1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyermekkávézó crumbs arrow
Franchise. Pizza Hut

Franchise. Pizza Hut

firstKezdeti díj: 25000 $
moneyBeruházás szükséges: 134000 $
royaltyRoyalty: 3.5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 36
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 70
calendarA társaság alapításának éve: 1995
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2015
firstKategória: Gyermekkávézó, Étel, pizza, Egy étterem, Gyermekkávézó játszószobával, Pizzéria, Pizza gyár, pizza kiszállítás, Étterem és kávézó

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Pizza Hut.

olyan szervezet, amely egyesíti a pizzériák egész hálózatát, amelyek nemzetközileg működnek, és az egyik legnépszerűbb márka a piacon, amely a pizza értékesítésére szakosodott.

Denis Frank Carne testvérek még 1958-ban kölcsönt adtak anyjuktól 600 amerikai dollár összegben, ezt a pénzt egy körülbelül 25 ember befogadására alkalmas kis étterem bérletére költötték. A bejáratnál egy kis táblát helyeztek el, ráadásul olyan kicsi volt, hogy legfeljebb 10 betűt lehetett elhelyezni rajta. Ez bizonyos korlátozásokat szabott a névre. A testvérek magától értetődő összehasonlítást, egy kunyhó-analógiát állítottak elő, angolról lefordítva, és őt választották.

Pizza Hut márka.

egy étterem, ahová vissza akar térni, hogy újra élvezhesse azt az örömöt, amelyet korábban nekünk nyújtottunk. Az ide látogatók arra számítanak, hogy nagyon ízletes ételeket kapnak, miközben igazán kényelmes és hangulatos környezetet élveznek. Nagyon körültekintően közelítjük meg a személyzet kiválasztását, ezért csapatunkban valóban tapasztalt és jól teljesítő szakemberek vannak.

Szervezetünk előnyei: jól tudunk üzletelni a világ színterén; a látogatók szeretik márkánkat, nagy népszerűségnek örvend, ami további előnyt jelent; a franchise-adók minden esetben készek teljes és magas színvonalú támogatást nyújtani forgalmazóiknak. Mindig készek vagyunk segíteni Önnek az alkalmazottak kiválasztásában, segítünk a képzésben is. De ez nem korlátozódik az előnyeink felsorolására, mert segítünk kiválasztani egy szobát, amely megfelel az előírásainknak, segítséget nyújtunk a tervezésében is, hogy a belső tér is megfeleljen a tervezési kódnak, akkor az étterem működik teljes kapacitás mellett vonzza a fogyasztókat. Teljes támogatásunkkal üzleti tervet is készít. Ezenkívül az ételek receptjét már kész verzióban kínálják Önnek működésre, ráadásul a fogyasztók kiszolgálására speciális technológiát biztosítottunk, amelyet mi magunk fejlesztettünk ki, és a franchise-feltételek részeként nyújtunk Önnek.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz