1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Tea crumbs arrow
Franchise. Palais des Thes

Franchise. Palais des Thes

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 61500 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 24
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 70
calendarA társaság alapításának éve: 1987
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Tea, Tea szoba, Tea bolt, Chaikhona

Városi franchise
Városi franchise

A híres márka, a PALAIS DES THES (Palais de Te) cége Párizsból behozott prémium teatermékekkel foglalkozó cég neve, amelyet 1987-ben nyitott meg egy műértő és a legjobb sommelier legjobbjai, François-Xavier Delmas.

A FRANCHIZÁLÓ ÜGYNÖKSÉG ELVE. Az üzleti projekt célja a prémium teatermékek népszerűsítése butikokban, különös tekintettel a magas színvonalú szolgáltatásra, a minőségre és a szolgáltatásra, a tökéletes monitorozásra és a releváns kutatásra teszteléssel és szaglásával.

A BUTIKAI MŰKÖDÉS ELVE. Miért fordulnak az ügyfelek cégünkhöz: TUDNIVALÓK A gazdag teaválasztékra a világ minden tájáról; ÉRTÉKELJE ÉS HALLGASSA meg az egyes levelek ízét, és ragadja meg az aromás jegyeket; Vegyen személyes konzultációt egy teaszakértőtől; Szaglási módban válassza ki a fajt; TASTE teák a kóstoló területén; Vegyen jó minőségű és teljesen ártalmatlan az egészségügyi teára.

TEA BAR. Ezenkívül egyedülálló lehetőség nyílik egy teabár megnyitására közvetlenül az osztályon. A bárban lehetőség van főzni kedvenc teafajtáit a bemutatott névből, italokat az évszakoknak megfelelően, a matchát vagy a tejeskávét, valamint a bárban;

B2B. A kiskereskedelem mellett a márkaérték korlátlan lehetőséget kínál a B2B számára: HoReCa (luxusszállodák és éttermi láncok); Forgalmazás (élelmiszerboltok, butikok árukkal a wellness-rendszer és a táplálkozás fenntartása érdekében); Vállalati előadások.

FRANCHISE VÁSÁRLÁSÁNAK TERMÉKEI: Elit márka 30 éves tevékenységre és ritka koncepció; Kereskedelmi kapcsolatok fenntartása és segítség a munkavállalók képzésében; Az áruk minőségének és biztonságának biztosítása: BIO, SafeTea; Az összes költség megtérülésének ideje akár néhány év; Az ügyfelek száma a bázison minden évben; Tea importálása közvetlenül az ültetvényről; Az Expert Shape szemlélet: A hatékony fajok felfedezése az Ön számára a teátípusokban! ; KÉPZÉSI TANFOLYAMOK TÁMOGATÁSA ÉS TÁMOGATÁS A VEZETÉSBEN ÉS A TANÁCSADÁSBAN.

Marketing rendszer: személyes projekt létrehozása a butik megjelenésének megfelelően; reklám- és értesítési információk továbbítása (egyetlen tervezési részleg kereskedési tanácsadója, a vállalat összes témájának programja a POS-termékeket kinyomtató állványokon és képes állványokon); reklámozás a franchise kezdetén és használatakor az összes nyilvános területen (platform, internetes hálózatok, e-mailes értesítés és elküldés).

Segítség a szakemberek számára szervezett tanfolyamon: 2 hetes tanfolyamok a Teaiskola dolgozóinak; Az értékesítés és a butikmenedzsment módszereinek és elveinek elsajátítása.

Bevezető és kereskedelmi segítség: Kereskedelmi tevékenységek figyelemmel kísérése és kiszámítása, valamint az értékesítési forgalom növekedésének bejelentése; Áruminták havi 800 darabtól.

BEFEKTETÉSEK: Egyösszegű hozzájárulás összege - 150 000; Beruházások - 3 500 000-től; Royalty - a teljes értékesítés 3% -a; Adatok a franchise-ra költött pénzek megtérülésének időzítéséhez - legfeljebb 2 évig.

A HELYRE VONATKOZÓ KÉRDÉSEK: Utcai kiskereskedelem a központi részen, egy bevásárlóközpont rangos területén / részlegén; Elérhetőség és átjárhatóság; 4 méteres vagy annál magasabb szintű tábla, az ablakrendszerek és vitrinek neve; Teljes üzlethelyiség 35 négyzetmétertől. méter.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz