1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyerek termékek crumbs arrow
Franchise. Szupermarket babakocsik

Franchise. Szupermarket babakocsik

firstKezdeti díj: 1500 $
moneyBeruházás szükséges: 12000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 9
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 30
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2014
firstKategória: Gyerek termékek, Gyermek termékek a gyártótól, Gyermekáruk központja, Gyermekáruk kölcsönzése, Babakocsi, Gyermekáru üzletek, Baba termékek az interneten, Gyermekáruk online áruháza

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A speciális formátumú "Supermarket of Child Car Sites" egy áruház és egy online bolt, ahol üléseket és kiegészítőket vásárolnak a sofőrök számára. Magas választék esetén az illesztés lehetséges, van egy bemutató állvány. Mindezt a mindent kipróbáló gyerekkel szinkronban végzik. Szülei hasznos információkat kapnak. Gyakran azért döntenek a vásárlás mellett, mert mindent megpróbáltak egyedül, és a termék megfelelő volt számukra.

Az online áruház részeként a legmodernebb szülőkkel lépünk kapcsolatba. Szeretik, ha a termékek magas színvonalúak. Ráadásul nem kell fix helytől függnie. Személyre szabott minőségi tanácsokat kapnak, hogy segítsenek nekik a jó választásban.

Gyermekülések és gyermekülések lehetővé teszik a gyermek magas szintű biztonságát. Teljesen védett lesz, ha autóval hajtja. Más előnyeink is vannak, például praktikum és magas szintű kényelem a kis utas számára. Ez a biztonsággal együtt versenyelőnyünk.

Meg kell választania a megfelelő autóülést, alaposan átgondolni mindent. Legyen okos és praktikus. A csecsemőkocsi-ülések súlya akár 13 kg is lehet. Ezen kívül van egy ülésbetét, amely szükség esetén eltávolítható. Így sikerül optimális helyzetet kialakítani. Ha a kicsi számára megfelelő, akkor ő jól fogja érezni magát.

Projektünk megvalósításának további előnye, hogy a gyermekülések kényelmes hordozható fogantyúval vannak ellátva. Összecsukható és nagyon kényelmes szállítani. Az autósülés jelenleg az autó kötelező eleme, a gyermek 12 éves koráig, illetve az 1,50 m-es magasság eléréséig. Az autósülést mind a gyermek magasságához, mind súlyához igazítani kell, hogy kényelmesen ülhessen. Még hosszú ideig is optimális védelemre van szüksége. Mindezt akkor biztosítjuk, ha a fogyasztó megveszi a székünket. Célközönségünk olyan gyerekek, akik most 7 és 12 év közöttiek.

Szervezetünk árszegmense kiterjed a gazdaság prémium árkategóriájára. A választék nagyon széles, ami lehetővé teszi a vásárlók számára a helyes döntést. És ez arra ösztönöz minket, hogy magas jövedelemhez jussunk. A választék kiváló minőségű foteleket tartalmaz, ezeket a fejlett országok területén gyártják. Vannak orosz, japán verziók, az USA-ból, Kínából, Németországból és Izraelből származó foteleket árulunk, nagyon széles a választékunk.

Ha potenciális partnere szervezetünknek, városonként létrehozhat egy vagy több értékesítési pontot. Minden a fajtól függ, milyen méretű és hány ember él benne. Ugyanakkor meg tudja valósítani azt a lehetőséget, hogy megnyíljon egy online áruház, amely Öné lesz. A szövetségi szinten történő reklámozás szervezetünk rovására megy. Ön maga vonzza az ügyfeleket azáltal, hogy megfizeti a földi forgalom vonzásának költségeit. Franchise-sainktól nem számolunk fel hirdetési díjat, ez nagyon előnyös. Ha 100 000 vagy annál nagyobb lakosú városban él, üzletünk az Ön számára megfelelő. Pontosan ez a magas megtérülési forma. Ha egy nagyvárosban laksz, 3000 ember vesz egy autósülést, egy kicsiben pedig egy helyet 5000 lakos számára. Az átlagos ellenőrzés kistelepülések esetén 7500 orosz rubel lesz. Ha egy nagyvárosban működik, akkor körülbelül 8500 az az összeg, amelyet a fogyasztó el akar költeni az Ön üzletében.

A partnerek a következő előnyöket élvezik: használhatja a márkát, és nem fizethet külön, a partnerbolt 3D-s projektje ingyenesen készül. Jelentős támogatást nyújtunk a kiválasztásban. Mi is segítünk a dolgozók kiképzésében, magasan képzett szakemberekkel dolgozhat együtt. Márkajelzésünk minták szerint készül. Biztosítunk egy elrendezést, a franchise-adó képes lesz használni. Ezenkívül egy üzlet megnyitása előtt ellenőrizzük a készültséget, elvégezzük az előkészítő tevékenységeket és segítünk. Csapatunk segít abban, hogy ellenőrizze, mennyire hozzáértően fejezte be a tervezési folyamatot, hogy a kiállítási minták jól össze vannak-e állítva. Megértjük, hogy mi a végzett munkát végző telepítők képesítési szintje. Emellett kereskedési sémák szerint dolgozunk, kiképezzük az eladókat a vásárlók helyes kommunikációjára, elvégezzük az áruk elhelyezését, tudjuk, hogy ez márkás termék-e vagy sem. Semmiféle fizetést nem biztosítunk, csak beruházásokra van szükség, valamint az áruk megfizetésére. Kiváló minőségű szoftvereket biztosítunk, mi magunk építjük meg a lehetőséget a fogyasztókkal való kapcsolattartásra, biztosítjuk Önnek az Ügyfélkapcsolat-kezelést. A franchise-vevő lehetőséget kap az értékesítési folyamat irányítására, a rendszert alkalmazza az alkalmazottak irányítására. Ez nagyon előnyös, mivel magas szintű automatizálást ér el. Telepítünk egy videomegfigyelő rendszert, elvégezzük a forgalom nyomon követésének folyamatát. A szolgáltatás színvonalát a vállalat normáinak megfelelően végezzük. Szinkronban dolgozunk külső internetes marketingszakemberekkel minőségi események lebonyolítása érdekében. Oldalunk a hivatalos weboldalon található, ez segít abban, hogy előrelépjen a régióban. Mi is felhatalmazunk benneteket, az emberek meg fogják érteni, hogy Ön a hivatalos képviselőnk. Másfél hónapba telik az üzlet megnyitása. Sőt, nem szükséges figyelembe venni a javítási munkákat, ezeket külön végzik. A második évtől a minimális vásárlási összegen kell dolgoznia. Ezek a feltételeink, az árrésünk 30%, ezt figyelembe kell venni.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz