1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Tanfolyamok crumbs arrow
Franchise. SAPSAN

Franchise. SAPSAN

firstKezdeti díj: 10500 $
moneyBeruházás szükséges: 24500 $
royaltyRoyalty: 260 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 77
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Tanfolyamok, Iskola

Városi franchise
Városi franchise
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Miért döntenek az emberek a franchise mellett: több mint 70 központunkat nyitottuk meg, a világ 6 országának területén dolgozunk, és szervezetünk az egyik leggyorsabban növekvő franchise. Rendszeresen bővülünk, egyre több új pontot nyitva. És megkapja a lehetőséget arra, hogy alacsony költséggel belépjen egy üzleti projektbe, az összeg 20 000 USA dollár lesz, és a beruházás után képes lesz végrehajtani az irodai műveleteket.

A Sapsan online egy olyan projekt, amelyben az összes programot adaptálják, és magas színvonalú képzést kap online formátumban. Szervezetünk segítségével képes lesz vonzani a fogyasztókat az egész világra, egyszerű üzleti modellt valósít meg, nem kell számottevő tapasztalattal rendelkeznie az oktatás területén. Önnek sem kell professzionális tanárnak lennie, megkapja a lehetőséget az egyre növekvő igény igénybevételére, a magántanár világpiacán a szolgáltatások folyamatosan keresettek, 2024-re még inkább növekedni fognak, ez a statisztikai becslés mutatók szerint az összeg eléri a 260,7 milliárd dollárt. Ezek a statisztikák a Global Industry Analysts nevű szervezet globális elemzéséből származnak. Szervezete rendelkezésére bocsátja franchise márkánkat, ez egy erős fogyasztói logó, és az emberek bíznak bennünk, 1000 szülő és gyermek használja szolgáltatásainkat. Tudják, hogy magas színvonalú szolgáltatást kapnak, ha kapcsolatba lépnek velünk. Az árak jóak, a fogyasztók véleménye szerint a "Sapsan" nevű szervezetnek nincs jelentős versenytársa. Hihetetlenül nagy potenciállal rendelkezünk, segíthetünk több központ megnyitásában, ami nagyon kényelmes. A meglévő partnerek 85% -a megszerezte a második franchise-t, és gyakorlatba ültetik a Sapsant.

Ön a legjobb eredményeket fogja felmutatni, mert lehetőséget biztosítunk a tanulásra, folyamatosan figyeljük, milyen hihetetlen eredményeket sikerült regisztrálnia minden hallgatónknak, Önnek is ki kell próbálnia!

A központ beindítását három hónap elteltével mindössze két és fél hónap alatt hajtják végre, Ön hatékonyan és hozzáértően fog dolgozni az önellátás terén. Az átlagos árrés körülbelül 46%. A Sapsan márka lehetőséget nyújt az irodai munka megvalósítására aktív részvételünkkel, mindenben támogatni fogjuk Önt, abszolút segítségben, bármilyen kérdést megemlítenek, ez nemcsak a projekt kezdetére vonatkozik. Folyamatos támogatást kap a fejlesztéshez, hogy még hatékonyabban működjön. Folyamatosan kísérjük Önt a tevékenységek végrehajtásának bármely szakaszában.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz