1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kávéház crumbs arrow
Franchise. Kávé nyomtatás

Franchise. Kávé nyomtatás

firstKezdeti díj: 40 $
moneyBeruházás szükséges: 0 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 1
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 2
calendarA társaság alapításának éve: 2018
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Kávéház, Kávéautómata, Kávé elvitelre

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Kávé nyomtatás.

egy egyedülálló berendezés, amely színes fényképeket és képeket készíthet ügyfeleinktől a kávé, a különféle koktélok, valamint a sütemények és más cukrászati termékek felületén.

Mi vagyunk az egyetlen olyan vállalat az Orosz Föderációban, amely hazai mérnökök finomításával foglalkozik kávéfőzőivel annak érdekében, hogy megbízható és funkcionális termékcsaládot hozzon létre.

Manapság sok kávényomtató hasonlónak tűnik, de a gyártás minősége és a felhasznált anyagok nagymértékben eltérnek. Körülbelül 30 kínai üzemet látogattunk meg a legjobb lehetőségek kiválasztása érdekében, de ennek ellenére még mindig befejezzük a modellvonalainkat. A nyomtató maga nem főz kávét, csak díszíti.

A finomításoknak köszönhetően nyomtatóink számos fejlesztést hajtottak végre - minőségi biztosítékok, alacsony zajszintű emelő mechanizmusok, javítások a tintaellátó rendszerben.

Az átlagos díszítési sebesség öt másodpercre csökken egy vagy két csésze kávé mellett!

Az elmúlt évben több mint ötszáz nyomtatót adtunk el, és egyetlen garanciális visszatérítés sem volt! Bár valójában naponta legfeljebb öt hívást fogadunk, azzal a javaslattal, hogy javítsuk ki a másutt vásárolt kínai kávéfőzőket. Valaki más felszerelésének javítása nem a mi feladatunk! Fösvény kétszer fizet.

A nyomtatást olyan virágkivonatokból készítik, amelyeknek nincs saját szaguk, ami nem hagy nyomot és nem torzítja maga az ital ízét.

Működés elve:

A látogatók személyes okostelefonnal töltenek fel egy képet a berendezésünkbe, és a barista, miután elfogyasztott egy italt, beteszi a poharakat a Kávéprinterbe. Öt másodperc múlva a kép készen áll, és a kávét tálalhatjuk az ügyfélnek.

A franchise lényege:

Két franchise-t keresünk két irányba:

a) Dolgozzon az ügyfelek vonzása érdekében.

Olyan menedzsereket keresünk távoli munkára a régiókban, akik a városukból érkező potenciális webhelyek hívásával foglalkoznak kávéfőzőink számára, például bisztrók, bárok és éttermek számára.

b) Felszerelés bérlése a régiók számára.

Az ilyen nyomtatók, amelyek lehetővé teszik az italokra és cukrász termékekre történő nyomtatást, óriási népszerűséggel és kereslettel rendelkeznek. Gyakran esküvőre, vagy különféle kiállításokra vagy helyi rendezvényekre bérlik őket, a főbb helyszínekről, például bárokról és éttermekről nem is beszélve. Lehetősége lesz felszereléseket bérelni, sőt eladni az ügyfeleknek! Nem mindenki akar ilyen eszközöket személyes használatra vinni, ezért a bérleti díjakra is szükség lesz. A felszerelés egyediségének és a nulla versenynek köszönhetően lehetősége lesz kellemes, minden értelemben vett árakat meghatározni.

A kiállításoknak vagy rendezvényeknek otthont adó cégek örömmel fogják látni az ilyen berendezéseket az asztalukon néhány napig. Kávés nyomtató bérlése erre az időszakra mindig drága. Előkészítettük és elmagyaráztuk az együttműködés néhány lehetőségét.

A nyomtató sokféleképpen használható.

A látogatók fényképeinek nyomtatásának fent említett lehetősége mellett például díszíthet egy italt a szervezet logójával, vagy vicces képekkel a jó hangulat érdekében.

Lehetőség van ünnepi nyomtatás készítésére, például gratulálunk születésnapjára vagy március 8-án. Ez sok érzelmet fog okozni az ügyfeleknek, amelyeket sietnek megosztani barátaikkal a hírnökökben és a közösségi hálózatokban, ezáltal hirdetve az Ön létesítményét.

Tetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz