1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kölcsönök crumbs arrow
Franchise. FastFinance

Franchise. FastFinance

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 26000 $
royaltyRoyalty: 10 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 167
calendarA társaság alapításának éve: 2013
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2013
firstKategória: Kölcsönök, Pénzügy, Mikrohitel, IFI -k, IWC, Hitel, Pénzügyi társaság, Pénzügyi szolgáltatások

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Franchise a Fast Finance nevű mikrofinanszírozó szervezet számára.

A Fast Finance márkanév alatt nagy mikrohitel-hálózat működik, amely az Orosz Föderáció területén működő számos intézményt egyesíti. A Fast Finance nemcsak egy márka, hanem egy olyan szervezet is, amely vezető szerepet játszik a franchise irányában az Orosz Föderáció mikrofinanszírozásának megvalósításában. 7 éve vagyunk jelen a piacon, és sikeresen és hatékonyan végzünk egy mikrofinanszírozó szervezet tevékenységét, emellett 2013 óta elkezdtünk franchise-szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek. Nagyon örülnek, hogy igénybe veszik szolgáltatásainkat, mert magas színvonalú szolgáltatást és hozzáértő szolgáltatást nyújtunk. Ha tevékenységünk eredményeit érintjük, ezek a következők: a statisztikák azt mutatják, hogy az Orosz Föderáció területén, különböző régiókban akár 120 partner típusú irodánk áll rendelkezésünkre. Továbbra is nyitottak vagyunk az együttműködésre és új partnereket hívunk meg, készek vagyunk biztosítani számukra a szükséges eszközöket, valamint új módszereket, amelyeknek köszönhetően hatékonyan lehet majd munkát végezni a mikrofinanszírozás területén.

Mire számíthat, ha kapcsolatba lép szervezetünkkel: szakembereink teljes körű és magas színvonalú támogatást nyújtanak szervezete könyvelési és jogi tevékenységében. Segítünk a könyvelésben, jogi segítséget nyújtunk, forgalmazóink számára minden szükséges információt és támogatást biztosítunk; saját típusú technológiáink vannak, amelyeket mi magunk hoztunk létre. Információs rendszerünket egy tapasztalt csapat fejlesztette ki, kifejezetten egy mikrofinanszírozó szervezet tevékenységének elvégzésére; nagyon magas szintű szakértelemmel rendelkezünk. Ennek megfelelően készek vagyunk megosztani ezt a felhalmozott tapasztalatot a franchise-vevővel; partnerségi megállapodást kötünk. Ön őszinte és nyílt interakció alapján válik teljes jogú partnerünkké, ráadásul a szakembereinkkel való találkozás első napjától kezdve; magas színvonalú, változatos tervezési segítséget nyújtunk a franchise keretében. A naprakész tervvel járó technikai segítség segít könnyebben megbirkózni a nehézségekkel, a legjobb szolgáltatás pedig lehetővé teszi az irodai műveletek hatékony elvégzését.

A vállalkozás indításakor átélt szakaszok.

Mit kell pontosan tennie ahhoz, hogy megállapodást kössön cégünkkel: először kapcsolatba kell lépnie a 8 800 333 78 58 telefonszámon, majd nyilatkozatot kell hagynia, amelyet figyelembe veszünk; miután áttekintette a kérelmet és megkapta a jóváhagyást, regisztrál egy jogi személyt; továbbá kölcsönös együttműködési megállapodást kötünk Önnel; miután aláírtuk a tulajdoni lapot, olyan irodákat keres, amelyeket irodának fognak használni; miután megtalálták a helyiségeket, felkészülnek a nyitásra; a következő szakaszban ki kell választania a szervezetén belül dolgozó szakembereket; miután a fentiek mindegyike megtörtént, klimaxot nyit egy irodanyitásba.

A felelősség részünk a következő: részletes, tartalmas tanácsokat adunk Önnek arról, hogy mit kell tennie; teljesen elkészített dokumentumokat kap tőlünk, és be tudja jegyezni vállalkozását a kormányzati szerveknél, és tudja, hogyan felel meg az összes követelménynek; a szerződés megkötése után szervezete dokumentációt kap munkatársainktól a további tevékenységek elvégzésének módjáról; tanácsot adunk, ezen felül megkapja a szükséges mennyiségű anyagot annak érdekében, hogy a tevékenységek helyett helyesen válasszon; elrendezéseket készítünk a szervezete számára, amelyeket a kültéri reklámok elhelyezésére használunk fel, emellett segítjük az irodába való eligazodást; továbbképzést nyújtunk az alkalmazottaidnak, hogy megbirkózzanak a kijelölt feladatokkal.Fotók

Franchise. FastFinance. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz