1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyors olvasás crumbs arrow
Franchise. Schoolford

Franchise. Schoolford

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 2200 $
royaltyRoyalty: 85 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 26
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Gyors olvasás, Iskola

Városi franchise
Városi franchise

A Schoolford nevű iskola egy szerzői projekt, ahol megtanulják a gyorsolvasást, az intelligencia és a memória fejlesztését felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt, miközben négyéves kortól, valamint 60 éven felüli felnőttektől való interakcióra szakosodnak. .

Tevékenységünk során csak a legjobb és a gyakorlatban bevált módszereket alkalmazzuk, amelyek valóban hatékonyak, emellett mi magunk is létrehozzuk és alkalmazzuk a szerző által hitelesített módszereket. Tevékenységünk az egyes látogatókkal való egyéni munkán alapul. Sikerül azonosítanunk különféle nehézségeket, amelyekkel ügyfeleinknek szembe kell nézniük, a módszereket úgy alakítottuk ki, hogy az eredmény a lehető legmagasabb legyen. Szervezetünk célja egy fenntartható készség fejlesztése, amely a fogyasztót egész életében elkíséri.

Egy vállalkozónak, aki megnyitja saját gyorsolvasási, intelligencia- és memóriafejlesztési iskoláját, rengeteg feladatot kell megoldania, például: saját módszereinek kidolgozása, tesztelése és adaptálása, személyzet felkutatása és képzése, felszerelés vásárlása, márka fejlesztése és arculattervezés egy jövőbeni iskola, elkészíti a szükséges dokumentációt, a fejlődő oldal, létrehozása reklámanyagok és a vállalatok.

Létrehoztunk és megvalósítottunk egy olyan rendszert, amelynek segítségével a vállalkozók, akik üzleti projektet indítanak egy iskola megnyitására, ezt a rendszert használva sokszor gyorsabban, olcsóbban és sikeresebben nyitják meg, mint egyedül.

Forgalmazóink rendelkezésére bocsátjuk a szükséges dokumentumokat, exkluzív anyagokat, oktatást folytatunk, lehetőséget biztosítunk a kész módszerek szerinti munkavégzésre, tanácsadási segítséget nyújtunk a projekt megnyitásának és üzemeltetésének bármely szakaszában.

Mi magunk hoztuk létre a szerző formátumának tanúsított módszereit, ezek már bizonyították a munka hatékonyságát. Saját üzleti modellünk keretein belül dolgozunk, teljes mértékben elkísérjük partnereinket, ez lett a Schoolford franchise-hálózatunk sikerének kulcsa. Együtt bevezethetjük a kultúrát, a gyorsolvasást, és magasabb szintre emelhetjük az üzletet.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz