1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Iskola crumbs arrow
Franchise. Dynamo futballiskola

Franchise. Dynamo futballiskola

firstKezdeti díj: 7500 $
moneyBeruházás szükséges: 2500 $
royaltyRoyalty: 175 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 12
calendarA társaság alapításának éve: 1923
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Iskola, Futballiskola, Futball

Városi franchise
Városi franchise
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Egy futballklub a Dynamo Moszkva márkanév alatt van elrejtve; az Orosz Föderáció egyik leghíresebb, címmel rendelkező és legrégebbi klubja. Ez a név közismert, mindenki ismeri a Dinamót, népszerű.

Ha a Dynamo Football Club Academy-vel való kapcsolattartással vásárolja meg franchise-t, akkor ennek a terméknek a keretében lehetősége nyílik arra, hogy olyan speciális módszerek szerint edzzen, amelyek nagyszámú olyan futballistát oktattak, akik szakmájává váltak szakterületükön. . Ezenkívül márkánk alatt dolgozhat, képviselheti a szervezet színeit, amely az Orosz Föderáció legjobb játékosait felnevelő klub. Ezzel támogatni fogja klubunkat, amely nagy államunk területén az egyik legnevesebb, legsikeresebb és technológiailag legfejlettebb.

Szervezetünk, a Dynamo futballklub legjobb eredményei: 11 alkalommal nyertük el a Szovjet Szocialista Köztársaságok Uniójának bajnoka címet; 12 alkalommal lett a Szovjetunió területén és az Orosz Föderáció területén megrendezett bajnokságok ezüstérmese; 13 alkalommal lett ugyanazon bajnokság bronzérmese; 7 alkalommal lett a Szovjetunió Kupa tulajdonosa; miután sikerült a Szovjet Szocialista Köztársaságok Uniójának szuperkupájának tulajdonosává válnunk; mi is a kupa döntőse lettünk azok számára, akik már birtokolják a kupát; kapusunk, akinek neve Lev Yashin, az egyetlen kapus, aki aranylabda címet szerzett.

A franchise összetétele: használhatja védjegyünket, kihasználhatja a márkás elemeket. Minden, ami a Dynamo márkához kapcsolódik, az Ön rendelkezésére áll. Álljon rendelkezésére a Dynamo márkanév alatt működő LI Yashin Labdarúgó Akadémia bázisán. Képezheti edzői állományát és munkatársait azzal, hogy képzési útmutatást kap tőlünk, hogy a gyártási műveleteket szabványainknak megfelelően végezze el. Arra is számíthat, hogy közzétesszük az adatait a szervezet hivatalos honlapján, ezáltal bizonyos mértékig felhatalmazva Önt. A tehetséges gyerekeknek lehetőségük lesz megtekinteni az Akadémiát és felkeresni annak fiókjait. Projektje népszerűsítéséhez szerezzen be tőlünk olyan hirdetési anyagokat, amelyeket felhasználhat. Szakmai szintű információs támogatást nyújtunk Önnek franchise vásárlásakor. Kedvezményes áron kapja meg áruinkat és emléktárgyainkat, saját felár ellenében. Szintén kedvezményes árakat biztosítunk szervezetünk hivatalos ruhájáért, ruhakészleteket olcsóbban szállítunk Önnek, mint más piaci szereplőket.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz