1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Burger crumbs arrow
Franchise. HÚS TETŐ

Franchise. HÚS TETŐ

firstKezdeti díj: 10000 $
moneyBeruházás szükséges: 100000 $
royaltyRoyalty: 6 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 24
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 4
homeFranchise-egységek száma: 25
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Burger, Egy étterem, Burger klub, Étterem és kávézó

Franchise feltételeink Lépésről lépésre.

Ön egyösszegű hozzájárulást fizet, most könyvelési műveletet hajtunk végre, ha 2021. december 31. előtt teljesíti, akkor csak 750 000 orosz rubelt fizet. Egyösszegű kifizetés részeként a következő előnyöket kapja: kizárólagos projektdokumentációnk, beszállítókkal kötött szerződések, amelyeket központosított formátumban kötnek meg; marketing támogatás a komplexumban; egy már kifejlesztett, teljesen működő rendszer a fogyasztói hűség biztosítására, ezen felül létrehozunk egy szállítási oldalt az Ön számára, Ön működteti exkluzív, kiváló minőségű mobil alkalmazásunkat, összekapcsoljuk Önt a hatékonyan működő promóciókkal; ügyfélkapcsolat-kezelő rendszert biztosítunk, ez hozzáférést biztosít a vállalati hálózathoz; ezen felül franchise-csomaggal dolgozunk; regionális árképzéssel dolgozunk, kidolgozunk Önnek egy egyedi projektet; a menedzsment könyvelését az Ön szervezetén belül helyezzük el, Ön hatékonyan használja ezt a lehetőséget; lehetőséget biztosítunk az alkalmazottak képzésére személyes módban és online kapcsolaton keresztül is. Kizárólagos feltételeket kap a megvalósításhoz és a szállításhoz. Irodai munkát végezhet az előírásaink felhasználásával, minden szabvány rendelkezésére áll.

A kulcsrakész költségvetési beruházások 4 millió és 13 millió orosz rubel között mozognak. Szüksége lesz a következő formátumú szobára: minimum 30 négyzetméter, legfeljebb 150 négyzetméter; 50 kW-tól fogyasztja az energiát, erőteljes csatlakozásra és kiváló minőségű vezetékekre lesz szüksége; szükséges lesz a vízellátás bekötése és létesítése, ugyanez vonatkozik a csatornázásra is; szüksége lesz egy szobára, amelynek mennyezetmagassága 2, 8 m.

Ezenkívül a kulcsrakész beruházási költségvetés olyan előnyöket nyújtott, mint például: bútorok, bérleti kaució, felszereléseket kell vásárolnia, elsődleges formátumot kell vásárolnia, a szakemberek fenntartásával kapcsolatos kiadásokat kell biztosítania; hatékony projekt-támogatást kap tőlünk, emellett segítünk az építkezésben, segítünk munkások felkutatásában és kiképzésében. A projekt megvalósítása átlagosan nem haladja meg a 3 hónapot. Ön jogdíjat fizet, ezt a díjat a havi forgalom 6% -ának vesszük fel. A kulcsrakész költségvetésbe beépítettük a hirdetést és a támogatást. Segítünk a regisztrációban, a megállapodást a RosPatent igazolja. Ez a szolgáltatás külön fizetendő, nem tartalmazza az átalányösszeget, semmilyen más kifizetést vagy költségvetést.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz