1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Szalon crumbs arrow
Franchise. Szépségipar

Franchise. Szépségipar

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 65000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 24
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 16
homeFranchise-egységek száma: 27
calendarA társaság alapításának éve: 2001
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Szalon, Szépségszalon, Szalon, Gyermek fodrász, Fodrászat, GYÓGYFÜRDŐ, Stúdió, Haj, Egy hajvágás

Városi franchise
Városi franchise
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A "Beauty Industry" nevű vállalatcsoport franchise-szolgáltatásokat kínál. Orosz exkluzív formátumú forgalmazó vagyunk, világmárkákat képviselünk, szakmai tevékenységet folytatunk. Jelenleg több mint 40 kiskereskedelmi üzlet, egy online áruház áll rendelkezésünkre. Tevékenységünk részeként professzionális típusú kozmetikumok értékesítését végezzük. Védjegy áll a rendelkezésünkre, teljes mértékben be van jegyezve, a szellemi tulajdonról szóló törvény védi, ez a márka nagy népszerűségnek örvend a világon.

Több mint 20 éve működünk, és ismerjük piaci szegmensünket, rendelkezünk minden szükséges készséggel, kompetenciával és egyéb előnyökkel. A személyzet képzésével nemcsak a saját központunkban dolgozunk, hanem olyan szakmai dolgozókat képezünk, akik tevékenységüket a szépség területén végzik.

Ez abszolút az első franchise az Orosz Föderáció területén, amely megkezdte a professzionális kozmetikumok értékesítését a kiskereskedelemben. Előnyt élvez a velünk való interakció. Az információkat a K-Invest vállalatcsoport nyílt részvénytársaságának adatai alapján közöljük.

A franchise előnyei: Ön eszközeink segítségével irányítási tevékenységeket hajt végre, az áruk mozgása az Ön irányítása alatt áll. Jól tudunk automatizálni az irodai munkát, megtanítunk téged is. Megkapja a megrendeléseket, automatizált módon feldolgozza azokat, ezen felül képes lesz irányítani az ellátási láncokat, de a szállításokat központosított formában hajtják végre. Ezen felül biztosítjuk Önnek a szükséges, optimális árukészletet, nem lesz túl sok és nem is kevés, elkerülni fogja a túlsúlyt, azonban mindig rendelkezésre áll a szükséges mennyiségű erőforrás a hatékony kereslet kielégítésére . Optimális forgalmi arányt fog elérni. A csúcskategóriás árképzési rendszerünk segít megbirkózni bármilyen feladattal, nagyon rugalmas, lehetővé teszi az árképzési modellek testreszabását, felismerve az értékesítési pont összes előnyét és hátrányát. Minden attól függ, hogy mi a környezet, ezt figyelembe vesszük és figyelembe vesszük, megfelelő következtetést vonunk le. Exkluzív választékot fog értékesíteni.

Bővítettük választékportfóliónkat, az Orosz Föderáció területén számos márka kizárólagos importőre vagyunk, emellett garanciát vállalunk arra, hogy az áruk megfelelnek az európai előírásoknak. Saját márka lesz az Ön rendelkezésére. Képes lesz marketinggel dolgozni, hatékony promóciót lebonyolítani a segítségünkkel. A marketing stratégiák és az optimális hirdetési megoldások teljes mértékben rendelkezésére állnak, képes lesz vonzani a fogyasztókat, folyamatosan növelve a jövedelem szintjét. Ezenkívül a hűségprogram az ügyfelek beáramlását is biztosítja, értékelni fogják a márkáját és újra kapcsolatba akarnak lépni veled. Lehetőséget adunk tevékenységek végrehajtására a hálózatunkban elfogadott szabványok szerint. Ezek vállalati szabványok, it-rendszer, biztosítják az optimális teljesítményt a projekt minden területén.

Saját információs rendszerünk is van, biztosítjuk Önnek a működéshez, növelheti jövedelmét. Magunk fejlesztettük ki ezt a platformot a márka versenyképességének növelése érdekében. Mi a "K-kereskedelmet" működtetjük - ez egy lehetőség arra, hogy az értékesítési pontot egyetlen formátumú rendszerbe integrálja, akkor minden nehézség nélkül képes lesz irányítani a legfontosabb mutatókat, és magas szintű jövedelmet kap a tevékenységektől. végrehajtják.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz