1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Iskola crumbs arrow
Franchise. angol nő

Franchise. angol nő

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 0 $
royaltyRoyalty: 50 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 4
homeFranchise-egységek száma: 70
calendarA társaság alapításának éve: 2006
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Iskola, Nyelvek, Nyelviskola, angol, Angol Iskola

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Nyelvtábor, nyelvi klubok hálózata, ANGOL.

Franchise a saját idegen nyelvű képzési központ megnyitásához. A minimális költségek 300 000-500 000 rubel. A franchise-befektetés megtérülési ideje 4 hónap. A havi nyereség összege 80 000 rubel. Kezdjen el nyereséges és jövedelmező üzletet nyitni és jövedelmet termelni az orosz piac egyik nyelvi vezetőjével, lehetősége nyílva fióktelepek nyitására a világ bármely részén!

Szeretne saját jövedelmező vállalkozást nyitni, stabil jövedelemmel, de fogalma sincs, hol kezdje és mely tevékenységi területre fektesse be pénzügyi forrásait? Használja ki az ígéretes és jövedelmező ajánlatot, ha irányt választ a magánoktatási szolgáltatások területén. Saját iskolájának vezetője lett, aki különböző korú embereknek (gyermekek és felnőttek) angolt tanított már ismert márkanév alatt. Legyen angol nő School Franchise!

5 év alatt 50 kezdő üzletember kezdett együttműködni velünk. A mi nevünk alatt nyitottak, a franchise-nak több mint 70 nyelvközpontja van Oroszország, Fehéroroszország és Kazahsztán 43 különböző városában. Mi lesz a következő, te döntsd el!

Megnyithat egy angol nőiskolát a városában vagy bármely más országban, és teljes jogú tulajdonos lehet egy népszerű nyelvészeti társaság partnerségi jogain!

Ma az idegen nyelvek tanulása egyre népszerűbb az egész világon. Ma az angol, a spanyol, a francia, a kínai, a német nyelv tanulása hozzájárul a gyümölcsöző tevékenységek kiépítéséhez bármely karrierben és a jól fizető jövedelem megszerzéséhez a népszerű nemzetközi társaságokban. A nyelvtudás szükséges egy másik országba való utazáshoz, a munka és a személyes ügyekben folytatott eredményes kommunikációhoz, a vizsgák eredményes letételéhez és a világ legjobb közép- és felsőoktatási intézményeibe való eredményes felvételhez (Oroszországban és külföldön). Ezenkívül az ilyen típusú tevékenység megkezdéséhez nincs szükség engedélyre és speciális engedélyekre. Ezért az idegen nyelvek tanulmányainak megnyitása a legnépszerűbb, könnyen kezelhető és pénzügyi szempontból meglehetősen jövedelmező.

Megnyithatja saját vállalkozását, lehetséges az iskola az idegen nyelvek tanulmányozásához, de meglehetősen kockázatos, a szükséges tapasztalatok, készségek és képességek nélkül. Tekintettel az állandó versenyre, ez az élmény nem biztos, hogy megnyugtató, és pénzveszteséghez vezet, és vágyat fedez fel valami saját iránt. Sokkal biztonságosabb és hatékonyabb egy nyelvtanfolyamot nyitni egy hibátlan nevű és hírű franchise számára, tapasztalt hasonló gondolkodású emberek adatai és tanácsai alapján. Legyen együtt az Englishwoman csapattal, és százszázalékos garanciát vállalunk arra, hogy néhány hónap múlva az angol iskolája a város összes projektjének legeredményesebb oktatási iskolája lesz!

Válaszoljunk arra a gyakran feltett kérdésre, miszerint a franchise jobb, mint a semmiből indítani saját vállalkozását: Egy jól ismert márka iránti kereslet és megbecsülés egy adott régióban; A hallgatók névvel, magas színvonalú és fejlett tanítási módszerekkel, valamint a pozitív kritikák nagy számával járnak népszerű iskolába sokkal gyorsabban, mint egy ismeretlen iskolába és tanfolyamra iratkoznak be; A kockázatok optimalizálása. Minden tevékenység részletes üzleti algoritmusokon fog alapulni, amelyeket bevizsgáltak, kidolgoztak és hatékonynak bizonyultak. Ezenkívül teljes támogatást kap a székhely szakembereitől a megállapodás és a nyelviskola munkájának minden szintjén. A franchise-adó üzleti ötleteket és cselekvési terveket készít, figyelemmel kíséri a megvalósítást, teljes adatokat szolgáltat saját tapasztalatairól, bemutatva, hogyan lehet megbirkózni a nehéz pillanatokkal; Segítségnyújtás a dokumentáció karbantartásában, könyvelési támogatás; Nem leszel egyedül, mindig segítesz minden kérdésben, megbirkózol az összes közös erővel. Az anyacég szakemberei segítséget nyújtanak, gyűjtik és elkészítik az iskola nyitásához és működéséhez szükséges dokumentációt, minden kérdésben segítséget nyújtanak, információs támogatás nyújtásával; Segítség a szakemberek képzésében, az alkalmazottak folyamatos konzultációjával; Még akkor is, ha egy idegen nyelv elsajátításában kevés a tudás, nem kell aggódnia. Szakemberei megkapják a szükséges információkat és továbbképzéseket kapnak a képzésben, kizárólag összeállított módszertan szerint, szisztematikus képzésekkel.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz