1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Hirdető crumbs arrow
Franchise. A LEGJOBB ELLENŐRZÉS

Franchise. A LEGJOBB ELLENŐRZÉS

firstKezdeti díj: 1320 $
moneyBeruházás szükséges: 1320 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 50
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2013
firstKategória: Hirdető, Reklám ügynökség, Reklámügynökség

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Otthoni franchise. Dolgozhat otthon
Otthoni franchise. Dolgozhat otthon
Franchise a semmiből
Franchise a semmiből
Új üzlet
Új üzlet

Reklámtevékenységek csekkeken.

Franchise-nk, rövid leírása.

Ön kölcsönhatásba lép franchise-zal, és lehetőséget kap arra, hogy reklámkampányokat folytasson, amelyeket a nyugtákra nyomtatnak. Nagy üzletekben, hipermarketekben és szupermarketekben használják őket.

Az ügyfelek olyan szervezetek lesznek, amelyek közvetlenül az ügyfeleikkel dolgoznak,

például fogorvosi rendelő, szépségszalon, gyógyintézet, autószerviz, autómosó, vendéglátó egység, pizzéria, ruhaüzlet, cipőbolt, gyermekjáték-értékesítési központ, ajándékbolt, bútortermék-szalon és egyéb üzleti tevékenységek.

Magas jövedelemhez jut.

, ha franchise-t nyit egy nagyvárosban, mert közvetlen összefüggés van a jövedelem és az adott városban élők száma, az agglomeráció vagy az erő között, ráadásul a jövedelem attól is függ, hogy hány fogyasztó érkezett az üzletbe, értékesíti egy hónapon belül bevételek tartalmazó mi reklámok.

Tanulmányozhatja részletes bemutatásunkat.

, amely információkat nyújt a statisztikákról, a számokról, a megtérülési számításokról és így tovább. Általánosságban, ha az átlagos mutatókat vesszük, akkor egy szupermarket havonta akár 30 000 orosz rubelt is hozhat, ami elég sok. Ezenkívül mindent megkap, amire szüksége van, miután franchise-megállapodást kötött szervezetünkkel.

Használja ki a kiváló minőségű CRM rendszer előnyeit.

hogy segítsen megbirkózni az ügyfelek beáramlásával. Ezenkívül kap egy teljesen automatizált üzleti projektet, amelyet szoros szinkronban hajtanak végre szervezetünkkel, emellett rendelkezésére áll fejlett belső technológiáink.

Ön egy olyan weboldallal dolgozik, amelyet a sablonjaink alapján hozunk létre,

valamint reklámanyagok, amelyeket teljes rendelkezésünkre bocsátunk. Egy marketing készlet - egyfajta tudáskészlet, amelyet szakembereink készítettek - teljes mértékben rendelkezésére áll, márkás névjegykártyákkal együtt, amelyek segítenek Önnek hatékonyan és hozzáértően tartani az értekezleteket. Még arra is számíthat, hogy mi biztosítjuk az oldalunkat az Ön munkájához, amelyet a megfelelő szakmai színvonalon fogunk végezni.

Tervezési részlegünk segítségére lesz.

Nem lesz kénytelen pénzt költeni egyedi tervezők alkalmazására, mivel szakembereink minden szükséges irodai munkát elvégeznek az Ön számára a legmagasabb szintű professzionalizmus mellett, ugyanakkor teljes szinkronban vállalati identitásunkkal.

Lehetősége van kapcsolatba lépni szövetségi hálózatunkkal, kiterjesztve az egész állami egység területét. A legnépszerűbb áruházláncokkal együttműködhet a már megkötött megállapodások használatával, amelyek tulajdonjogi okmányok, és mindkét fél számára bizonyos kötelezettségeket és jogokat hordoznak. Nem kell velük semmit megbeszélnie, további megállapodásokat kötnie vagy intézkednie, csak el kell kezdenie cselekedni, jelentős előnyöket kapva ebből.

Számíthat szkriptjeinkre, know-how-junkra, képzési szolgáltatásainkra és szerződéssablonjainkra. Hatékony, magas színvonalú képzést fogunk nyújtani, amely részletes lesz. Távolról biztosítjuk. Ezen felül az ehhez szükséges összes dokumentumot közvetlenül szervezetünktől is megszerezheti, ami szintén nagyon kényelmes.

A logisztika megvalósításában teljes támogatást nyújtunk Önnek.

Nem is kell részt vennie az ellenőrzőszalag eladásáig az értékesítési pontig, mivel mi megszervezzük ezt a folyamatot Önnek, csak élveznie kell az eredményt.

Ha bármilyen kérdése van, mindig készek vagyunk magas színvonalú és szakmai tanácsadásra. Nagy tapasztalattal rendelkezünk, mióta megkezdtük szakmai tevékenységünket 2012-ben. Ezért ismerjük ennek az üzleti projektnek az összes finomságát, és a bizonylatokon hirdethet a lehető legnagyobb szakmai színvonal mellett, ugyanakkor magas jövedelemhez juthat.

Mi magunk foglalkozunk a nyugtaszalag gyártásával, ezért közvetlenül a gyártótól kapja meg a terméket. Sőt, kiépítettünk egy teljes körű ciklust, amely lehetővé teszi, hogy nyugtaszalagot hozzon létre további költségek nélkül és harmadik felek részvétele nélkül. Ezenkívül rövid időn belül az egész Orosz Föderáció területén szállítjuk a terméket, ami szintén nagyon praktikus.

Szövetségi szinten lépünk kapcsolatba a hirdetőkkel. Ez lehetőséget ad arra, hogy nagyszámú fogyasztót vonzzon a segítségünkkel, és akkor maga is képes lesz hatékonyan kiszolgálni őket, felhasználva az előírásainkat.Fotók

Franchise. A LEGJOBB ELLENŐRZÉS. Videó bemutató

Tetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz