1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Manikűr crumbs arrow
Franchise. Tika NAILS & EPIL BAR

Franchise. Tika NAILS & EPIL BAR

firstKezdeti díj: 1500 $
moneyBeruházás szükséges: 7500 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2018
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Manikűr, Manikűrös, Manikűr bolt, Vásároljon manikűröt, Köröm bár, Köröm

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Tika Nails Bar márkanév alatt működő manikűrbár olyan hely, ahol szépség és stílus érhető el. Élvezheti a boldogságot, vigyázhat magára, ami még fontosabb, hogy szakembereink gondoskodnak az ügyfelekről. Ha megvalósítja franchise-rendszerünket, akkor számos jelentős előnyhöz jut, például megbizonyosodhat arról, hogy azok a fogyasztók, akik időt töltöttek a bárunkban, rendkívül pozitív véleményeket kaptak a pontokon.

Szervezetünk árjegyzéke: garancia mellett 4 napon belül ingyenesen átdolgozzuk, időpont egyeztetés szükséges, valamint csekk, ez egyfajta garancia. Fogyasztóink véleménye fontos számunkra, ha elégedetlenek a szolgáltatás minőségével, akkor visszakapják a befizetett pénzösszeget, a "beautybar" -unkat pontosan ezek a követelmények irányítják a szolgáltatás minőségének szintjére.

Szolgáltatásunk: manikűr szolgáltatásokat nyújtunk, emellett kiváló minőségű sellakbevonatot kap tőlünk, 790 rubel géllakk használatával. A sellakbevonat eltávolításának szolgáltatását 190 rubelért végezzük. ; a klasszikus manikűr franchise-onk keretében 250 orosz rubelbe kerül. Ha hardveres manikűröt vagy kombinált típust szeretne megrendelni, akkor 400 orosz rubelt kell fizetnie, pedikűröt készítünk 850 orosz rubelért. Ha különleges pedikűrre vágyik, az „Aranyterasz” néven, 1800 orosz rubelt kell fizetnie. Kiváló minőségű sellakbevonatot kaphat géllakk használatával 700 orosz rubelért.

Lehetőséget biztosítunk egy dizájn megvásárlására, egy körömre száz-700 orosz rubelbe kerül. 3D-s tervezési szolgáltatásokat is nyújtunk, emellett kézzel festett festéssel is foglalkozunk, egy köröm 180–400 orosz rubelbe kerül. Tükör formátumban is végezzük a dörzsölést, egy köröm 90 orosz rubelbe kerül, ha a fogyasztó egyszerre tízet akar készíteni, akkor 600 orosz rubelt kell fizetnie. A gumi alapot használjuk a körömlemez szintezéséhez; ez az eljárás 600 orosz rubelbe kerül.

Megerősítjük a körmöket, ehhez akril gélt használunk, ez az eljárás 700 orosz rubelbe kerül, csúszkát készíthet egy körömre, a költség 80 orosz rubel lesz. Építjük a körmeinket, ezt azért végezzük el, hogy később fedezzük őket, egy ilyen eljárás költségét 1300 orosz rubelre becsülik. Az IBX orvosi lefedettség, ha a fogyasztók igénybe akarják venni ezt a szolgáltatást, 450 orosz rubelt fizetnek. Van egy másik orvosi lefedettségünk, Vitagel néven, ez az eljárás szintén 450 orosz rubelbe, 450 rubelbe kerül. paraffin terápia megéri, ez egy meglehetősen népszerű eljárás Jelenleg. Az LPG-ülés eljárásonként 450 orosz rubelbe kerül. 290 rubelért nyújtjuk a pressoterápiás szolgáltatást. Szervezetünk 150 orosz rubelért shugaring szolgáltatásokat nyújt.

Szempillákat is laminálunk, ehhez a svájci "Si Lashes" technológiát alkalmazzuk, amely egy egész kiváló osztályú rendszer. 400 orosz rubelért festjük a szemöldökét, művészi stílusban végezzük a díszítést. Egyszerű szemöldök színezés használják henna, veszünk ennek a terméknek a szervezet úgynevezett Brow Henna, továbbá használjuk más színek, például a szervezetek úgynevezett RefectoCil és Levissime, beállítása és színező kerül 1200 orosz rubel csak akkor keresse fel szalon először, akkor egy ilyen eljárás 900 orosz rubelbe kerül.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz