1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyógyszer crumbs arrow
Franchise. SUGÁRÚT

Franchise. SUGÁRÚT

firstKezdeti díj: 4000 $
moneyBeruházás szükséges: 60700 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 29
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 10
calendarA társaság alapításának éve: 2002
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2002
firstKategória: Gyógyszer, Egészségközpont

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

A legfőbb előnyök, amelyeket az AVENUE márkanevű franchise értékesítésével kap.

Megnyit egy orvosi központot, amelynek számos előnye lesz. Az orvosi vállalkozás egésze bármikor rugalmas, különösen egy járvány idején, ennek a tevékenységnek nagy az esélye a túlélésre. Teljes értékű poliklinika áll rendelkezésére, hivatásos orvosok fognak ott dolgozni. Felszereljük irodáját ultrahang berendezéssel, teszteket tehet és rengeteg pénzt tud ebben segíteni, méghozzá egy speciális ponton kívül. Ezenkívül nincs függőség az önkormányzati intézményektől. Maga is felírhat teszteket, elvégezheti és megkapja az eredményt. Magas szintű jövedelmezőséget fog elérni - 25% -ot (600 000 rubel), bevétele a központjában 2 400 000 orosz rubel lesz. Ez havi adat - az összeg 5% -os jogdíj mértékén alapul. Márkás orvosi információs rendszert kapunk az irodai műveletek elvégzéséhez. Az Ön rendelkezésére áll a MIS, az Ügyfélkapcsolat-kezelés (CRM), a jelentések készítésére és tanulmányozására szolgáló program, szoftver az orvosok számára, szoftver az adminisztrátorok számára. Mindezt ingyen kapja meg a franchise-on belül, és ehhez az orvosi központhoz nincs szükség további integrációra. Ha tisztában van azzal, hogy egy MIS mennyibe kerül, akkor biztosan elégedett lesz ezzel a feltétellel, képes lesz értékelni a valódi értékét. Kiváló minőségű, felhasználóbarát weboldal áll a rendelkezésére, teljesen tele van hasznos információkkal, az összes szükséges funkció is rendelkezésre áll. Ezenkívül az árakat a nómenklatúrának megfelelően adják meg, és a kinevezés közvetlenül a szoftverben történik. Telemedicinát és egyéb papírmunkákat is végezhet. Magas a látogatottságunk. 200 000 ember jön hozzánk különböző városokban segítségért. Segítünk Önnek a legjobban megfelelő felszerelés kiválasztásában, miközben sokéves sikeres tapasztalatunkat kamatoztatjuk. Kiváló minőségű felszereléseket vásárolhat állandó partnereinktől, és a franchise feltételei szerint kedvezményes feltételeket és kedvezményeket kap. Az összes szolgáltatót egyetlen hívásközpontban fogja egyesíteni. Ez a mi segítségünkkel történik, megadjuk az összes szükséges technológiát, információt és tudást.

A következő előnyöket tartalmazza franchise-csomagunk.

Kap egy egyedi orvosi információs rendszert, amely a know-how-nk, kap egy magas színvonalú weboldalt, ahol információkat teszünk közzé a márkánk orvosi központjának megnyitásához városának területén. Dokumentumcsomagot is biztosítunk, és segítünk elkészítésében, megismerkedhet a tartalommal, ha tanácsért fordul hozzánk. Minden kérdést feltehet személyes menedzserének. Megbeszéljük Önnel a megfelelő helyiség megtalálását, valamint annak felújításának, díszítésének, felszerelésének költségeit. Mi is segítünk a marketingben, Önt fel fogják léptetni a technológiáink használata során. Képezni fogjuk főorvosát, képzést biztosítunk ápolójának is, aki az intézmény vezetője. A reklámnyomtatott anyagokat elrendezés formájában fogják biztosítani, csak a rendeltetésének megfelelően kell alkalmaznia őket: csak változtatnia kell, be kell írnia elérhetőségi adatait, mivel az űrlapok már készen állnak. Támogatjuk az egyetlen formátumú telefonos központot, kiváló minőségű és hatékony segítséget kap tőlünk az irodai munkával kapcsolatos problémák megoldásában.

Tetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz