1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyermekünnepek crumbs arrow
Franchise. Csokoládé álom

Franchise. Csokoládé álom

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 1600 $
royaltyRoyalty: 40 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2011
firstKategória: Gyermekünnepek, Cukrászda, Gyermekpárti ügynökség, Ünnepi ügynökség, Pékség-cukrászda, Édességbolt, Kávézó-cukrászda

Családi franchise-ok
Családi franchise-ok
Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás

Franchise-hoz kapcsolódó üzleti projekt indítása.

Miután szervezetünk jelentős sikereket ért el.

és elérte a köztes célt, azaz a havi 10 000 dolláros nyereséget, világossá vált, hogy ezt a típusú vállalkozást meg lehet ismételni, és franchise-ként kell terjeszteni, kiterjesztve az Orosz Föderáció más városaira. Először úgy döntöttünk, hogy ezt a koncepciót franchise-ként tervezzük meg, és ez 2011-ben történt, amikor részt vettünk a BuyBrand-2011 nevű kiállításon.

Intézményünkkel kapcsolatba lépve csúcskategóriás megoldást kaphat.

, amely segít bármilyen nehéz helyzet kezelésében, a siker elérésében, de emellett könnyedén elkerülheti a sok nehézséget, vagy hatékonyan megoldhatja azokat. És megy a kitaposott úton, tisztán látva, hogy mit kell tennie, és akkor rendelkezésére áll egy sikeres üdülési ügynökség, amely az Orosz Föderáció bármely településének területén működik. Lesz előnyös a franchise biztosítunk széleskörű szakmai tapasztalattal összegyűlt több mint 7 éve, amelyet már beépülnek a tankönyv formájában, valamint létrehozott egy osztályteremben is magában foglaló rendszer rengeteg intuitív képzések, amelyekre ellenőrzési lapokat kapcsolnak. Képzést kap tőlünk.

Ezenkívül számos megrendelés végrehajtásához meg kell értenie, hogyan lehet ezeket beszerezni minden hétre, hogy elegendő mennyiségű munka álljon rendelkezésre. Nagyon jól ismerjük tevékenységeinket, és tudjuk, hogyan kell megszervezni a szervezete számára a segítséget, hogy Ön hatékonyan tudja létrehozni a folyamatokat az üzleten belül. Hatalmas mennyiségben, több tíz, gyakran százezer rubelben lehet majd pénzt keresni a nap folyamán, ahogy ez szervezetünkben történik. Nagyon különbözünk a többi franchise-tulajdonostól, mivel önállóan foglalkozunk a papírmunkával. Exkluzív forgalmazóként felveheti a kapcsolatot velünk, és kész választ kaphat a kérdésére.

Üzleti projektünk keretében dolgozunk,

nagyszerű lehetőséget kap arra, hogy életét egy másik nézőpontból értékelje, és átszervezze úgy, hogy profitáljon belőle. Pontosan azt teheti, ami megfelel Önnek, és amelyből természetes örömet szerez. Kiváló lehetőséget kap arra is, hogy mindig az ünnep epicentrumában lehessen és érezhesse jól magát, emellett pozitív hullámban kommunikálhasson az emberekkel, és teljes mértékben kihasználja azt a lehetőséget, hogy részt vegyen a magas osztályú ünnepeken a következő napon: területén a település, és ebből semmi fizetni. De ez nem korlátozódik azoknak az előnyöknek a felsorolására, amelyeket akkor kap, ha kölcsönhatásba lép a franchise-zal, mert képes lesz nagyon kellemes emlékeket szerezni, majd hosszú ideig élvezni őket, és ugyanakkor sikerül is nagy mennyiségű pénzügyi forrást kereshet. Folyamatos hálaadó leveleket és hálaüzeneteket fog kapni az ügyfelektől, ezek könnyen kiváló minőségű értékeléseket fognak küldeni rólad, és úgy fogja érezni, hogy boldoggá tetted az embereket, és munkád elégedettséget és boldogságot hoz az ügyfeleknek.

Mindez valósággá válik

ha szervezetünktől vásárol franchise-t. Hivatalos hivatalos partnerré válva lehetőséget kap arra, hogy képzéseinken részt vegyen szakembereinktől, akik megosztják tapasztalataikat, és egy héten belül megkezdheti a szervezési pillanatokat annak érdekében, hogy az emberek abszolút eredeti ünnepeket rendezhessenek a település területén, ami nagyon kényelmes és jövedelmező a jövőben.Fotók

Franchise. Csokoládé álom. Videó bemutató

Tetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz