1. Franchise katalógus crumbs arrow
 2. Franchise. Gyerekeknek crumbs arrow
 3. Franchise. Nevelési crumbs arrow
 4. Franchise. Gyerek klub crumbs arrow
 5. Franchise. Nyelvek crumbs arrow
 6. Gyermek franchise crumbs arrow
 7. Igény szerinti franchise-ok crumbs arrow
 8. Franchise. Mióta működik a szervezet: 4-10 éves crumbs arrow
 9. Egyösszegű franchise crumbs arrow
 10. Franchise. 75000 USD-ig terjedő beruházásokkal rendelkező üzlet crumbs arrow
 11. Franchise. Jogdíjmentes crumbs arrow
 12. A franchise megtérülési ideje több mint 1 év crumbs arrow
 13. Kívánt: franchise crumbs arrow
Franchise. Riga gyerekek

Franchise. Riga gyerekek

firstKezdeti díj: 15000 $
moneyBeruházás szükséges: 52500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 13
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2021
firstKategória: Gyerek klub, Nyelvek, Baba klub, Nyelviskola, angol, Angol Iskola

Gyermek franchise
Gyermek franchise
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Fogalmak, amelyek szerint cégünk a franchise keretében működik.

A Riga Kids márka egy nappali tagozatos gyermekklub, ahol a látogatók elmélyült formában tanulnak angolul. A hallgatók életkora másfél és hét év között mozog, miközben több kulcsfontosságú területen fejlődünk. A Riga Kids márka a következőket tartalmazza: kreatív tudományok, matematika, órák az értelmi képességek fejlesztésére, testnevelés, a környező világ ismerete, zeneiskola. Ezen túlmenően a fő tevékenységekkel együtt előkészítő tevékenységeket is biztosítunk, hogy a gyerekek könnyen beléphessenek az iskolába, ezekkel a tevékenységekkel párhuzamosan különféle köröket szervezünk, vagy kreatív irányú mesterkurzusokat szervezünk stb. medence formátumban dolgozunk, táncot tanítunk, akrobatikát tanítunk, balettet tanítunk, segítünk focizni, megtanítjuk a sakk bölcsességét, segítünk énekelni, megtanítunk hangszeren játszani, például zongorára.

Milyen előnyei vannak a franchise-nak az óvodai munkában. Ha szervezetünkkel franchise-vevőként dolgozik, akkor számíthat: teljes joga a márkánk kiaknázására, egy teljesen kidolgozott üzleti projekt, egy normálisan működő rendszer; képzési terv a korosztály számára egyéni alapon; az üzleti projekt megvalósításának sémája a legapróbb részletekig kidolgozva, megkapja a vonatkozó információkat, és hatékonyan és hozzáértően tudja megvalósítani a projektet; a tananyagok a terv szerint tökéletesen kidolgozottak, mindezt forgalmazónk kapja meg; tanácsadási segítséget nyújtunk Önnek, függetlenül attól, hogy az üzleti tevékenység mely szakaszában van; segítünk az alkalmazottak képzésén, tanúsítást is biztosítunk; Használhatja jól kidolgozott és jól működő gazdasági formátumú modellünket; gyermekklub megnyitásához hatékony értékesítési módszert kell alkalmazni, amely árukat népszerűsít és értékesít; az általunk készített új tananyagokat franchise-kezelőink rendelkezésére bocsátják; az ünnepi megnyitóra is van szabvány, megfelelő programot biztosítunk; egy gyermekklub építése keretében hatékony minta tervezési tervét tervezik; Képes lesz kapcsolatba lépni a márkájú berendezések és bútorok beszállítóival, amelyeket mi biztosítunk Önnek; a gyermekintézmény hatékony megtervezése érdekében a bükk márkát az Ön rendelkezésére bocsátjuk; technológiai térképek és menük, hogy legyen mit táplálni a látogatóknak; támogatni fogjuk üzleti projektjét operatív szinten, folyamatos támogatást nyújtva; beszállítóink vállalati formátumú árengedménnyel biztosítják Önnek az árukat; teljesen kifejlesztett modell, amelynek köszönhetően hatékonyan és eredményesen irányíthatja üzleti projektjét; a személyzet megkapja tőlünk a munkaköri leírásokat, amelyeket felhasználhatnak közvetlen munkájuk elvégzéséhez.

Keresse meg az alkalmazottakat, és biztosítsa számukra a szükséges formátumú képzést: akkor gyermekeket kell toborozni csoportos munkára; az utolsó szakaszban az ünnepi megnyitóval lesz elfoglalva, amelyben aktívan részt veszünk.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz