1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kölcsönök crumbs arrow
Franchise. WINFIN

Franchise. WINFIN

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 5500 $
royaltyRoyalty: 250 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 25
calendarA társaság alapításának éve: 2009
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Kölcsönök, Mikrohitel, IFI -k, IWC, Hitel

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A WINFIN az a márka, amely alatt a brókercég működik. A hitel területén dolgozik, ezen kívül jogi szolgáltatások nyújtásával foglalkozunk. Jóváhagyjuk a következő termékeket: jelzálogkölcsönökkel dolgozunk, megfelelő formátumú hiteleket nyújtunk a fogyasztóknak, fedezett hiteleket adunk ki, ugyanez vonatkozik a fedezetet nyújtó hitelekre is. A vállalkozók hiteleket is kaphatnak tőlünk. Segítséget nyújtunk azoknak az embereknek, akik adóssággal tartoznak a banki szervezetek felé. Adósságokat leírunk. Szervezetünk partnerei az ország legnagyobb banki szervezetei. Közvetlen hozzáférést biztosítunk a hétköznapi fogyasztók kedvezményes és zárt kamataihoz. A bankok a számunkra legkedvezőbb feltételekkel dolgoznak együtt. Szervezetünk ügyfelei magas színvonalú hiteleket is kaphatnak, és valószínűleg nem találnak vonzóbb ajánlatokat a piacon.

Tények és adatok szervezetünkről.

2009 óta kezdtük meg tevékenységünket. A céget Moszkva városában nyitották meg. Az átlagos irodai jövedelem 12 millió orosz rubel. Hatékonyan és gyorsan végezzük a munkát, az ügyfelek elégedettek. Jelenleg 20 nyitott iroda működik az Orosz Föderációban. Mi vagyunk a legnagyobb hitelközvetítő a piacon, szövetségi szinten működik. Hatalmas számú hitelt bocsátottunk ki - 1050 ezer orosz rubelt. A beruházást korai szakaszban kell megvalósítani.

Alapvető rendelkezések.

200 000 orosz rubelre lesz szüksége. Az üzleti projekt megvalósításának átlagos számlája 35 000 orosz rubel. Forgalmazóink számára a következő szolgáltatást nyújtjuk: összekapcsoljuk az összes partnerbankot, amelyek csak a régióban találhatók. Ezenkívül kedvezményes finanszírozás keretében juthat kamatlábakhoz - ezek szervezetünk egész hálózatában aktívak, aktívan kihasználjuk ezt a funkciót. Mi magunk is létrehoztunk egy egyedülálló formátumú képzési programot: ez lehetővé teszi a franchise-tulajdonosok számára, hogy a bankszektor konkrét munkájának tapasztalata nélkül is megértsék, mely opciókat alkalmazzák, mely zsetonokat rejtik el a közös szemek elől. Pontosan tudni fogja, hogyan folyik a hitel jóváhagyási folyamata, hogyan működnek a bankok, hogyan lehet saját maga jóváhagyni a hitelt. Ön képes lesz minderre, és tudjuk, hogyan adhatunk ki hitelt azoknak, akik hiteltagadást kaptak. Tőlünk megkapja a munkavégzéshez szükséges összes információt. Összekapcsoljuk az összes ellenőrzési bázist, képes leszel elemezni az ügyfeleket, teljes körűen tanulmányozni az előzményeiket, mindent tudni fogsz arról, hogy milyen hitelt vettek fel, és hogyan adtak nekik. Irodai munkát végzünk veled, megkapod magas színvonalú tapasztalatainkat, és kiképezzük, szakmai támogatást kapsz. A projekt minden szakaszában végrehajtásra kerül. Folyamatos ügyfeleket hozunk Önhöz, irodája nem lesz üres. Szakmailag foglalkozunk a vezető generációval, franchise-csomag részeként kapsz egy weboldalt. Támogatást nyújtunk bármilyen irodai munka megvalósításához, minden felvetett kérdésre konkrét és világos válaszokat adunk. Lesz személyes kurátora, közvetlenül tehet fel neki kérdéseket, ő segít a projekt kidolgozásában, támogatást nyújt, ő lesz a kurátor közted és a márkatulajdonos között, megbízhatsz a tetteiben.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz