1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autó alkatrészek crumbs arrow
Franchise. VERNUM AUTO

Franchise. VERNUM AUTO

firstKezdeti díj: 2000 $
moneyBeruházás szükséges: 6700 $
royaltyRoyalty: 3.5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 11
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2019
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Autó alkatrészek, Autó szervíz, Autóalkatrész üzlet, Autóalkatrészek online áruháza, Autóalkatrész -tároló külföldi autókhoz, Tehergépkocsi szerviz, Önkiszolgáló autószerviz, Autó javítás, Autó javító, Teherautó javítás, SZÁZ

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Olyan márkanév alatt dolgozunk, amely szövetségi szinten az autóipari szolgáltatások hálózatának bővítésére szakosodott, különféle személygépkocsik javítására és karbantartására specializálódott, emellett könnyű haszongépjárműveket is javíthatunk. Hálózatot hoztunk létre forgalmazói elemmel. Az AutoDistribution Russia nevű autóipari alkatrészcsoporton belül végezünk tevékenységeket.

, ráadásul egy nagyon nagy európai szintű kereskedelmi hálózat részei vagyunk, amelyet AutoDistribution International néven hívnak.

aktív és felhatalmazott forgalmazója.

Szervezetünkkel való kapcsolattartás során magas színvonalú franchise-t kap, amelynek köszönhetően hirdetési kampányokat hajthat végre a célzott forgalom vonzása érdekében, és ugyanakkor a legmagasabb konverziós paraméterekkel rendelkezik, folyamatosan csökkentve a lead költségét; magas színvonalú garanciákat kap arra, hogy magas szintű jövedelmezősége lesz, valamint lehetőséget kínál arra, hogy nyereséges kereskedelmi szállításokat nyújtson magas színvonalú feltételekkel, emellett használhatja partneri hálózatunkat, amely nagyon fejlett, miközben Ön fogják adni a lehetőséget, hogy megtalálják a legrövidebb szállítási tőkeáttétel érdekében, hogy időt és pénzt; lehetőséget adunk Önnek arra, hogy modellünk szerint megvalósítson egy marketing tervet. Még azt is megkapja, hogy készítsen egy marketing naptárat, amelyet egész évben használhat; az összes szükséges hirdetési elrendezést a franchise részeként is biztosítják, emellett az eladni kívánt promóciókhoz egy szkriptet írunk; képezni fogjuk munkatársait technikai ismeretek felhasználásával, valamint azokat, akik a működési tevékenység területén dolgoznak, ráadásul mindez személyesen, szakmai formátumban történik; Az ügyfélkapcsolat-kezelési rendszert a fogyasztókkal való kapcsolattartás érdekében biztosítjuk Önnek, miközben magas színvonalú 1C szoftveren alapul, amely lehetővé teszi az irodai munka nagyon jó automatizálását, az összes mutató vezérlését, az összes beérkező kérés figyelembe vételét ; akkor is lehetőséget kap az analitikával való együttműködésre, ha megkapja franchise-t. Figyelje tevékenységeit, számolja ki a szokásos órákat, és értse meg, hogy a különféle munkakategóriák esetében betartják-e szabályozási kereteiket; képes lesz integrálni egy külső adatbázissal, naprakész információkat fogadva; kapcsolatba léphet velünk a tanácsadás és az audit megvalósítása keretében, a legfrissebb statisztikák megszerzése érdekében. Lehetőség lesz elemezni a szervezeten belül bekövetkező folyamatokat a lehető leghelyesebb vezetési döntések meghozatala érdekében, emellett lehetősége van egy naprakész tervet készíteni, amellyel jelentősen növelheti a vállalat jövedelmezőségét. projekt; az üzleti terv keretein belül dolgozzon, és szigorúan tartsa be az előírásokat. Akkor sikeres lesz, és az előre elkészített és részletesen részletezett költségvetés lehetőséget nyújt a folyó kiadások és bevételek ellenőrzésére. Hasonlítsa össze a mutatókat a tervezettekkel, megértve, hogy mennyire tér el a tervtől; kiváló minőségű üzleti könyvet kap tőlünk, annak keretein belül az irodai formátumban minden releváns folyamat teljes körűen le lesz írva; Megkapják a szükséges szabványokat, szabályokat és előírásokat, valamint utasításokat az alkalmazottak és a felső vezetők számára.

Lehetősége van arra, hogy gyorsan elindítson egy projektet, működjön együtt a franchise-zal: először koncessziós megállapodást kötünk, majd más irodai munkát kell végeznie; a második lépés egy megfelelő szoba keresése és bérbeadása, ha nem tulajdonosa; javítási munkák a bérelt vagy saját helyiségekben a létrehozott projektnek megfelelően; segítünk megtalálni a személyzetet és kiképezzük őket, hogy könnyedén megbirkózhassanak minden felmerülő helyzetben; akkor következik az ünnepélyes megnyitó eljárás; utána szállítjuk Önnek a felszerelést, majd elvégezzük a végső beállításokat; az utolsó szakaszban elvégezzük a szoftver végleges konfigurálását és szabályozzuk a kommunikációt.





Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz