1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kölcsönök crumbs arrow
Franchise. Mindig. Igen

Franchise. Mindig. Igen

firstKezdeti díj: 4400 $
moneyBeruházás szükséges: 4400 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 7
calendarA társaság alapításának éve: 2017
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Kölcsönök, Mikrohitel, IFI -k, IWC, Hitel

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A szervezetről MINDIG. IGEN.

Mindig. Igen - hitelközvetítő, amelynek köszönhetően a kereskedelmi társaság gyorsan és hatékonyan értékesíti termékeit a kreditrendszeren keresztül, részletekben a kiskereskedelmi üzletekben vagy az interneten. 2017 óta a cég vezető helyet foglal el, és az egyik legpotenciálisabb fintech-szervezet lett, amely a PPF-finanszírozás nagy befektetési csoportjába tartozik szerte a világon (Csehország, Hollandia). 77 ezer üzlet és még több együttműködik velünk, az értékesítések száma a 2020-as becslések szerint 37 milliárd rubel.

Franchise Mindig. Igen - a lakossági csoport legnagyobb bankjai, a közepes és nagy szegmens kiskereskedői szerte a világon. Főbb vásárlók: Eldorado, Svyaznoy, MVideo, RBT, iPort, Hoff, Shatura, Stílusos konyhák, Hókirálynő, Elena Furs, Skillbox és még sokan mások. A fő feladat az állampolgárok és a technológiai folyamatok egyesítése, lehetővé téve, hogy a hitelezés minden ügyfél, kiskereskedelmi egység és bankrendszer számára elérhető legyen. Állandóan.

8 A siker megvalósításának oka az együttműködésben: Teljesen jogdíjmentes vagy átalánydíj. Nincsenek rejtett díjak és díjak Rendszerünk szerint a franchise-vevőnek fizetünk, és nem fordítva; A kifizetéseket optimalizált havi költségek garantálják. Társaságunkkal együttműködve az első napoktól kezdve feketében leszel: az első hónaptól származó keresetek. Pénzkeresés a válság nehéz időszakaiban is! ; Területfejlesztési megoldás a sikeres üzletfejlesztéshez. A franchise-vevő az egész ország formátumában dolgozik, bárhol is működik; Az egész távolról működik: csoportokat hozhat létre különböző régiókban, és távolról kezelheti őket a segítségünk igénybevételével; A mi dolgunk egyszerű. Nem kell egyedül megoldania a bonyolult banki kérdéseket. Segítünk mindazok kiképzésében, amelyeket tudnia kell ezen a tevékenységi területen, adatokat szolgáltatunk a folyamatokról és megadjuk a hatékony tevékenységhez szükséges eszközöket.

Vegyük és optimalizáljuk a kockázatokat! A megállapodások megkötése kereskedelmi céggel, bankfiókokkal és franchise-adóval történik. A franchise-vevő nem vállal felelősséget a kiskereskedelmi üzletekkel kapcsolatos kockázatokért és felelősségért. Mi gondoskodunk a munkaműveletekről. Bizonyos kereskedelmi ágakból rendelkezésre állnak pénzeszközök, amelyek a jelenlegi szerződésekben állnak rendelkezésre, és nincs határidő. Minden hónapban növeli kereskedési ügyfélkörét és növeli jövedelmezőségét. Minden üzletben jóváírják a hitelek százalékos arányát. Nincs szükség helyiségek bérlésére, ügyvédek alkalmazására, könyvelésre. Minden rutinmunkát magunkra vállalunk: segítséget nyújtunk az eladókkal való konzultációban, a műveletek és hitelezési szolgáltatások megszervezésében, az operatív munka elvégzésében.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz