1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Iskola crumbs arrow
Franchise. Poliglott

Franchise. Poliglott

firstKezdeti díj: 2000 $
moneyBeruházás szükséges: 8800 $
royaltyRoyalty: 45 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 140
calendarA társaság alapításának éve: 2006
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2012
firstKategória: Iskola, Nyelvek, Nyelviskola, angol, Angol Iskola

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Vállalkozás és gyermeknyelv-központ „Polyglotics” megnyitása mindössze 30 nap alatt.

Vállalkozói csíkok és tapasztalatok hiányában ígéretes főnök leszel vállalkozásodban, erkölcsi elégedettséget és magas profitot hozva. Összetett műveleteket hajtunk végre és megoldjuk a kérdéseket, tőled pozitív hozzáállás, pozitív hozzáállás, szeretettel bánunk a gyerekekkel!

Franchise "Polyglotics" azok számára, akik megértik a korai kezdés és a gyermekek mindenre kiterjedő tanulmányozásának alapelveit, kiskoruktól kezdve a gyermekek idegen nyelvi szférájának részvételét; A gyermekeknek az élet aktív vezetőivé válásának elősegítése; élvezik tevékenységeiket, miközben kapcsolatba lépnek a gyerekekkel; törekedjen valami új felfedezésére, felkészülve a bemutatott ismeretek elsajátítására; kis kezdeti költséggel szeretne személyes vállalkozást indítani! Mit jelent a franchise elve; Kizárólagos lehetőségek a bejegyzett TM „Polyglotics ™” használatának jogaira és a „Polyglotics” gyermeknyelv-központ beindítására a kiválasztott régióban; A "Polyglotika" oktatási és képzési osztályainak hálózata körülbelül négy szabadalmaztatott minőségi védjeggyel (szolgáltatási védjeggyel) rendelkezik.

A franchise-vevővel megállapodást írunk alá a kereskedelmi tevékenységekről, amely az előírt módon végrehajtja a központ Rospatentnél és FIPS-nál (Federal Service for Intellectual Property) történő nyilvántartásba vételének rendszerét. Ez magában foglalja a franchise-ügyfelek képzését az üzleti menedzsment minden vonatkozásában, folyamatos képzéseket és szemináriumokat. A közös munka kezdeti szakaszában a franchise-vevő képzést kap minden eset kezeléséről és lebonyolításáról, valamint az ügy megszervezéséről. Ezenkívül ismertetni fogják az indulás és az üzleti menedzsment technológiai alapelveit, előre jelzett munkatervvel. Képzési központok megnyitásával, franchise megszerzésével a "Polyglotics" -nel (az idegen nyelvek tanításának rendszere). Egyéniség és strukturális módszertan (tanfolyamok rendszere). Segítünk az e területen meglévő készségekkel rendelkező vállalkozások létrehozásában és beindításában, meghatározott szabványkövetelményekkel, felkészítjük a tanárokat a képzésre és tanácsot adunk az árnyalatokkal kapcsolatos minden kérdésben, a jogszabályi normákkal összhangban: A munkaterhelés minimalizálása (adókedvezmények, OKVED, USN, szabadalmaztatott szolgáltatások); Munkakör fenntartása és együttműködés a munkafelügyelőséggel; Tűzbiztonsági elszámolás és ellenőrzés, valamint a Vészhelyzeti Minisztérium általi ellenőrzés; Rospotrebnadzor az egészségügyi és járványügyi előírások szerint; A képzési központok felépítése és a képzési munka engedélyének megszerzése; A személyzeti osztály dokumentumai.

Előkészítjük és benyújtjuk a szerződések mintáit és a kiegészítő elemeket. munkavállalókkal, ügyfelekkel és beszállítókkal kötött megállapodások. Folytató szemináriumok. Hálózatunk munkatársai havonta háromszor tartanak képzési szemináriumokat a franchise-tulajdonosok képesítésének javítása érdekében. Az oktatási és módszertani képzés részletes leírása és több mint 70 program a szerző módszertana szerint, egyszeri fizetéssel az angol, a német, a francia, a spanyol és a kínai létrehozásának és időzítésének órájáért. Elemző és PR támogatás. Megmutatja Önnek a tervezett elemző és reklámesemények naptári havi tervét, amely lépésről lépésre részletezi, részletezi és átalakítja az összes típusú hirdetési programot, egy médiatervet az online és az offline promócióhoz. Minden központnak személyes fiókja lesz, márkás osztályok a közösségi platformokon. Hozzájárulunk a további képzési központok létrehozásának bejelentéséhez és az események megszervezéséhez a Polyglotikami márka hivatalos oldalain és hírcsatornájában. továbbá segítséget nyújtanak a városokban található központok népszerűsítésére irányuló promóciók elindításához, amelyek gyors keresést biztosítanak a keresőmotorokban a kért kifejezések után. Biztosítson piacra lépő hirdetési mintákat és szervezeti sablonokat a kontextus szerinti reklámozáshoz és a meglévő kreatív képességekkel rendelkező közösségi hálózatok, például VK, Instagram, FB célzásához. Márkakönyv, személyre szabott design részletes elkészítésével. Tervezősablonok az oktatóközpont tervezéséhez. Népszerű stílus. A franchise-tulajdonosok személyes használatra mintákat szereznek bármilyen helyzetben: a Központ épületeinek és irodáinak, valamint a bejárati csoport feletti logó, reklámfüzetek, ívek és névjegykártyák, reklám- és fuvarszalagok készítéséhez különféle formátumokban. Tervezőnk bármilyen elrendezést készít Önnek, korlátlan formátumban. A Központ részlegének 3D-s üzemmóddal ellátott szabványos tervezési projektjének elkészítése az ajánlott cselekvési tervek elkészítésével.

Minden azonos stílusú képzési központ megtervezése. A központ irodáinak szabványos tervezési projektje, tanácsadás a Polyglotics Center létrehozásával és felosztásával kapcsolatban.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz