1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Telefonjavítás crumbs arrow
Franchise. ALMA

Franchise. ALMA

firstKezdeti díj: 4400 $
moneyBeruházás szükséges: 13800 $
royaltyRoyalty: 1 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 2
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Telefonjavítás, Telefonbolt

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Bolti szolgáltatás "Yabloko".

franchise-t hajt végre, lehetőséget ad az Apple által gyártott berendezések javítására, értékesítésére, szervizelésére a vállalkozás kezdetének első hónapjától kezdve. Szolgáltatás "Yabloko" egy franchise, amely alatt van egy szerviz. Szakterülete az Apple készülékek bevezetése, valamint a szerviz. A nyereség 1.500.000 orosz rubel / naptári év. A franchise-adó természetesen garantálja a nettó nyereség elérésének lehetőségét 3 hónapon belül. Ebben az esetben Ön felelős az árukészletek későbbi visszavásárlásáért. Szervezze meg tevékenységeit 20 négyzetméteren. m. Ez egy meglehetősen népszerű projekt, miközben Ön a mi mechanizmusainkat és eszközeinket fogja használni. Létrehozása és szabadalmaztatása a Yabloko márkanév alatt történik.

Információ a szervezésről: láncunk első üzlete 2014-ben nyílt meg, a terület 15 négyzetméter volt. m. 3 hónap után sikerült elérni az átlagos eladást. Ez a szolgáltatás iránti kereslet mutatója. Sőt, nem függ a kivezetéstől, annak helyétől. A Yabloko szalonok bázisa ma nemcsak az Apple termékek értékesítését, hanem szükség esetén karbantartását, javítását, mindenféle támogatás nyújtását is szolgálja. Ez egy nagyon jövedelmező projekt. 5 éves munka után kiváló minőségű üzleti folyamataink vannak. Folyamatosan dolgoztunk a forgalmazónk és a központi iroda közötti interakció koncepciójának fejlesztésén. 2019-ben sikerült elindítanunk egy franchise-t, amelynek dokumentumait egy teljesen kulcsrakész projekt elindításához használták, hatékonyan és hozzáértően.

2014 óta vagyunk a piacon. Csapatunk eszközöket hajt végre, karbantart, javít. A támogatást egy helyszínen nyújtják. Az értékesítési pontunk nyeresége az év folyamán 1,5 millió orosz rubel.

Franchise-szolgáltatásunk leírása: szolgáltatásokat nyújtunk az Apple termékeihez. Vannak üzleteink és szolgáltatásaink, tevékenységüket hatékonyan és hozzáértően végzik. Ezek olyan szalonok, ahol a szolgáltatások teljes skálája egy helyen található, ráadásul területük kicsi, 20-35 négyzetméter. m. Termékeket árulunk, javításokat, karbantartásokat végzünk. A felhasználó magas színvonalú technikai támogatást kap az Apple védjegytől. Ezenkívül rendelkezésünkre áll egy jól optimalizált online áruház, egy mobil típusú alkalmazás, amely hatékonyan együttműködik az Apple teljes körű márkakatalógusával.

A legfontosabb formátumú franchise jellemzői: ingyenes garanciát vállalunk. Ha az üzlet 3 hónapon belül nem termel nyereséget, az árut visszavesszük a vételáron. Ugyanez vonatkozik a technológiára, teljes garanciánk van rá. Négy franchise-opció létezik disztribútoraink különböző szolgáltatásaihoz és képességeihez. Elolvashatja azt az előadást, amelyben mindent részletesen leírnak. Érdemes megjegyezni, hogy már az első hónapban profitot szerez, ez garantált eredmény.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz