1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Burger crumbs arrow
Franchise. BB & Burgers

Franchise. BB & Burgers

firstKezdeti díj: 20150 $
moneyBeruházás szükséges: 94000 $
royaltyRoyalty: 5 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 20
calendarA társaság alapításának éve: 2013
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2015
firstKategória: Burger, kávézó, Egy étterem, Gyors kaja, Burger klub, Családi kávézó, Önkiszolgáló kávézó, Étterem és kávézó, Gyors kaja, Gyorsétterem kávézó, Gyorsétterem, gyorskaja

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Márka BB & amp; Hamburgerek.

szövetségi szintű éttermi lánc, amely lehetővé teszi a magas színvonalú és gyors kiszolgálást. Burger közös formátumban működünk, ami jellemző az Amerikai Egyesült Államok különböző húsételeket felszolgáló éttermeire. Természetesen ezek többnyire eredeti hamburgerek. Koncepciónk néhány alapvető összetevőre összpontosít, nevezetesen a süteményekre, amelyeket mi magunk sütünk, és a prémium hűtött Black Angus marhahúsra.

A szervezet alapítója Ivan Kukarskikh nevéhez fűződik. Éttermi vállalkozást tanult Svájcban. Hazatérése után kinyithatta a hamburgerláncot, BB & amp; Hamburgerek.

és mindezt 23 évesen tette. Még 2013-ban nyitotta meg Moszkvában az első kávézót. Most mi vagyunk a legrégebbi kézműves hamburgerlánc az Orosz Föderációban. Egy hatéves időszak alatt sikerült hatékonyan bővülnünk, és jelenleg 24 üzletünk van, amelyek a hamburgerláncot alkotják. Ugyanakkor a tevékenységünk során készült hamburgerek száma meghaladta a 10 millió darabot.

Különféle tipikus amerikai hamburgereket vettünk fel az étlapra, amelyeknek megvan a maguk egyedi neve, például "Undorító ember", "Utolsó hős", "Részeg nagyi", "Al Pacino" és hasonlók. Ezenkívül számos más terméket készítünk, kiváló minőségű alapanyagokból készítünk, például bordákból és steakekből. Szervezetünk előnyei, hogy a legdrágább és legjobb minőségű márványos marhahúst használjuk, amely lehetővé teszi az ízletes szelet főzését. Ropogós bordákat, sült steakeket is használunk, kiváló minőségű tekercsekkel dolgozunk, amelyeket mi magunk főzünk. Mi magunk is készítünk mártásokat és üdítőket: mindezt a saját gyárunkban. Így a teljes üzletláncot biztosítjuk, ami garantálja a kiváló minőségű termékek elérhetőségét minden éttermünkben, ami nagyon kényelmes és praktikus.

A burger népszerű termék. Híres, nagy népszerűségnek örvend, emberek milliói tudják, mi ez, és ki akarják próbálni. Különböző meggyőződésű, eltérő érdeklődésű, hobbi, eltérő jövedelemszintű, eltérő életszemléletű emberek - mindannyian remekül érzik magukat hamburgerüzleteinkben, ami nagyszerű. Így érthető, hozzáférhető és ízletes ételeket oszthatnak meg, élvezve annak egyedi ízét. Mindig örülünk, ha látogatók érkeznek hozzánk, mert a szervezet sokféle embert hoz össze, élénk ízérzeteket ad számukra, lehetővé teszi a kellemes érzelmek napi megtapasztalását.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz