhat Az a képesség, hogy megszerezzen egy franchise-t és kezelje az egész várost vagy régiót.

A FRANCHISE KÖLTSÉGE: Beruházások 495 ezer rubeltől. ; Megtérülési idő 8 hónaptól; Nyereségesség 200 000-től; Royalty 20%.

A franchise csomag a következőket tartalmazza: Töltővel ellátott állomások (6, 12, 24 bővítőhely); Szoftver; Kiválasztás és segítségnyújtás a személyzet képzésében; Távoli műszaki szolgáltatás vagy elemzés; Az első vonal technikai támogatását szakembereink nyújtják (mi átvesszük a fő munkát, telepíteni kell az állomásokat és biztosítani kell a második szolgáltatási vonalat); A franchise-vevő személyes számlája (elérhető a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó statisztikai adatok megtekintéséhez); Utasítások a franchise-tulajdonosok számára (útmutató az eszközök beállításához, ajánlott a helyszínek tervezéséhez és elhelyezéséhez); Mi vezéreljük a töltőket, csak feltölteni kell; Elérhetőség, hogy befolyásolhassa a város tarifáját.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz