1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. kávézó crumbs arrow
Franchise. Szicília

Franchise. Szicília

firstKezdeti díj: 4700 $
moneyBeruházás szükséges: 70000 $
royaltyRoyalty: 6 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 20
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 5
homeFranchise-egységek száma: 25
calendarA társaság alapításának éve: 2009
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2014
firstKategória: kávézó, pizza, Egy étterem, Családi kávézó, Önkiszolgáló kávézó, Pizzéria, Pizza gyár, pizza kiszállítás, Étterem és kávézó

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Szicília márkanév alatt.

van egy sikeres formátumú franchise, amely családi éttermet valósít meg, amely először az Orosz Föderáció déli szövetségi körzetének területén nyílt meg. 2019-ben 36 pizzériát sikerült megnyitnunk. Most a lánc nagymértékben megnőtt, területe hatalmas: egy étterem által elfoglalt átlagos terület meghaladja a 400 négyzetmétert. Franchise-modellt valósítunk meg, és ennek keretében több mint 20 létesítményünket sikeresen működtetjük, és csak öt évvel ezelőtt kezdtük el ezt a fajta tevékenységet. Minden pizzériánk megnyílt és a mai napig sikeresen működik. Kiváló minőségű tapasztalattal rendelkezünk annak érdekében, hogy nyereséges formában elindítsunk egy pizzériát. Ezenkívül magas színvonalú program áll rendelkezésünkre, amelynek keretében a franchise-vevő hatékony támogatást kap. A marketingben a működési folyamatokat tapasztalt vezetőink segítségével állítják be. Szerezzen támogatást és elkötelezettséget, hogy mi is örülhessünk annak, hogy szervezete elkezdett jövedelmet termelni. Elmélyülünk az üzleti partnerben, segítünk neki - ez az egyik fő megkülönböztető jegyünk, ez az a kompetencia, amely segít megbirkózni minden nehézséggel. Jelenleg 50 új étterem megnyitását tervezzük, és ez franchise lesz. Partnereket keresünk az Orosz Föderáció területén. Az Orosz Föderáció területén élő potenciális forgalmazókat felkérjük együttműködésre. Szeretné saját vállalkozását megnyitni "Szicília" márkanév alatt.

? Az összes információt felfedezheti a prezentáció letöltésével. A franchise általunk kínált információk teljes verziója lesz.

Velünk lépve hatékony támogatást kap: és segítünk szakemberek felvételében. Segítségünkkel megtalálhatja, regisztrálhatja és kiképezheti az alkalmazottait. Ezenkívül márkás tanfolyamokat, valamint szakmai gyakorlatokat biztosítunk a vezetői csapat számára. Van egy egész alakult csapatunk, hogy új éttermet indítsunk, ők segítenek. Motivációs versenyeket szervezünk alkalmazottai számára. Magas színvonalú teljesítményt nyújtunk, oktatóanyagainkkal dolgozhat, és ezek az anyagok a vállalkozás minden pozícióját lefedik. Képes lesz a marketinggel dolgozni, sablonjaink szerint megvalósítva. Akkor is rendelkezésére áll, és használhatja a vállalati márkanevet. Segítünk a szervezet reklámozásában: vállaljuk a segítséget a marketing tevékenységek megvalósításához a közösségi hálózatokon, hirdetést indítunk. Információt kap arról, hogy mely marketing kampányokat kell végrehajtani. Használhat egy hatékony tervet is, amellyel egy üzleti projekt promócióját megvalósíthatja a helység területén. Az egyetlen formátumú bónuszrendszert franchise-onk keretében biztosítjuk, az ügyfelek minden bizonnyal örömmel fognak örülni. Minden szezonban hatékony menüfrissítést hajtunk végre és bővítjük a választékot. Minden irodai munkát ellenőrizünk, ezek teljes mértékben megfelelnek az előírt előírásoknak. Maguk az ellenőrzőlistákat és használati utasításokat nálunk szerezhetik be. Ezenkívül a kifejezetten egy pizzéria keretében végzett tevékenységek megvalósítására tervezett szoftvercsomagunk márkás termék. Szorosan működjön együtt kapcsolattartó központunkkal, és kapjon folyamatos támogatást. Segítünk megérteni, hogy vannak a dolgok a cégen belül. Ehhez lehetőség van belső audit lefolytatására a szabványaink felhasználásával és a szervezet szakembereinek ismereteinek felhasználásával.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz