1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyógyszertár crumbs arrow
Franchise. SZOVIET GYÓGYSZERTÁR

Franchise. SZOVIET GYÓGYSZERTÁR

firstKezdeti díj: 850 $
moneyBeruházás szükséges: 17500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 25
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2015
firstKategória: Gyógyszertár, Gyógyszertár, Gyógyszertári üzlet

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Márka szovjet gyógyszertár.

- ez az egész gyógyszertárlánc, amely a fogyasztó háza mellett található, ráadásul a legalacsonyabb rendű árszegmensen belül dolgozunk, és az elfoglalt helyiségek területe legalább 40 négyzetméter lehet. Ezenkívül a kényelmes elhelyezkedés és a nagyon jó választék miatt vonzzuk a fogyasztókat, mert több mint 30 000 különféle cikkre számíthat, ugyanakkor nagyon kedvező áron. Sikerünk garanciájaként megnevezhetjük a gyógyszerek nagykereskedelmi áron történő fogadásának lehetőségét, amelyet a szövetségi beszállítóktól kapunk, és élvezzük azt a lehetőséget is, hogy közvetlenül a globális gyártóktól vásárolhatunk, ráadásul a sikerünket szolgáló másik előny a képesség hatékony típusú marketing elvégzésére.

Röviden a szervezetünkről: 380 gyógyszertárat nyitottunk, ugyanakkor az Orosz Föderáció 77 régiójában. Körülbelül 15 millió ember fordul hozzánk vásárlás céljából egy bizonyos időn belül. Gyógyszertári hálózatunk éves forgalma 3 milliárd 800 millió orosz rubelt tett ki.

Öt egyszerű lépést kell végrehajtania ahhoz, hogy saját gyógyszertári vállalkozás álljon rendelkezésére. Első lépésként csak telefonon kell kapcsolatba lépnie velünk. Szervezetünk telefonszáma 8 (495) 120 120. Ezután ki kell töltenie a jelentkezési lapot, vagy egyszerűen el kell küldenie a megfelelő levelet szervezetünk e-mailjére, amely így hangzik - recepció @ sovetapteka. ru.

A második lépés az, hogy megtervezi a gyógyszertári üzletét. Ha megfelel a követelményeinknek, és helyesen alakított ki egy pályázatot, különben a jövőben olyan szobát kell választania, amely alkalmas üzleti projekt elhelyezésére, és szervezetünk munkatársai ezt követően felmérik azt a helyiséget, amelyet Ön az eladáshoz választott a gyógyszerek ahhoz, hogy megértsük, pontosan mi lesz, hogy cége versenyképes, és biztosítja a megfelelő szintű jövedelmezőség.

A harmadik lépés az, hogy megbeszéljük a feltételeket és megállapodást kötünk, majd fizetnie kell. Ha teljes mértékben elégedettek vagyunk azzal a hellyel, amelyet az üzlethelyiség számára választott, lehetőséget adunk arra, hogy aláírjon egy kereskedelmi koncessziós szerződést, és Önnek fizetnie kell. Ön lesz hivatalos partnerünk, és tevékenységeket végez a Szovjet Gyógyszertár elnevezésű márkanéven belül.

Negyedik lépésként elkezdi a munkát. Ebben a szakaszban mindent kap tőlünk egy vezetővel, aki ellenőrzési funkciókat fog ellátni, a részlegek kíséretében, mindent a maximális egységesítés érdekében. Ezután áthelyezik az engedélyezési osztályra, amely elkészíti a szükséges dokumentációt, és megszerezheti a megfelelő engedélyt a gyógyszerészeti tevékenységek formátumban történő elvégzésére. Tervezési részlegünk részt vesz a tervezés kidolgozásában. Kapni fog tőlünk egy gyógyszertár kész projektjét, és mi is segítünk Önnek a berendezés elrendezésében, hogy készpénz és kereskedelmi szolgáltatásokat nyújtsunk a fogyasztók számára. A kereskedelmi részleggel való szinkronizálás részeként meg fogja állapodni az általad értékesített választékban, és mi is segítünk a termékmátrix kialakításában. Amikor kapcsolatba lép az indító csapattal, képes lesz leadni az első rendelési készletet, és mi segítünk az elrendezés és a szállítás folyamatának felügyeletében. Amikor kapcsolatba lép az informatikai osztályunkkal, számíthat ránk, hogy segítünk az információs támogatási rendszerek és szoftverek telepítésében és beállításában.

Ötödik lépésként elindítjuk és fenntartjuk a projektjét. Legalább hetente egyszer megkapja tőlünk a személyes menedzser meglátogatásának szolgáltatását, amelyet az Ön ingatlanához rendelnek, és a részvétel a régiótól függ, például Moszkva és Szentpétervár esetében ez egy hét. Ezután kiképezzük alkalmazottait, és figyelemmel kísérjük, hogy betartják-e gyógyszertárunk magas színvonalát. A hálózat megválasztását jelentésekkel kell ellátni, mivel Ön regionális szintű képviselő lesz, ráadásul a videokonferencia szükségességét biztosítják képesítésének és az oldalunkról történő ellenőrzésének javítása érdekében.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz