1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Étel crumbs arrow
Franchise. A raki

Franchise. A raki

firstKezdeti díj: 4700 $
moneyBeruházás szükséges: 20000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 9
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2017
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Étel, Tengeri bolt, Hal- és tenger gyümölcsei bolt

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

A "The Raki" nevű márka.

egy csúcskategóriás modell, amely sikeres üzletet tesz lehetővé. Ezenkívül garantált és stabil jövedelmet fog biztosítani Önnek, amelyet havonta kaphat. Ezenkívül örömet szerezhet az elvégzett tevékenységekből.

A franchise előnyei: ez az első franchise, amely a rákok teljes szállítási és értékesítési szegmensét lefedi, és mi élelmiszer-bírósági formában dolgozunk; modelljeink megtérülése kevesebb, mint egy év, ami nagyon jövedelmező; két különböző formátumban működünk; akkor nem kell hatalmas összeget befektetnie, ha franchise-on dolgozik, és tevékenységet kezd.

Azon előnyök listája, amelyeket szervezetünk partnerei a franchise-interakció megvalósításában kapnak: az anyavállalat a kezdeti szakaszban biztosítja a szükséges segítséget, amely lehetővé teszi a stabil és magas jövedelem megszerzését; mi nem csak abban segítünk, hogy megtalálja a megfelelő helyiséget, ahol főzhet rákokat és befogadhatja a fogyasztókat, hanem a műszaki előírások teljes készletét, valamint az összes szükséges felszerelést. Hatékonyan tudja majd megszervezni a konyhát, valamint azt a területet, ahol értékesítést fog végezni. Folyamatos fogyóeszköz-ellátást biztosítunk, az összes szükséges áru az Ön rendelkezésére áll: mind maguk a rákok, mind egyéb tenger gyümölcsei, például garnélarák, kagyló stb. Ezenkívül megkapja saját receptjeit, amelyeknek köszönhetően sikeresen működhet és magas jövedelemhez juthat. Végezze el az összes releváns irodai munka műveletet a lehető legkompetensebben, magas színvonalú támogatásunk segítségével, mert folyamatosan frissítjük a választékot, és a menün is dolgozunk, folyamatosan fejlesztjük. Sőt, nagyon aktívan dolgozunk azon ügyfelek számának növelésén, akik Önhöz fordulnak. Aktívan dolgozunk az étlapunk fejlesztésén, a választék frissítésén, új elemek hozzáadásával, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy növeljük tevékenységünk jövedelmezőségét. Foglalkozunk egyetlen telephelyünk fenntartásával, ami szintén nagyon praktikus. Csapatunk dolgozik az alkalmazáson, folyamatosan lépéseket tesz annak fejlesztése érdekében. A vevői hűségrendszert mi is magas szakmai színvonalon fejlesztettük ki. Folyamatos fejlesztést hajtunk végre, amely lehetővé teszi a termelési műveletek hatékony kezelését és a piac dominálását, folyamatosan növelve a különbséget a fő ellenfelektől. A "The Raki" franchise márka teljesen átgondolt, minden részletet figyelembe vesz, egy új létesítmény mindig megfelel a hálózatunk magas színvonalú színvonalának, mert nagyra értékeljük hírnevünket.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni
arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz