1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Jogi szolgáltatások crumbs arrow
Franchise. Legális szupermarket

Franchise. Legális szupermarket

firstKezdeti díj: 2800 $
moneyBeruházás szükséges: 3000 $
royaltyRoyalty: 15 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 28
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2013
firstKategória: Jogi szolgáltatások, Ügyvédi Iroda

Városi franchise
Városi franchise
Üzleti franchise-ok
Üzleti franchise-ok

Alapvető információ szervezetünkről.

Miután elkezdett pénzt keresni saját projektjén, kapcsolatba lépve szervezetünkkel, az év folyamán 4,5 millió orosz rubelből nyereséget kaphat. Szervezetünk jogi szolgáltatásokat nyújt.

... Ez egyfajta üzlet, mondhatni egy szupermarket is, és magas színvonalú üzemeltető vagyunk, a jogi, kiskereskedelmi, tanácsadói és egyéb szolgáltatások szegmensében tevékenykedünk, amelyeket az állampolgárok tőlünk kapnak. 2012-ben megalapítottuk a szervezetet, és jelenleg az Orosz Föderáció számos városában és községében vannak képviseleti irodái, amelyeket sokféleképpen valósítanak meg. Például ezek franchise ügyfélszolgálati központok. Sőt, garantáltan vonzza az összes szükséges erőforrást, és képes lesz megoldani azt a problémát, amelyet a fogyasztó jelent Önnek, utalva a szervezetre.

10 tényező, amely közvetlenül befolyásolta nagyon jelentős sikerünket.

Először is, mi vagyunk a legmagasabb színvonalú szolgáltatás, széles körű szolgáltatásokkal, amelyeket a lakosság 16 százaléka vesz igénybe. Másodsorban magas szintű penetrációval rendelkezünk, és nem félünk belépni a tömegpiaci szegmensbe, biztosítva annak teljes célközönségének lefedettségét. A minőségi szint folyamatos javítására törekszünk, az ügyfelek igényeire összpontosítunk és megoldjuk problémáikat, segítve mindkét felet a pénzszerzésben. Kiváló minőségű eszközeink vannak, amelyek a célzott forgalom vonzására szolgálnak. Soha nincs hiány ügyfelünkből: mindig a szervezetünkön belül dolgoznak, biztosítva a folyamatos növekedést. Ha magas színvonalú technológiákat szeretne használni, az irodai infrastruktúra felszereléséhez a szervezetünk példája szerint, kérjük, lépjen kapcsolatba és kérjen tanácsot. Franchise-onk sávszélessége ideális: teljes mértékben optimalizálhatja üzleti tevékenységét, amelyben valódi kiválóságot érhet el. Folyamatosan arra törekszünk, hogy lépést tartsunk a versennyel. Sőt, megelőzzük őket, folyamatosan beáramló új ismeretekkel, új termékeket árulunk, alkalmazkodva a jelenlegi piaci helyzethez. Szakterületünk szakterületünk, speciális jogi szakértelemmel rendelkezünk, és magasan képzett szakembereket vonzunk. Szinte soha nincsenek olyan helyzeteink, amikor ne találnánk megoldást, mert magas színvonalú tapasztalattal és technológiával rendelkezünk. Az operációs rendszereket folyamatosan fejlesztjük, ezért az üzleti tevékenység folyamata fejlődik, lehetővé téve számunkra, hogy egyre több bevételt termeljünk, és ez hatalmas számú fogyasztót szolgál ki. A megfelelő szinten tartjuk és folyamatosan frissítjük azokat a szabványokat és előírásokat, amelyeket arra használunk, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk a jelentkező ügyfeleknek.

Jogi szolgáltató szupermarketünk lehetőséget nyújt a folyamatos fejlődésre.

Kibővítjük azokat a lépéseket, amelyek nem teszik lehetővé az ügyfelek áramlását. A szolgáltatások földrajzával is foglalkozunk, minden formátumot lefedve, és a magas szintű szolgáltatás és a kérdések megoldására szakosodott további versenyelőnyt jelent. Munkánk egy teljesen bevált üzleti modell, amelyet márkanevű képviselőink személyes tapasztalatok alapján teszteltek, akik egy franchise-on dolgoznak. Ha arra törekszik, hogy állandó cash flow-t hozzon létre, amely a pénztárához kerül, akkor kiváló minőségű logóval szeretne dolgozni, és szervezetünk teljes erejével rendelkezik, ugyanakkor folyamatosan segítenie kell az embereket, akkor cselekednie kell. Mindent el fog érni a professzionális megvalósítás területén, ha segítségért fordul hozzánk.

10 fő előny, amely a Legal Supermarket javára vall.

Először is, ez a márkánk, amelyet már népszerűsítettünk, és amely alatt valódi hatalom van, amelyet Ön is képes lesz megvalósítani, profitot termelve és kiszolgálva a jelentkező ügyfeleket. Mi lefedjük a piac legmasszívabb szegmensét, beállítjuk az ügyfelek áramlását, és nagy jövedelemhez jut, mivel folyamatosan van munkája. Jellemzőnk a gyors indítás megvalósításának lehetősége, ha franchise-t vásárol, emellett a költségek minimálisra csökkennek, és a beruházások megtérülése rekord magas. Minden tervünk már készen áll, csak fejlesztenie kell, maximálisan követve azokat. Ezenkívül az eszközök akkor is rendelkezésére állnak, ha franchise megvásárlása mellett dönt. Napi szinten a háttérirodát a vállalati szervezeten belüli operatív feladatokhoz használja. A világjárvány nem fog minket érinteni: éppen ellenkezőleg, a válságjelenségek lehetőséget kínálnak arra, hogy minél több fogyasztót vonzzunk, mivel az emberek gyakran nehéz helyzetbe kerülnek, és segítségre van szükségük. Jelentős, akár 45 százalékos árrést is elérhet, ami nagyon előnyös. Nem kell magas szintű működőtőkét fenntartania, nem kell semmit vásárolnia, átgondolnia a logisztikát, vagy tárolóhelyeket keresnie. Üzleti projektünk megvalósításával megszabadul ezektől a kiadásoktól. Nincs is szüksége drága speciális berendezésekre, amelyek sok pénzbe kerülhetnek. Az alapvető formátumban szerzett tapasztalatok szintén feleslegesek: franchise-rendszerünk megvalósításával rugalmasságot kínálunk a formátumokban. Vagyis maga döntheti el, hogy melyik területen építhetünk olyan kölcsönös együttműködést, amely mindkét fél számára profitot hoz.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni
arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz