1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyógyszertár crumbs arrow
Franchise. Rigla

Franchise. Rigla

firstKezdeti díj: 3500 $
moneyBeruházás szükséges: 21000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 18
calendarA társaság alapításának éve: 2001
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2013
firstKategória: Gyógyszertár, Gyógyszertár, Gyógyszertári üzlet

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Rigla franchise márkanév alatt működő gyógyszertárak.

Kizárólagos forgalmazóknak kínálunk lehetőséget arra, hogy közösségükben működjenek egy hatékony gyógyszertári szervezet üzleti modelljén. A mi franchise-nk Rigla és Áldjon meg! ”, És készek vagyunk megosztani nemcsak a márkát, hanem az üzleti folyamatok felépítésének tudását is. Ezen felül rendelkezésére állnak olyan kiváló minőségű technológiák, amelyek javítják az üzleti folyamatok hatékonyságát, növelve azok működésének szintjét. Ezért a legmagasabb szintű jövedelmet franchise-saink, kizárólagos partnereink kapják.

Mi a franchise? Egy másik releváns kérdés, miért előnyös az együttműködés a Rigla márkanév alatt működő franchise-zal? Először is a legjobb feltételeket biztosítja vállalkozása lebonyolításához, mert közvetlen kapcsolatban áll a gyártókkal. Exkluzív forgalmazókkal is jó feltételek mellett dolgozhat. Tőlünk olyan kiváló minőségű exkluzív szoftvereket kap, amelyek segítenek megbirkózni az automatizálással, olyan eszközökkel, amelyek lehetővé teszik az ellenőrzési intézkedések végrehajtását a gyógyszertár megbirkózásával a feladatokkal. A személyzet képzési gyakorlatot kap. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy hűségprogramot hajtson végre ügyfelei számára. A gyógyszertár felismerhető márkanév alatt fog működni, ami további fogyasztói beáramlást biztosít. Kiváló minőségű választékkal dolgozunk, kölcsönhatásba lépünk saját márkáinkkal.

A siker érdekében csak három lépést kell elvégeznie. Először töltsön ki egy kérdőívet az intézmény elhelyezésére szolgáló helyiségekkel kapcsolatban. Ezután egy számítást hajtanak végre, amely lehetővé teszi annak megértését, hogy a projekt mikor térül meg, és milyen feltételeket kell figyelembe venni. Továbbá, három vagy öt nap elteltével az alkalmazás létrehozásától kezdve szervezetünk vezetője megadja az összes vonatkozó statisztikát, és teljes mértékben láthatja, hogy milyen eredményeket értek el a számítás után. Továbbá, ha mindkét fél megállapodásra jutott, megállapodást kötünk. Szervezetünk "Rigla" márkanév alatt meghívja Önt pályázatokon való részvételre és áruk, szolgáltatások, munkák készleteinek megvásárlására. Ezen felül részt vehet reklámkampányokban, terveket dolgozhat ki, elrendezéseket készíthet, a tervezési események részeként belülről kialakíthatja a gyógyszertár helyiségeit, felszerelhet felszereléseket és más irodai munkát végezhet.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz