1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kölcsönök crumbs arrow
Franchise. FinLine-Auto hitel

Franchise. FinLine-Auto hitel

firstKezdeti díj: 4400 $
moneyBeruházás szükséges: 35000 $
royaltyRoyalty: 250 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 10
homeFranchise-egységek száma: 51
calendarA társaság alapításának éve: 1999
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2014
firstKategória: Kölcsönök, Mikrohitel, IFI -k, IWC, Hitel

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Franchise autós zálogház érdekeinek biztosítására. Ez a tevékenységi terület azok számára biztosított, akiknek a jövőben pénzügyi párnára és garanciára van szükségük! Évente 4 000 000 rubelből származó bevétel a "gépjárművel fedezett" hitel megszerzéséből! A franchise ebben az esetben a FinLine-Avtozaym jelzálogkölcsön-kölcsönzés esetében a likvid befektetésekbe történő befektetések több mint 200% -os biztosítását jelenti.

FinLine-Auto Hitelszint - számos pénzügyi és működési típusú szolgáltatás "egyablakos ügyintézés" formájában: Nyereségesség évente 100% -tól; Tőkebefektetés összegéből származó bevétel; Befektetés az ilyen típusú tevékenységbe 2 000 000 rubeltől, az egyösszegű díj és az infrastrukturális hozzájárulások nélkül; A befektetett alapok befektetésekből történő megtérülésének időtartama 4-6 hónap, az aktív hitelműveletek adósságának hitelegyenlegének nagyságától függően; Egy hónap múlva nyitva; A kulcsrakész vállalkozás megkezdése a megállapodás aláírásának pillanatától; Passzív jövedelem. Minden üzleti eszköz automatikus. Valójában heti 3 óránál többet ne töltsön. Területi lefedettség 80 000 embertől. Relevancia kisvárosokban. A rendelkezésre álló információkat a személyes adatokról szóló 152-FZ szövetségi törvény alapján tároljuk és felhasználjuk.

Mi alapján keresnek? Rövid lejáratú kölcsönök nyújtásáról bíróságok személyek és jogi szervezetek számára, amelyeket meglévő vagyon biztosít. Pontosabban: Használati joggal rendelkező gépjármű, a parkolóba történő szállítással; Professzionális felszerelések és speciális felszerelések; Motorkerékpár- és vízi járművek; Ingatlan ingatlanok lakáshoz vagy kereskedelemhez; Ismerkedjen meg további szolgáltatásokkal; Előadást kap a FinLine-Auto Loan franchise-ról; mindössze másfél perc alatt.

Valószínűleg azon gondolkodott, miért autós zálogház és jelzálogkölcsön? Fektesse be pénzügyi forrásait egy autókölcsön-jelzálog üzletbe, amelyben nincsenek köztes szakaszok - indítási mód és üzleti termelés felállítása, termékek vásárlása, raktár bérlése, szállítás. A befektetés hozzájárul a jövedelmezőséghez.

Milyen kockázatokkal jár a zálogház üzletkötése? Nincs kockázat! Ráadásul befektetéseit eredetileg sikerre ítélik, 200% -os rendkívül likvid fedezet erejéig, ami a tevékenység típusa jelenti a legtöbb garanciát a befektetés megtérülésének növelésére. A társaság a fedezett hitelezés terén egyfajta tevékenységet folytat a befektetések és garanciák szakértői számára.

Valószínűleg kíváncsi voltál a garanciákra? A nyújtott gépjárműhitelek összege nem haladja meg az ingatlanértékelés értékének 50% -át, amelyet például fedezet tárgyának neveznek: 1 millió rubel, ezek az alapok 2 millió rubelben járulnak hozzá a likvid ingatlanokhoz. Hitelkamat: havi 5–15% - a biztosított hitelezés típusától és a felhasznált finanszírozás típusától függően.

Miért használják az ügyfelek az autós zálogház segítségét? Ma az autó-zálogház a leginkább szükséges pénzügyi támogatás a társadalom számára válság idején. A társadalomnak pénzre van szüksége! A bankok abbahagyták a hitelezést és megnehezítették a hitelfeltételeket; A fizetések, az elbocsátások csökkentése és a távmunkára való áttérés; Fogyasztói invázió: A polgárok megszokták, hogy zord időkben élnek.

Kit fog érdekelni ez a franchise? Hatalmas keresletet és lehetőségeket látunk a biztosított hitelezés iránt Oroszországban és a FÁK-ban. Reméljük, hogy a franchise-ügyfelek a FinLine-Auto Loan-nal együttműködve a franchise-onk és az átadott készségek, képességek, jogok, szoftverek használatával maximálisan ki tudják aknázni a sikeres üzleti, stabil és nyereséges vállalkozás kialakítását. Azoknak a felhasználóknak, akik befektetni akarnak a kockázatok optimalizálása mellett. Racionális választás a biztonságra szorulók számára, aki tudja, hogyan kell számlálni az alapokat. 80 000 fős települések ellátásának biztosítása. A franchise komplex kérdésekben, tanácsokkal és üzleti cápák segítségével segíti az újonnan érkezőket ebben a tevékenységi területen. Az ajánlat érvényes az MPI-vel, PDA-val vagy zálogházzal rendelkező üzletemberekre is.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz