1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Pékség crumbs arrow
Franchise. Dobropek

Franchise. Dobropek

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 26000 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2013
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Pékség, Pékség, Mini pékség, Pite

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Dobropek pékséglánc franchise leírása.

Dobropec franchise.

A Dobropek a teljes ciklusú mini pékségek jól ismert láncolata. A teljes választékot közvetlenül a pékségben állítják elő. A pékség a gazdasági szegmensben működik - a termékek iránti kereslet nem változik hirtelen. Vendégeink 80% -a törzsvásárló!

Dobropek pékség franchise.

Franchise ajánlat.

A Dobropek cég pékség franchise vásárlását kínálja kiváló minőségű és finom sütemények előállításához. Segítünk a helyiségek értékelésében, a berendezések ajánlásában, a projekt és a tervezés kidolgozásában. A szakértők tanácsot adnak az üzleti tevékenység sajátosságairól, a termelési folyamatok hatékonyságáról és az ellenőrző hatóságokkal való kommunikáció kérdéseiről.

A Dobropek segítségével kész megoldást kap egy gyorsan növekvő vállalkozás számára, komoly beruházások nélkül az első szakaszban.

Dobropek franchise vásárlásakor az alábbiakat kapja:

Az a képesség, hogy egy jól ismert pékségi lánc leple alatt dolgozzon.

Marketing segítségnyújtás. A franchise-kiadó a franchise kávézó-pékségeket is bevonja a regionális és szövetségi hirdetésekbe.

Berendezések kiválasztása. Ahhoz, hogy sikeres lehessen ezen az üzleti területen, sok múlik a pékség üzletében. A franchise -szolgáltató cég szakemberei tanácsot adnak Önnek az optimális választásról, javasolják, hogy milyen berendezéseket kell vásárolnia, mely beszállítóktól az elfogadható költséget.

Tanácsadói támogatás. Tanácsokat kap az árazással, a gyártási technológiákkal, az üzleti tevékenység jogi vonatkozásaival kapcsolatban, és segít a nyitás megfelelő előkészítésében is, hogy sikeresen beindulhasson az üzlet.

Kész megoldások. A franchise -vevők sokféle termék sütésére vonatkozó recepteket kapnak. Gondosan átgondolt választékkal van dolgában, amelynek kialakításakor az illetékes árpolitikának megfelelően figyelembe veszik a fogyasztók ízlését és esztétikai preferenciáit.

Személyzeti képzés a pékség munkájának elméleti és gyakorlati ismereteiről, a "Dobropek" sütés technológiájáról. A vezetők képzése a személyzeti menedzsment, értékesítés, termelés területén távolról történik. Teljes munkaidős szakmai gyakorlat Kazanban menedzserek és pékek számára, távoktató és támogató képzés.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz