1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Bensőséges üzlet crumbs arrow
Franchise. Apróságok-kütyük

Franchise. Apróságok-kütyük

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 14000 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 8
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Bensőséges üzlet, Áruk boltja, Felnőtt üzlet, Áruk online áruháza, Kínai áruház

Városi franchise
Városi franchise

Franchise csak felnőtteknek.

A megtérülést egy év elteltével érheti el. A nyereség 150 000 orosz rubel lesz, 1 millió orosz rubelt kell befektetni.

A franchise előnyei az SHTUCHKI-DRYUCHKI márkanév alatt.

Segítséget nyújtunk. Segítségünkkel Ön elvégzi a helyiségek kiválasztását, mi értékeljük és jóváhagyjuk. Ha ez megfelel, a vizualizáció már készen áll, akkor egy teljes mértékben működő projektet nyújtunk Önnek. Hagyja a megadott információk kezelését. Saját toborzási rendszerünket alkalmazzuk, és ugyanez vonatkozik az értékesítési képzésekre is. Megadjuk a megfelelő ismereteket, képes leszel kihasználni a hatékony szabályozás előnyeit. Saját termékcsaládunk van, ami nagyon jövedelmező. Ily módon hatékonyan hajtjuk végre az irodai műveleteket. Az üzleti folyamatokat maximálisan kidolgoztuk, ezek teljesen ki vannak alakítva, ráadásul Ön szabályokat és szabályozásokat fog működtetni. Lehetővé teszik az irodai munkafolyamat pontos megismétlését is. Teljesen automatizáltuk a rendelési rendszert, nem kell semmilyen papírmunkát manuálisan elvégeznie. Marketing segítséget nyújtunk Önnek hatékony szinten, mi támogatást nyújtunk. Megbízható szállító áll az Ön rendelkezésére, és kiváló minőségű készletet biztosít Önnek. Franchise-t működtettünk, ez működik, a regionális szereplők profitot érnek el, ha egy üzleti projektet valósítunk meg márkanév alatt.

Olyan befektetés, amelyet el kell érni, ha a franchise-zal dolgozik.

A készletnek legalább 450 000 orosz rubelnek kell lennie. Javítja a helyiségeket, berendezéseket vásárolnak - ehhez 250 000 orosz rubelre lesz szüksége. 300 000 orosz rubel összegű átalánydíjat kell fizetnie. Havi rendszerességgel lehetőséget biztosítunk az irodai munka hatékony kezelésére, cserébe jogdíjat fizet. Ez a havi forgalom 3% -ának számít. Nem fizetik azonnal, csak hat hónap után. A pénzügyi modell, amelyen belül dolgoznia kell: a fedezet két-öt tényező, majdnem az első hónap után éri el a "működési nullát", néha három hónapot vesz igénybe. A beruházás egy év múlva teljes mértékben megtérül. A nyereség a második évtől kezdve havi 150 000 orosz rubel lesz. A második évtől a jövedelmezősége is magas lesz - 30%.

Hat oka annak, hogy miért kell üzleti projektünket választani, franchise-t kell bevezetni egy jól ismert márkanév alatt.

A 18+ téma érdekes, a közönség kész fizetni. Ön képes lesz önállóan irányítani a vállalkozást, és már a kezdeti szakaszban csak tippeket adunk. Szeretne egy nagy projekt részévé válni, miközben új formátumban hajt végre tevékenységeket? Akkor tökéletes leszel számunkra. Szükséged van pénzre? Befektetni fog, be kell fektetnie azt az összeget, amelyet fent felsoroltunk. Meg kell osztania velünk a márka "TROUSERS" nevű koncepcióját. Teljesen el kell fogadni, és nem szabad eltérni az irodai munka formátumától. Hatékonyan be kell tartania az interakció feltételeit, mivel üzleti projektünk szabványait nem lehet megsérteni, mert nagyra becsüljük jó hírünket, a hírnév költségei elfogadhatatlanok számunkra. Ezért keresünk megfelelő partnereket, akik márkánk szellemében teljes mértékben megvalósítják a tevékenységeket.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz