1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Ruhaüzlet crumbs arrow
Franchise. ANTA Sports

Franchise. ANTA Sports

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 27000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 15
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 17
calendarA társaság alapításának éve: 1994
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Ruhaüzlet, A dolgok tárolása, Gazdaságos ruhaüzlet

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás
Nyisson meg egy franchise üzletet
Nyisson meg egy franchise üzletet
Üzletek olcsó árukkal
Üzletek olcsó árukkal
Ingyenes franchise
Ingyenes franchise

Kérjük, fogadja el őszinte meghívásunkat a kölcsönösen előnyös együttműködésre. Érdekel minden olyan szervezet, amely érdeklődik a lábbeli, ruházat vagy kiegészítők nagykereskedelmi szinten történő értékesítése iránt, hogy kapcsolatba lépjen velünk, és megkezdjük a kölcsönösen előnyös együttműködést. Szervezetünk készen áll arra, hogy üzleti partnereket hívjon meg az ANTA márkához tartozó különféle áruk tömeges beszerzésére. Készek vagyunk biztosítani, hogy minden szükséges feltétel megvan a magas jövedelem megszerzéséhez, és hosszú távon kölcsönösen előnyös együttműködést tudunk kiépíteni. Folyamatosan arra törekszünk, hogy üzleti partnereink a lehető legjobb feltételekkel rendelkezzenek a piacon, és garantáljuk azt is, hogy stabil árbevétel-szintet és magas haszonkulcsot érhet el, amikor eladja készletünket.

Szervezetünkkel kapcsolatba lépve lehetőséget kap hatalmas mennyiségű készlet nagykereskedelmi áron történő megvásárlására.

, mivel nagy raktárterületünk van, valamint jövedelmező rendszerünk van, amely lehetővé teszi az előrendelések kölcsönösen előnyös feltételekkel történő végrehajtását. Kiváló minőségű választékban lesz lábbeli és ruházat, amint készletünk van. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a túlzott készlet elkerülését is, ugyanakkor raktáron vannak a szükséges cikkek.

Ha rendszeres fogyasztó vagy és kölcsönösen előnyös feltételekkel lépsz kapcsolatba velünk, akkor akár halasztott fizetésekre is számíthatsz.

... Ezenkívül az Ön számára egy másik nagyon kedvező feltétel az a lehetőség, hogy a kitöltött pályázatot saját költségén, raktárunk szolgáltatásainak igénybevételével veheti át. Ezen felül olyan nagykereskedelmi árakat kínálunk, amelyek minden potenciális fogyasztót örömmel töltenek el. De ez még nem minden, mert készletünk másik nagyon fontos jellemzője az alacsony elutasítási arány, ráadásul az elutasítások kevesebb, mint két tucat százalék lesznek, ami rekordértékű. Ez annak köszönhető, hogy szakembereink napi szinten végeznek ellenőrzési tevékenységet, ami szinte teljesen kizárja a hibák beismerésének lehetőségét a termékek létrehozásakor.

Ha Ön nagykereskedő, akkor tanulmányoznia kell feltételeinket. Hiszen a pillanatban legrelevánsabb kollekciókhoz juthat, ha megvizsgálja a választékot, amely ráadásul folyamatosan elérhető a raktárban.

Ha érdekli, hogy kereskedőnk legyen, készek vagyunk kiváló feltételeket biztosítani. A rugalmas kedvezményrendszert az Ön kényelme érdekében terveztük, és késedelem nélkül használnia kell, mivel lehetősége van előrendelni és további kedvezményt kapni. Ezen felül akár 10% -os költségcsökkentést is biztosítanak azok a szervezetek, amelyek előzetes megrendelést adtak ki. Ha szervezetünk részvényeit vásárolja meg, és lehetősége van nagykereskedelmi áron vásárolni őket, akkor akár 120% -os fedezetet is használhat, ami általában rekordértékű.

Ha online áruház keretein belül végez tevékenységeket, akkor magas színvonalú feltételeket kínálunk. Abszolút win-win lehetőséget élvezhet, ha az értékesítés növelésének folyamata minimális fenyegetésekkel jár, mivel kapcsolatba lép szervezetünkkel. Az ANTA és a Sprandi márkák abszolút hivatalos és meghatalmazott képviselője vagyunk az Orosz Föderációban. Ez azt jelenti, hogy nagyon jó pénzre tehet szert, ha kapcsolatba lép velünk, és ezzel együtt megkönnyebbül annak szükségességétől, hogy nagy mennyiségű pénzügyi forrást fektessen be a projekt promóciójába.

Emellett a franchise keretében van mit kínálnunk a fogyasztóknak. Az ANTA franchise nyereséges üzleti projekt. Az interakció következő feltételeit kínálja: Ön abszolút egyedülálló tapasztalatokra számíthat más üzleti modellekben, amelyek pénzügyi erőforrások közös befektetésével járnak, garantált feltételekkel magas szintű jövedelmet szerezve. Számíthat ránk, hogy közösen kezeljük a megvalósítást, a felelősségeket zónákra osztva, ami további kényelmet biztosít mindkét fél számára. Franchise-vevőinként magas színvonalú technikai és egyéb segítséget kap.

, ráadásul a projekt minden szakaszára vonatkozik. Számíthat arra, hogy a minimális befektetési összeget végrehajtja, ugyanakkor magas megtérülést kap, mivel a legjobb feltételeket kínáljuk a piacon.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz