1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Utazási iroda crumbs arrow
Franchise. Solnttur

Franchise. Solnttur

firstKezdeti díj: 600 $
moneyBeruházás szükséges: 5000 $
royaltyRoyalty: 85 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 53
calendarA társaság alapításának éve: 2006
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2014
firstKategória: Utazási iroda, Turisztikai iroda, Idegenforgalom, Utolsó pillanat utalványbolt

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Franchise képviselői információk:

RBC besorolásban vagyunk, ráadásul sikerült eljutnunk az első 50 legjobb szervezet közé, amelyek három év alatt nyújtanak franchise-t. A "Solntsetur" nevű szervezet.

- ez egy turisztikai desztináció egyetlen franchise-ja a rangsorban, nagyon megtisztelő. Pénzügyi erőnk szinte minden meghatalmazott forgalmazót meglep. Éves hálózati forgalmunk 1 milliárd 249 millió orosz rubel, és egy hónapon belül 15 000 bejövő hívást fogadunk az ügyfelektől. 35884 embert küldtünk pihenni. Ez 2019-ben történt, és jó rekord lett. Ezenkívül a szervezet stabil és megbízható pozícióval rendelkezik. 2006 óta működünk, és még 2014-ben kezdtünk el franchise-zni.

Szervezetünk egy sikeres projekt, amely 2006 óta fejlődik. Sőt, az első év után piacvezetővé váltunk. A legjobb helyzetben vagyunk az iparban, mivel kiváló minőségű algoritmussal rendelkezünk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megtaláljuk a legjobb túrákat, amelyeket az utazásszervezők nyújtanak. Kiválasztjuk az ár és a minőség arányában a legmegfelelőbb lehetőségeket.

Több éves sikeres munka után sikerült elérnünk Ivanovo város legnépszerűbb utazási társasága címet. Innentől kezdődött az egész, elkezdtük bővíteni a hálózatunkat. Tekintettel arra, hogy a szervezet nagyon gyorsan fejlődik, hatalmas számú képviselet nyílik, szükségünk van azok távoli hatékony ellenőrzésére és irányítására. Ennek eredményeként létrejött kiváló minőségű automatizált rendszerünk. Nincsenek analógjai, a Solntsetur márkanév alatt működik. Ez az egyik legfejlettebb formatervezés a piacon. A rendszer lehetővé teszi a projekt hatékony automatizálását. Kifejezetten az utazási irodán belüli folyamatokhoz tervezték, ami abszolút egyedülálló ajánlat.

Az idegenforgalmi piacon végzett tevékenységünk első tíz éve alatt egy kiváló minőségű alkalmazások egész hálózatát hoztuk létre. Iphone-ot és Ipad-t, Android-ot használtunk. Még egy verziót is készítettünk a Windows Phone-hoz. Normál formátumú Windows operációs rendszerű személyi számítógép is használhatja ezt az alkalmazást. Ezen felül lehetőség van alkalmazások implementálására a Mac OS rendszeren. Sokféle közösségi hálózaton belül megvalósíthattuk közösségünk létrehozását, teljesen magával ragadva a piacot. Jelenleg a Facebook-tal dolgozunk, a VKontakte-on végezünk tevékenységeket. Az Instagram-fiókunkat jól népszerűsítettük, közzétesszük a Twitteren, folyamatosan karbantartjuk a LiveJournal-ot. Ezen kívül jelen vagyunk a Telegram-on, csoportokban dolgozunk. Még a Viber is - ez a típusú kommunikáció szintén népszerű. Egyetlen felhasználót sem hiányolunk, míg az összes eszközön lévő alkalmazások közönsége 1 300 000 aktív felhasználó, ami hihetetlen.

Feltételezhetjük, hogy kiváló minőségű eladási felszereltséggel rendelkezünk, valamint jó választékot kínálunk a különféle javaslatokból. Folyamatosan fejlődünk, még azokban az években is, amikor a piac kárt szenvedett, könnyen domináltunk. Sőt, a társaság növekedett, új irodák nyíltak. Ez megmutatta ellenálló képességünket, ami valóban működik.

A siker elérése érdekében kiváló minőségű, egyedi eszközöket használunk. Rajtunk kívül senki nem használ ilyen eszközöket egy turisztikai üzleti projekt keretében. Folyamatosan dolgozunk az általunk forgalmazott termékek minőségének javításán. Emellett folyamatosan dolgozunk a magas szintű hatékonyságukon, így kényelmesebbé tesszük őket.

Intézményünk koncepciójának leírása, amelyet a franchise megvalósításában használ:

Ingyenes bejövő alkalmazásokat biztosítunk. Nem kell befektetnie a reklámtevékenységbe, mivel már nagyon sok alkalmazásunk van, ami mindenki számára elegendő lesz. 15 000 bejövő üzenet havonta - csak lépést kell tartani velük. Sőt, már van olyan alkalmazások sora, amelyeket nem tudtunk feldolgozni. 2013 óta nem rendelkezünk elegendő erőforrással annyi alkalmazás feldolgozásához, amennyivel a piacon rendelkezünk. Feldolgozhatja a különféle városokból érkező kérelmeket, lefoglalhatja őket, és mindezt online. Szinte azonnal képes lesz alkalmazásokat létrehozni, mindig lesz fogyasztója. Feladhatja a legforróbb túrákat, de ezt automatikusan elvégezzük. A forgalmazó automatizált reklámot hajt végre irodájában, ráadásul az egész közönség kihasználhatja az ajánlatot. Az irodai telefonszám feltüntetésre kerül a hirdetésben, ez kapcsolódó információk, ezeket figyelembe kell venni. Látnak egy közönséget is, az láthatja az aktuális ajánlatodat, azonnali jelentkezéseket fogadnak.

Hatékonyan és kompetensen dolgozunk a közösségi hálózatokon belül. Több mint 500 000 előfizető van a közösségi hálózatokban, ugyanannyian a messengerekben. A Hot Tours nevű alkalmazást valósítjuk meg. Jellemzői: 1 300 000 ember már telepítette ezt a szoftvert, használja és élvezi. Ezenkívül teljes körű leírást kaphat a vállalkozáson belüli folyamatokról, a csapatunkkal szinkronban dolgozva egy franchise-on. Szervezetünk partnereinek lehetőségük van kész üzleti modell működtetésére. Használják azokat a naprakész eszközöket is, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy ügyfeleik nyilvánosan elérhetőek maradjanak. A Solntsetur egy teljesen új generációs utazási iroda. Sok köze van a technológiához, amely segít bennünket magasan képzett szakemberek lenni. Egy üzleti projekt megvalósításakor folyamatosan bevezetünk innovatív eszközöket. Ezek lehetővé teszik számunkra, hogy hatékonyan kezeljük a legnehezebb feladatokat, miközben hatékony irányítást gyakorolunk.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz