1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Toborzó ügynökség crumbs arrow
Franchise. Személyes megoldás

Franchise. Személyes megoldás

firstKezdeti díj: 7500 $
moneyBeruházás szükséges: 8800 $
royaltyRoyalty: 2 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 250
calendarA társaság alapításának éve: 2007
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2012
firstKategória: Toborzó ügynökség

Városi franchise
Városi franchise

Mi vagyunk az Orosz Föderáció legnagyobb hálózata, amely munkavállalókat biztosít. Ezenkívül a FÁK-ban vezető pozíciót is elfoglalunk, ez az Ön "személyes megoldása". Rendkívül sok ember munkáját tudjuk megszervezni, 1000 alkalmazottat foglalkoztatunk. Jelenleg 253 fiók van a rendelkezésünkre, ráadásul a világ 8 államának területén dolgozunk. Ezért együttműködünk hálózati szervezetekkel, kormányzati szervezetekkel, sőt szövetségi szinten is képviseltetjük magunkat. Végrehajtjuk a harmadik gazdasági válságot, és közben csak erősebbé válunk, semmi sem rázhat meg. Ha olyan franchise-t keres, amely képes válság idején is működni, akkor Ön a disztribútorunk. Nyissa meg vállalkozását, dolgozzon a személyzettel és szerezzen bevételt 2 millió 798 ezerből egy éven belül, még akkor is, ha világjárvány, válság, korlátozások tombolnak az udvaron!

A szervezet legfontosabb jellemzői, amelyek lehetőséget nyújtanak franchise-vevővé válásra:

Mindig lehetőségünk van a fogyasztók vonzására, a kereslet folyamatosan jelen van a piacon. Az Orosz Föderáció területén a kiszervezett munkaerő mennyisége az év során meghaladja a 600 milliárd orosz rubelt. Még a válság idején is megfigyelhető a növekedés, mivel a vállalatok csökkentik a költségeket, már nem akarnak személyzetet fenntartani, mert néha egyszerűen kifizetődőbb kiszervezett személyzetet alkalmazni. Alkalmazkodnunk kell, azonban még a karantén alatt is megtaláljuk fogyasztóinkat, ez nagyon jövedelmező.

Nem valószínű, hogy negatív területre kerülhet. Még nem volt ilyen esetünk, annak ellenére, hogy folyamatosan fejlődünk. A legtöbb vállalkozóval ellentétben nem kell pénzt költeni árubeszerzésre, nem használ felszerelést, nincs szüksége hatalmas munkásokra, nem tart fenn raktárt, minden költsége minimális. Ugyanakkor nagyon kevés beruházást hajt végre, és kevés a kiadás is. Az első nyereség tény a harmadik héten. Akár hiszi, akár nem, vannak támogató statisztikáink. Ha dolgozik, akkor 4 hónapon belül vagy fél éven belül biztosan megtérül a franchise befektetése. Mint láthatja, nem ígérünk semmi természetfelettit, azonban a számok még mindig feltűnőek a sebességükben.

A vállalkozásnak gyakorlatilag nincsenek korlátozásai, hatékonyan és hozzáértően tud dolgozni. A fülke megszabadul a versenytársaktól, nincs változás az árfolyamon, stabil olajárak, nincsenek szankciók és kormányzati szabályozás. Mindent szakszerűen és hatékonyan hajtanak végre. Nem vagy meghatározott helyekhez kötve, nem függ a forgalomtól, a forgalom sem fontos. A munka nem függ egyetlen helytől sem, nagyon jövedelmező. A gyártási műveleteket akár távolról is irányíthatja. Mi is biztosítjuk a megfelelő lehetőséget, folyamatosan dolgozunk az automatizálással.

Átlagos ellenőrzésünk általában nagy. Kapcsolatban állunk a B2B szervezetekkel a teljes ellátási láncban. Amint szükséges, kapcsolatba lépünk agrár-ipari intézményekkel, ipari komplexumokkal, raktárakkal. A kiskereskedelemmel párhuzamosan dolgozunk, gyógyszerészeti szervezeteket szolgálunk ki, szállítmányozással foglalkozunk. Az állami pályázatok végrehajtása folyik, ami szintén nagyon hatékony.

Kiváló minőségű, előnyös tulajdonságokkal rendelkező terméket kínálunk. Majdnem 30% -ot takarít meg a személyzet fenntartásában, mintha más szinkronban dolgozna szervezetünkkel. Lehetőséget adunk az embereknek, hogy otthonuk közelében, számukra kényelmes időben dolgozzanak. Fizetnek azért, hogy jó eredményeket érjünk el. Az emberek hálásak nekünk a munkánk minőségéért, mert ez a legfontosabb dolog, amiért hozzánk fordultak.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz