1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyerek klub crumbs arrow
Franchise. Riga gyerekek

Franchise. Riga gyerekek

firstKezdeti díj: 15000 $
moneyBeruházás szükséges: 52500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 13
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2021
firstKategória: Gyerek klub, Nyelvek, Baba klub, Nyelviskola, angol, Angol Iskola

Gyermek franchise
Gyermek franchise
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Fogalmak, amelyek szerint cégünk a franchise keretében működik.

A Riga Kids márka egy nappali tagozatos gyermekklub, ahol a látogatók elmélyült formában tanulnak angolul. A hallgatók életkora másfél és hét év között mozog, miközben több kulcsfontosságú területen fejlődünk. A Riga Kids márka a következőket tartalmazza: kreatív tudományok, matematika, órák az értelmi képességek fejlesztésére, testnevelés, a környező világ ismerete, zeneiskola. Ezen túlmenően a fő tevékenységekkel együtt előkészítő tevékenységeket is biztosítunk, hogy a gyerekek könnyen beléphessenek az iskolába, ezekkel a tevékenységekkel párhuzamosan különféle köröket szervezünk, vagy kreatív irányú mesterkurzusokat szervezünk stb. medence formátumban dolgozunk, táncot tanítunk, akrobatikát tanítunk, balettet tanítunk, segítünk focizni, megtanítjuk a sakk bölcsességét, segítünk énekelni, megtanítunk hangszeren játszani, például zongorára.

Milyen előnyei vannak a franchise-nak az óvodai munkában. Ha szervezetünkkel franchise-vevőként dolgozik, akkor számíthat: teljes joga a márkánk kiaknázására, egy teljesen kidolgozott üzleti projekt, egy normálisan működő rendszer; képzési terv a korosztály számára egyéni alapon; az üzleti projekt megvalósításának sémája a legapróbb részletekig kidolgozva, megkapja a vonatkozó információkat, és hatékonyan és hozzáértően tudja megvalósítani a projektet; a tananyagok a terv szerint tökéletesen kidolgozottak, mindezt forgalmazónk kapja meg; tanácsadási segítséget nyújtunk Önnek, függetlenül attól, hogy az üzleti tevékenység mely szakaszában van; segítünk az alkalmazottak képzésén, tanúsítást is biztosítunk; Használhatja jól kidolgozott és jól működő gazdasági formátumú modellünket; gyermekklub megnyitásához hatékony értékesítési módszert kell alkalmazni, amely árukat népszerűsít és értékesít; az általunk készített új tananyagokat franchise-kezelőink rendelkezésére bocsátják; az ünnepi megnyitóra is van szabvány, megfelelő programot biztosítunk; egy gyermekklub építése keretében hatékony minta tervezési tervét tervezik; Képes lesz kapcsolatba lépni a márkájú berendezések és bútorok beszállítóival, amelyeket mi biztosítunk Önnek; a gyermekintézmény hatékony megtervezése érdekében a bükk márkát az Ön rendelkezésére bocsátjuk; technológiai térképek és menük, hogy legyen mit táplálni a látogatóknak; támogatni fogjuk üzleti projektjét operatív szinten, folyamatos támogatást nyújtva; beszállítóink vállalati formátumú árengedménnyel biztosítják Önnek az árukat; teljesen kifejlesztett modell, amelynek köszönhetően hatékonyan és eredményesen irányíthatja üzleti projektjét; a személyzet megkapja tőlünk a munkaköri leírásokat, amelyeket felhasználhatnak közvetlen munkájuk elvégzéséhez.

Keresse meg az alkalmazottakat, és biztosítsa számukra a szükséges formátumú képzést: akkor gyermekeket kell toborozni csoportos munkára; az utolsó szakaszban az ünnepi megnyitóval lesz elfoglalva, amelyben aktívan részt veszünk.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni
arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz