1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Sushi crumbs arrow
Franchise. San Sushi

Franchise. San Sushi

firstKezdeti díj: 2000 $
moneyBeruházás szükséges: 10000 $
royaltyRoyalty: 2.5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 12
homeFranchise-egységek száma: 47
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2014
firstKategória: Sushi, Sushi tekercsek, Sushi bolt, Sushi bár, Sushi pizza

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok
Nyereséges, legjövedelmezőbb franchise-ok
Nyereséges, legjövedelmezőbb franchise-ok
Üzletek olcsó árukkal
Üzletek olcsó árukkal
Kész üzlet
Kész üzlet

A franchise megvalósításával szerzett előnyök.

Válasszon a San Sushi Sendo nevű franchise mellett a következő okok miatt. Nagyon gyorsan megtérül a pénzügyi eszköze. Egy jó vállalkozás megtérülési ideje átlagosan egy-három év. Olyan jól sikerült egy üzleti projektet kidolgozni, hogy mindössze hat hónap alatt megtérülhet, ez rekord.

Jelentős versenyelőnyt kap. Segítünk az üzleti projekt népszerűsítésében a helyi arénában, minden szükséges segítséget megkap, elfogadja kiváló minőségű eszközeinket. Az üzleti projekt alapja, hogy az ügyfelek áramlása kimeríthetetlen, így mindig kiszolgálhatja a fogyasztót, magas a forgalma. Tudjuk, hogy mely promóciós típusok élvezik a legnagyobb népszerűséget, melyek valóban működnek. Megértjük, milyen hatékony módszereket kell alkalmazni a jelentős eredmények könnyű elérése érdekében. Hatalmas számú esetünk van. Jelenlétüknek köszönhetően promóció zajlik, a jövőbeli célközönség releváns információkat kap. Ezen kívül stratégiai szempontból hajtottuk végre a marketing felépítését, nagy horderejű terveket készítettünk. Egységes CRM rendszert biztosítunk Önnek, ami nagyon előnyös. Jelentős versenyelőnyt kap. A jelentések vizuális bemutatását biztosítjuk, a fogyasztó minden szükséges információval rendelkezik, Ön pénzügyi eszközeink segítségével is dolgozni fog. Az információkat naprakészen tartjuk, és megadjuk az eszközöket. Csak meg kell tennie, amit az utasítások előírnak. Összekötünk egy már népszerű weboldallal. Ezenkívül saját tulajdonú alkalmazásunkat is használni fogja. Ez versenyelőnyt biztosít. Webhelyünk az első helyen áll a Google és a Yandex keresésben, befektetünk a keresőmotorok optimalizálásába, tudjuk, hogyan indítsunk célzott hirdetést. Tőlünk megkapja a lehetőséget, hogy egy értékesítő weboldallal dolgozzon, az ügyfelek közvetlenül hozzád fordulnak, ez nagyon jövedelmező. Már mindent beállítottunk, csak fel kell használni a kész terméket.

Segítünk kiválasztani a legjobb és legmegfelelőbb helyiségeket. Munkatársaink teljes körű elemzést végeznek, tanulmányozzák a települést, tanácsokkal látják el, a helyiségválasztás jól beolajozott eljárás. Mi teljes felelősséget vállalunk ebben a kérdésben, Ön lehetőséget nyújt megfontolásra. Információt kap arról, hogy melyik területet választja, mekkora lesz az intézmény, bármilyen kérdést feltehet a szakembereinknek. Ön egyetlen hívásközpont formátumában fog dolgozni, megadjuk vállalati telefonszámunkat, élvezni fogja vállalatunk minden előnyét. Biztosítjuk az egyetlen call center elérhetőségét, lehetővé válik a fogyasztókkal való hatékony interakció. Szervezetünk szakmai tanácsokkal látja el az üzemeltetőket, lehetőség van az eladások növelésére is, és nem százalékosan, hanem többször.

Egyetlen call center jelenléte biztosítja a fogyasztók beáramlását. Szervezeteink szakmai szakemberek. Megkapja az összes szükséges információt. Kész reklámtermékeket kapunk az Ön számára, hogy Ön elkötelezhesse magát a fogyasztók részvételével. Számos szórólap lesz a teljes rendelkezésére. Még ajándékutalványokat is készítünk, céges stílusban vannak díszítve. Teljes hozzáférést kap minden, az Önt érdeklő releváns információhoz. Szerezzen be egy számítást az ételekről, emellett kész receptjeink vannak - csak fel kell használni őket, a megszerzett ismereteket alkalmazva. A dokumentumokkal együtt biztosítjuk szakácsaink által készített recepteket. Kiváló minőségű technológia és tapasztalat felhasználásával készülnek. Még az ételek kiszámítását is elvégezzük, minden releváns információt megadunk Önnek arról, hogy ez mennyibe kerül, és mennyi erőforrást kell megvásárolnia bizonyos számú ételhez. Mi magunk hoztuk létre a receptet, folyamatosan bővítjük az étlapot, gyakran végezünk radikális változásokat.

Mindig készek vagyunk figyelembe venni a fogyasztók kívánságait. Visszajelzéseket gyűjtünk, emellett folyamatosan végezzük a számításokat az eredmények javítása, a költségek optimalizálása érdekében. Munkatársaink képzést kapnak tőlünk, ez a vezetőségre is vonatkozik. Mindenki - a portástól és a szakácstól kezdve a felső vezetőkig - speciális tanúsításon és szakmai tanácsadáson vesz részt szervezetünknél. A séffel együtt megtanulja az összes technológiát, képes lesz bármilyen étel elkészítésére. Az ügyfelekkel végzett munka CRM módban történik. Megkapja a lehetőséget a bejövő kérések hatékony kiszolgálására, vezető szerepet tölt be a piacon, az üzleti projekt összes többi finomságát is az Ön rendelkezésére bocsátjuk, naprakész információkat fog felhasználni. Szeretnénk támogatni, tisztázni minden kérdést. Szervezetünk konzultációi a nap bármely szakában elérhetők. Készen állunk arra, hogy naprakész válaszokat adjunk Önnek, minden kérdést fel lehet tenni, például hogyan lehet üzleti projektet lebonyolítani, hogyan lehet könnyebben elvégezni az irodai munkát. Mindig készek vagyunk naprakész tanácsokkal szolgálni. A teljes működési időszak alatt egyetlen fiók sem zárult be, mindenki sikeresen dolgozik, profitot termel. 6, 5 éve hatékonyan hajtjuk végre üzleti projektünket, miközben a nyitott fiókok továbbra is működnek. Mint fent említettük, nincs bezárás, csak sikeres munka. Mi vezetjük a piacot, magas jövedelemhez jutunk.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz